اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  زنجان

کسب مقام سوم کشوری توسط «نین‌جو تسو» کاران زنجانی/کسب17مدال‌ طلا در مسابقات کشوری

نماینده سبک نین‌جوتسو بانوان دراستان زنجان گفت: نین جو تسو کاران زنجانی با 17 مدال طلا مقام سوم کشوری را از آن خود کردند.

کسب مقام سوم کشوری توسط «نین‌جو تسو» کاران زنجانی/کسب17مدال‌ طلا در مسابقات کشوری

زینب بیات منفرد، نماینده سبک نین‌ جوتسو بانوان در استان زنجان با اشاره به سی و سومین دوره از مسابقات نین‌جوتسو(نینجا) قهرمانی کشور که مرداد ماه سال جاری به میزبانی استان اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: از بین ۲۳ استان و یک هزار و ۱۰۰ شرکت کننده، زنجان در جایگاه سوم کشوری ایستاد.

نماینده سبک نین‌جوتسو بانوان در استان زنجان با بیان اینکه این دوره از مسابقات در ۷ رده سنی از خردسالان، نونهالان، نوجوانان،جوانان، بزرگسالان و پیشکسوتان در ۱۰ استایل مختلف برگزار شد، تصریح کرد: این ۱۰ استایل به صورت تیمی و انفرادی از جمله استایل انعطافی بلند، انعطافی کوتاه، ثابت بلند، ثابت کوتاه، یاساکو، تای جوتسو، فوکیا، شوری کن، کاتا انفرادی، کاتا تیمی و اختصاصی که شرکت کنندگان باهم به رقابت پرداختند.

وی با بیان اینکه این سی و سومین مسابقات قهرمانی کشوری بود که در اصفهان برگزار شد، عنوان کرد: بانوان نین‌جو‌تسو کاران زنجانی در این دوره از مسابقات توانستند ۱۷ مدال طلا، ۱۷ مدال نقره و ۱۶ مدال برنز را برای استان به ارمغان بیاورند.

بیات منفرد با یادآوری اینکه زنجان از سال ۹۴ درمسابقات قهرمان کشوری رشته نین ‌جو‌تسو حضور داشته و هر دوره مقام دوم و یا سوم کاپ قهرمانی کشور را کسب کرده است، خاطر نشان کرد: در این دوره از مسابقات استان البرز مقام اول، استان اصفهان دوم و همین طور استان زنجان در ایستگاه سوم ایستاد.

وی ضمن ابراز خرسندی از اینکه نین‌جو‌تسو کاران زنجانی از بین یک‌ هزارو  ۱۰۰ شرکت کننده توانستند در جایگاه سوم بایستند، بیان داشت:  استان زنجان در مجموع ۵۰ مدال در این دوره از مسابقات را از آن خود کرد.

بیات منفرد ضمن تشریح آغاز فعالیت این رشته در زنجان گفت: فعالیت آقایان در این رشته از سال ۸۰ در زنجان آغاز و در بخش بانوان نزدیک به ۱۴ سال است که فعالیت می‌کنند و من هم به عنوان مربی بانوان در استان زنجان این رشته را آموزش می‌دهم که در حال حاضر در حدود ۳۰۰ هنرجو در رده سنی ۳.۵ تا ۴۵ سال را دارم.

 نماینده سبک نین‌جوتسو بانوان در استان زنجان ضمن گلایه از عدم حمایت دستگاه‌های ذی ربط طی چند سال گذشته، افزود: طی چند سالی که باشگاه ورزشی را به صورت شخصی و تخصصی افتتاح کرده‌ام، اجاره‌ای می‌باشد و متاسفانه ازسوی هیچ ارگان ویا سازمانی نه نتها حمایت نشده است، حتی یک بازدید ساده هم از باشگاه صورت نگرفته است.

وی با بیان اینکه خوشبختانه استقبال بانوان در این رشته، در رده‌های سنی متفاوت بسیار خوب است، گفت: برای من باعث افتخار است که مربی این رشته در زنجان هستم، چرا که از زمانی که باشگاه را راه‌اندازی کرده‌‌ام، طبق آمارهای رسمی در حدود ۶۰ الی۷۰ درصد آمار جرم و جنایت دختران بزه کار کاهش پیدا کرده است.

بیات منفرد با اشاره به برنامه تلویزیونی عصر جدید و استقبال بیش از حد دختران از این رشته، گفت: قرار استیک برنامه نمایشی توسط بانوان نین جوتسو کاران زنجانی با رایزنی‌های که انجام شده برای شبکه افق و بعد شبکه سوم رسانه ملی طی ماه‌های آینده اجرا کنیم.

به گزارش فارس رشته نین‌جو تسو از سال ۶۸ وارد ایران شده و یک رشته ژاپنی‌ می‌باشد، که در ایران توسط «اکبر فرجی» در زمستان سال ۶۸ وارد استان البرز شد و در حال حاضر چند سالی است که مسابقا ت قهرمانی کشوری برگزار می‌شود و آمیزه‌ای از همه رشته‌های دفاع شخصی، سلاح، مبارزه، ضربات دست و پا حرکات ژیمناستیک- آکروبات و ... است.

انتهای پیام/۷۳۰۲۱

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول