اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  فارس

۴۲ درصد از اب استحصال شده در فارس برای شرکت ابفا درآمدی نداشته است

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب فارس با اشاره به اینکه برخی از منابع آبی فارس به دلیل انشعاب‌های غیرمجاز، هدر رفت و عواملی از این قبیل برای این شرکت درآمدی ندارد، گفت: فرهنگ‌سازی در مدیریت مصرف آب مهم‌ترین عامل در اصلاح الگوی مصرف و صرفه‌جویی است که درصد بالایی از آن توسط رسانه‌ها محقق می‌شود.

۴۲ درصد از اب استحصال شده در فارس برای شرکت ابفا درآمدی نداشته است

به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، علی جان صادق‌پور امروز در جمع خبرنگاران گفت: کل استان فارس به جز شهرستان شیراز تحت پوشش شرکت اب و فاضلاب فارس است که ۸۵ درصد از منابع آبی استان از محل آبهای زیرزمینی و ۱۵ درصد از طریق منابع سطحی(سدها) تامین می‌شود. 

وی با اشاره به مشکل فرسودگی شبکه‌ها و مخازن و همچنین انشعابات غیرمجاز گفت: طی سال ۱۴۰۰ نزدیک به ۴۲ درصد ابی که استحصال کرد‌ه‌ایم در سبد درامدی شرکت قرار نگرفته و کنتورهای ما انها را نخوانده‌اند.

صادق‌پور افزود: سرانه مصرف سال ۱۴۰۰ حدود ۲۰۰ لیتر منهای اب‌های غیرمجاز یا هدررفته به ازای هر نفر در فارس است که  برای استانی با متوسط بارندگی کمتر از ۲۵۰ میلی متر عدد بزرگی است. 

مدیرعامل آبفا فارس با تاکید بر عواملی که منابع ابی ما را تهدید می‌کنند، گفت: سفره‌های ابهای زیرزمینی ما روز به روز به لحاظ کمی و کیفی کاهش می‌یابد و بعضا عمق چاه‌ها به ۶۰۰ متر رسیده است، شوری اب نیز در حال افزایش است و ابدهی چاه‌ها با کاهش رو به رو است که بخش عمده ان در حوزه کشاورزی، شرب و صنعت مصرف می‌شود. 

وی در ادامه با اشاره به اینکه برای جبران این کمبودها سالانه تعداد زیادی پروژه اجرا می‌شود، اظهار کرد: هم‌اکنون حدود ۱۰۰ پروژه در استان در حال انجام است، طی ۵ ماه گذشته تعداد ۴۰ پروژه تکمیل و آماده شده است که در هفته دولت به بهره‌برداری می‌رسد. 

او گفت: از این تعداد، ۳۹ پروژه در زمینه آب است که منجر به بهبود وضعیت آبرسانی و خدمات مرتبط در۹۳ روستا و ۲ شهر خواهد شد و یک پروژه مربوط به تصفیه‌خانه فاضلاب کازرون است.

صادق‌پور با اشاره به منتفع شدن ۲۴۲ هزار نفر از این طرحها گفت: بهبود کیفیت، فشار، حجم و پایداری آب در پی بهره‌برداری از این پروژه‌ها اتفاق خواهد افتاد. 
او از اجرای ۵۷۵۰ هزار مترمکعب مخزن،  ۲۹ کیلومتر خط انتقال، بیش از ۵۵ کیلومتر اصلاح شبکه، حفر و تجهیز ۲۰ حلقه چاه و برق رسانی به ۴ ایستگاه پمپاژ را در قالب اجرای این پروژه‌ها خبر داد و در ادامه افزود: هفت شهر و ۱۶۰ روستا در ۱۹ شهرستان فارس از سیل اوایل مرداد آسیب دید که حجم خسارت‌ها ۵۰۰ میلیارد تومان برآورد شده است. 

مدیرعامل آبفا فارس گفت: بیشترین آسیب‌ها به زیرساخت‌های آبرسانی در شهرستان‌های بختگان، مرودشت، ممسنی، رستم، داراب،  فراشبند و خرامه بوده است. 

صادق‌پور با تاکید بر اینکه حداکثر زمان قطع آب در ایام وقوع بارندگی و سیلاب اخیر فارس ۷۲ ساعت بوده است، گفت: مشکل آب تمام نقاط آسیب دیده به شکل موقت مرتفع شده است و اکنون در فارس هیچ نقطه شهری و روستایی بالای ۲۰ خانوار فاقد شبکه آبرسانی نیست.

انتهای پیام/ن

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول