به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، زهرا کمال کارشناس بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان بوشهر امشب در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: در تمام طول سال بهویژه در فصول گرم برنامه پایش و بازرسی مستمر از صنوف مذکور انجام و در این نظارتها تمامی نواقص بهداشتی به متصدیان اعلام میشود و در صورت هرگونه بیتوجهی به وضعیت بهداشتی، با متخلفان طبق قانون ماده ۱۳ برخورد جدی میشود.
کارشناس بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان بوشهر ادامه داد: از ابتدای سال ۱۴۰۱ تا کنون در بازرسی از اصناف مختلف تعداد ۲۶۶ صنف متخلف شناسایی و به تعزیرات حکومتی معرفی شدهاند.
وی تصریح کرد: کارشناسان بهداشت محیط در این مدت ۳ هزار و ۲۰۰ مورد بازدید بهداشتی از صنوف مذکور انجام دادند و در این بازرسیها کلیه موارد بهداشتی از قبیل شرایط عرضه، نظافت عمومی، نکات ایمنی و فنی ساختمانی، اصول بهداشت لوازم و تجهیزات، چیدمان وسایل، مواد اولیه مصرفی، رنگهای غیرمجاز و بهداشت فردی شامل روپوش، کلاه و دستکش را کنترل و نظارت کردند.
کمال در خصوص اهمیت درجه یخچال و نقش آن در سلامت مواد غذایی، گفت: درجه مناسب یخچال و فریزر برای سلامت مواد غذایی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و در صورتی که دمای نامناسبی برای یخچال تعیین شود، میتواند منجر به فاسدشدن مواد غذایی شود.
وی افزود: بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان بوشهر با استفاده از دستگاههای سنجش پرتابل دمای یخچالهای صنوف را اندازهگیری و در طول سال جاری بیش از ۱۷ دستگاه یخچال را به دلیل داشتن دمای نامناسب پلمب کردند.
انتهای پیام/