اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  خراسان رضوی

آیت‌الله‌علم‌الهدی: بیان حقایق تاریخ از گذرگاه میراث فرهنگی صورت می‌گیرد

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: بیان حقایق تاریخ از گذرگاه میراث فرهنگی صورت می‌گیرد، لذا مدیران این عرصه باید وجهه ستم‌شاهی تاریخ شاهنشاهی پهلوی را به‌دقت تبیین کنند تا نوجوانان و جوانان امروز گمان نکنند که میراث رژیم پهلوی به کاخ نیاوران و سعدآباد محدود است و علاوه بر آن، با جنایت‌ها، وابستگی‌ها، سرکوبگری‌ها و مظالم آن ایام نیز آشنایی پیدا کنند.

آیت‌الله‌علم‌الهدی: بیان حقایق تاریخ از گذرگاه میراث فرهنگی صورت می‌گیرد

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد به نقل از پایگاه اطلاع رسانی آیت‌الله علم‌الهدی، نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی در دیدار با علی دارابی، قائم‌مقام و معاون وزیر میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری با تأکید بر ضرورت توجه به ظرفیت‌های مشهدالرضا (ع) در بسترسازی برای رونق گردشگری کشور اظهار کرد: میراث فرهنگی می‌تواند بستری برای ترویج انقلاب باشد؛ به شرط اینکه به‌موازات حفاظت از میراث فرهنگی به رونق زیرساخت‌های گردشگری نیز توجه کند و تحقق این هدف، جز با در نظر گرفتن باورهای مذهبی مردم و زمینه‌های اعتقادی کشور قابل تحقق نیست.

آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی افزود: بیان حقایق تاریخ از گذرگاه میراث فرهنگی صورت می‌گیرد، لذا مدیران این عرصه باید وجهه ستم‌شاهی تاریخ شاهنشاهی پهلوی را به‌دقت تبیین کنند تا نوجوانان و جوانان امروز گمان نکنند که میراث رژیم پهلوی به کاخ نیاوران و سعدآباد محدود است و علاوه بر آن، با جنایت‌ها، وابستگی‌ها، سرکوبگری‌ها و مظالم آن ایام نیز آشنایی پیدا کنند.

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی با بیان اینکه باید در خراسان رضوی، جنبه گردشگری بر جنبه میراث فرهنگی ارجحیت پیدا کند، خاطرنشان کرد: درحالی‌که در مشهدالرضا (ع) جذابیت‌ها ماهیت معنوی دارند و همه این جذابیت‌ها هم در یک نقطه و در حرم رضوی متمرکز شده اما با این حال، بازهم جمعیت گردشگران خارجی در مشهدالرضا (ع) به نسبت کشورهای دارای جاذبه‌های تاریخی متعدد و پراکنده همچون سوریه بیشتر است و در سال ۱۳۹۸، بیش از پنج میلیون زائر خارجی وارد مشهد شده و این رقم در سال جاری به بیش از ۸ میلیون رسیده است.

وی  ضمن تأکید بر اینکه در حرم رضوی باید مضجع منور امام رضا (ع) در کانون توجهات باشد، ادامه داد: باید بر جریانات اقتصادی، رفاهی و فرهنگی زائران خارجی تسلط پیدا کرد تا هر گردشگر غیرایرانی از لحظه‌ای که وارد فرودگاه مشهد می‌شود، با گزینه‌های متعددی مواجه شود که در نتیجه آن، برنامه سفر خود را بر مبنای گزینه‌های پیشنهادی مدیریت گردشگری در مشهد تنظیم کند. در این راستا حتی می‌توان از مناطق ییلاقی اطراف مشهد نیز استفاده کرد تا مدت دوام و ماندگاری حضور زائر در مشهد نیز افزایش پیدا کند.

مشهدالرضا(ع)، پایتخت ایران فرهنگی است

در ادامه این دیدار قائم‌مقام و معاون وزیر میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری نیز مشهدالرضا (ع) را مرکز ایران فرهنگی دانست و تصریح کرد: در حوزه ثبت جهانی، عقب‌ماندگی‌های جدی وجود دارد و درحالی‌که در سایر کشورهای جهان، کلیسای سنت پیتر و معبد بزرگ لهاسا به ثبت جهانی رسیده، مضجع مطهر علی بن موسی‌الرضا (ع) در مشهدالرضا (ع) به‌عنوان شاخص‌ترین میراث مذهبی ایران در یونسکو ثبت جهانی نشده است.

علی دارابی تأکید کرد: ایران از نظر آثار جهانی ثبت‌شده رتبه ۹ دنیا را در اختیار دارد اما به لحاظ پذیرش گردشگر، توریست و زائر، کم‌کاری‌های فراوانی صورت گرفته که برای جبران آن، دولت مصمم به اجرای طرح‌های گردشگری آسان و ارزان است تا سفر برای همه اقشار مردم در دسترس باشد.

انتهای پیام/ ۷۰۰۴۲

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول