به گزارش خبرگزاری فارس از بجنورد، به نقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان شمالی وحید محمودیفر، سرپرست اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گرمه اظهار کرد: مستند قلیفچال توسط کارگردانان به نام شبکههای تلویزیونی استانی و ملی تهیه و بهزودی پخش میشود.
وی گفت: قلیفچال یک غذای محلی در شهرستان گرمه است که از سالیان خیلی دور بیشتر توسط چوپانان بهخاطر شرایط ویژهای که داشتند طبخ میشده و نسل به نسل به ما رسیده است.
سرپرست اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گرمه افزود: پرونده مهارت طبخ این غذای سنتی تهیه و برای ثبت در فهرست میراث معنوی کشور ارسال شده است.
انتهای پیام/س