اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  مازندران

تشکیل قرارگاه جلوگیری از رسوب کالا در بنادر/ معرفی ناظر گمرکات مازندران

معاونت حقوقی و نظارت گمرک ایران گفت: برای جلوگیری از رسوب کالا در بنادر قرارگاهی تشکیل می‌شود.

تشکیل قرارگاه جلوگیری از رسوب کالا در بنادر/ معرفی ناظر گمرکات مازندران

به گزارش خبرگزاری فارس از نوشهر، فریده زبیدی در آیین تکریم و معارفه ناظر گمرکات مازندران با بیان اینکه سیاست کلی دولت سیزدهم چابک‌سازی است، اظهار کرد: نقش گمرک در اقتصاد استان و کشور بی‌بدلیل است.

زبیدی با بیان اینکه ما سیاستگذار نیستیم،گفت: ما مجری سیاست‌های دولت هستیم و  سیاست‌گذار وزارت صنعت، معدن و تجارت و قالب آن وزارت جهادکشاورزی است.

وی به فرمایشات مقام معظم رهبری در ابتدای سال مبنی بر تعداد زیاد بخشنامه‌ها اشاره و اضافه کرد: با بررسی‌های علمی، پژوهشی و عملیاتی فقط ۱۰ درصد از بخشنامه‌های صادر شده مربوط به گمرکات است.

 معاونت حقوقی و نظارت گمرک ایران با بیان اینکه  در نخستین سفر به شمال نسبت به موارد استفاده شده از ظرفیت‌های موجود مازندران غبطه خوردم، اظهار کرد: از ابتدای استقرار به عنوان رئیس کل گمرک ایران به طور هفتگی یا دو هفته یک‌بار قرارگاه جلوگیری و بررسی از رسوب کالا فعال شده است.

وی با اعلام اینکه یکی از گمرکات فعال شرکت کننده در این قرارگاه نوشهر و امیرآباد است، افزود: این قرارگاه برای جلوگیری کالا به خصوص کالاهای اساسی در بنادر تشکیل می‌شود.

زبیدی افزود: زمانی رسالت در گمرک شروع می‌شود که کالا به ما اظهار شود و تا آن زمان، هیچ نقشی نداریم و ممکن است طرف کالا را بیاورد و اما مجوزها صادر نشود.

معاون حقوقی و نظارت گمرک ایران با بیان اینکه ۲۹ سازمان همجوار داریم که ۲۷ سازمان‌های مجوز دهنده هستند، اظهار کرد: تا این سازمان‌ها مجوز ندهند، اجازه ترخیص نداریم.

وی با بیان اینکه مجموعه معاونت حقوقی گمرک ایران چهار اداره کل از ترانزیت، بازبینی، مرکز مبارزه با جرائم سازمان یافته و دفتر حقوقی است، گفت: در بحث رو رو و ریلی اصل موضوع و تمهیدات لازم باید توسط وزارت راه انجام شود و زیرساخت‌های لازم تکمیل و در نهایت کار توسط ما انجام شود.

زبیدی افزود: در تمام دنیا چهار رویه گمرک داریم که در کشور ما ۱۲ رویه گمرکی است.

تولیدات صادرات مازندران به نام سایر استان‌ها ثبت می‌شود

حسن خیریانپور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران نیز در این جلسه گفت: استان مازندران ظرفیت‌های نظیر دریا، گمرکات، جنگل‌های هیرکانی دشت حاصلخیز، فرهنگ، نیروی انسانی و بسیاری دیگر را دارد.

وی به نقش موثر گمرکات در اقتصاد استان اشاره کرد و افزود: سالانه بالغ بر۷.۵ میلیون تن بهترین محصولات کشاورزی را تولید داریم که عمده این محصولات مازاد بر نیاز استان و کشور می‌تواند صادر شود و نقش گمرک می‌تواند به عنوان تسهیل‌کننده بسیار موثر باشد.

خیریانپور با بیان اینکه در تولید ۱۴ محصول رتبه اول کشور هستیم، اظهار کرد: ظرفیت‌های متعهد در منابع معدنی وجود دارد که یکی از آن صادرات  سیمان، سنگ و سایر مصنوعات معدنی است.
 
وی افزود: اینکه بیشترین ساحل را در استان مازندران با داشتن حدود ۴۰۰ کیلومتر و سه بندر مهم در حاشیه دریای خزر را داریم اما صادرات به نام گمرکات در دیگر استان‌ها ثبت و ارسال می‌شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران با بیان اینکه باید برخی از قوانین و بخشنامه‌ها در حوزه صادرات باید بروز و مرتع شود گفت: سالانه ۲.۵ میلیون تن انواع مرکبات و نیز ۱۸۰ تن کیوی در مازندران تولید و صادر می‌شود.

وی افزود: چهار پایانه صادراتی در استان مازندران وجود دارد که می‌تواند تسهیل کننده صادرات باشد.
 
خیریانپور در پایان گفت: استان مازندران پنج شعبه گمرکات را دارد که با این تنوع محصولات و تولیدات قطعا پاسخگو نیاز فعالان اقتصادی نیست.

به گزارش فارس، در پایان این آیین عسکر نیک‌نفس به عنوان ناظر جدید گمرکات معرفی و از زحمات علی یوسفی‌منش قدردانی شد.

انتهای پیام/۸۶۰۶۱/ج

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول