اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  کردستان

آتش سوزی در 153 هکتار از منابع طبیعی کردستان/کاهش 80 درصدی وقوع آتش سوزی منابع طبیعی در استان

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان گفت: 153 هکتار از منابع طبیعی استان طی چهار ماهه امسال طعمه حریق شده است.

آتش سوزی در 153 هکتار از منابع طبیعی کردستان/کاهش 80 درصدی وقوع آتش سوزی منابع طبیعی در استان

 بهزاد شریفی‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در سنندج از وقوع 23 فقره آتش‌سوزی در منابع طبیعی استان طی چهار ماهه امسال خبر داد و اظهار کرد: 153 هکتار از منابع طبیعی کردستان در این مدت درگیر حریق شده است.

به گفته وی، در مدت مشابه سال گذشته 115 فقره حریق دریک هزار و 619 هکتار از مراتع استان دچار آتش‌سوزی شد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان در ادامه عنوان کرد: امسال هیچ مورد آتش‌سوزی در جنگل‌های در دست کاشت استان رخ نداده است.

وی افزود: نمونه عینی و دستاورد ملموس اقدامات آگاهی‌بخشی و اطلاع‌رسانی در بخش آتش‌سوزی جنگل‌ها و مراتع استان، کاهش 80 درصدی در تعداد فقرات و 91 درصدی در سطح آتش‌سوزی است.

وی به همکاری مطلوب انجمن‌های مردم نهاد و همیاران طبیعت در مناطق جنگلی برای اطفای حریق اشاره کرد و گفت: جلب همکاری دهیاران، فرهنگ‌سازی با استفاده از چهره‌های فرهنگی و تاثیرگذار استان و برگزاری دوره‌های ترویجی و آموزشی از جمله برنامه‌های اداره کل منابع طبیعی در این راستا است.

شریفی‌پور در ادامه سخنانش افزود: بازتاب برگزاری موفق نخستین جشنواره منابع طبیعی و رسانه در کشور موجب تداوم برگزاری آن در استان و در گام دیگر منطقه‌ای و نیز ملی شده که در این راستا سنندج به عنوان دبیرخانه دائمی جشنواره‌های منابع طبیعی و رسانه پیشنهاد شده است.

به گفته وی، فراخوان دومین دوره برگزاری جشنواره منابع طبیعی و رسانه استان نیز در ابتدای تیرماه انتشار یافته است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان گفت: در دو سال گذشته این اداره کل با عملکرد خوب، رتبه برتر کشور را به خود اختصاص داده است.

شریفی‌پور اعلام کرد: این عملکرد در مجموع اقدامات عملکردی نظیر تثبیت مالکیت و حدنگری اراضی ملی، ارتقای پوشش حفاظتی، اقدامات آموزشی، اطلاع رسانی و فرهنگ‌سازی و اجرای پروژه‌های منابع طبیعی و آبخیزداری بوده است.

وی افزود: یکی از مهمترین اقدامات در زمینه توسعه جنگل‌کاری اجرای طرح زراعت چوب است که از سال ۱۳۹۹ یک میلیون اصله نهال صنوبر در بین بهره‌برداران توزیع شده و به ثمر نشستن این طرح سه سال طول می‌کشد و مجریان این طرح بعد از این مدت می‌توانند شاهد سودآوری باشند.

وی اضافه کرد: اجرای طرح‌های منابع طبیعی علاوه بر کارکردهای زیست‌محیطی، برای منابع آبی استان هم مهم است و در صورت خدشه به این عرصه‌ها باید منتظر صدمه‌های شدید به منابع آبی هم باشیم.

انتهای پیام/2330/71

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول