اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

علم و پیشرفت  /  علم و فن آوری جهان

احیای تولید انسولین در سلول‌های پانکراس برای درمان دیابت

دانشمندان استرالیایی با استفاده از دارویی که قبلاً برای استفاده انسان‌ها تولید شده، روش جدیدی را برای احیای تولید انسولین در سلول‌های پانکراس ابداع کرده‌اند.

احیای تولید انسولین در سلول‌های پانکراس برای درمان دیابت

به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از نیواطلس، استفاده از انسولین تولیدی سلول های پانکراس برای درمان دیابت می تواند یک پیشرفت بزرگ در جهت درمان این بیماری باشد.

سطح گلوکز خون توسط هورمون انسولین کنترل می شود که در سلول های بتا در پانکراس تولید می شود. با این حال، این سلول‌ها در بیماران مبتلا به دیابت نوع 1 کم کم از بین می روند و در نتیجه تولید انسولین کم یا متوقف شده و نیاز مادام‌العمر به تزریق انسولین برای مدیریت بیماری ضروری خواهد بود.

محققان دانشگاه موناش در یک مطالعه جدید، روش جدیدی را برای احیای تولید انسولین در پانکراس شناسایی کردند. آزمایش‌های متعدد بر روی سلول‌های بنیادی پانکراس اهداکنندگان مبتلا به دیابت نوع 1، نشان داد احیای تولید انسولین با قرار دادن این سلول ها در معرض ترکیب دارویی به نام GSK126 ممکن است.

جالب اینجاست که این سلول‌های پیش‌ساز به طور معمول انسولین تولید نمی‌کنند، اما دارو به آنها اجازه می‌دهد تا وارد سلول‌های بتای از کار افتاده شوند. در اصل، یک دوره استفاده از این نوع دارو در طی چند روز می تواند جایگزین نیاز به تزریق منظم انسولین در بیماران دیابتی شود. امید می رود در آینده نزدیک برای تجاری سازی این روش درمانی اقدام شود.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول