اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  چهارمحال و بختیاری

والدین غدیر را برای فرزندان خود برجسته کنند

امام جمعه بروجن گفت: امروز وظیفه ما این است که به پیام غدیر توجه کنیم و هرکس مطابق شرایط خود کاری برای غدیر انجام دهد و پدر و مادرها نیز غدیر را برجسته کنند و همانند عید نوروز به فرزندان خود عیدی دهند.

والدین غدیر را برای فرزندان خود برجسته کنند

حجت‌الاسلام سید محمد احمدی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شهرکرد گفت: تمام روح دین به پیام مهم غدیر خم وابسته است چرا که مسئله امامت و ولایت از مسائل اساسی در دین و همانند نخ تسبیحی است که اجزای دین را به یکدیگر وصل می‌کند.

امام جمعه شهر بروجن خاطرنشان کرد: نماز، روزه، زکات و عبادت بدون ولایت باطل است و پایه و اساس دین ولایت است و این نشان‌دهنده عظمت و اهمیت غدیر است که از آغاز نبوت آغاز شد و ماجرای غدیر نمادی برای اتمام حجت و رفع شبهات در ولایت و امامت امیرالمومنین(ع) بود.

احمدی بیان کرد: حضرت محمد(ص) در یوم‌الدار در دعوت اقوام و خویشان در حالی که به دین اسلام دعوت می‌کرد فرمود که هر کس دین من را بپذیرد خلافت بعد از من بر عهده اوست که حضرت علی‌(ع) اولین فرد بود که دین اسلام را پذیرفت.

وی با اشاره به اینکه در طی بیست سال دعوت آشکار پیامبر به دین اسلام همواره موضوع پیام غدیر مطرح بوده است، افزود: حدیث منزلت و حدیث ثقلین نیز شان و منزلت حضرت علی(ع) را بیان می‌کند و همچنین فضایلی که حضرت محمد(ص) در شان علی(ع) بیان کردند به‌قدری باعظمت بوده که سایر یاران آرزو داشتند یکی از این فضایل را داشتند.

احمدی به روز غدیر خم اشاره کرد و گفت: سراسر دوران تبلیغ پیامبر مسئله امامت مطرح بوده اما در روز غدیرخم موضوع امامت به جمع‌بندی رسید و با توجه به آیه « یا أَیُّهَا الرَّسُولُ بَلِّغْ مَا أُنْزِلَ إِلَیْکَ مِنْ رَبِّکَ وَإِنْ لَمْ تَفْعَلْ فَمَا بَلَّغْتَ رِسَالَتَهُ وَاللَّهُ یَعْصِمُکَ مِنَ النَّاسِ إِنَّ اللَّهَ لَا یَهْدِی الْقَوْمَ الْکَافِرِینَ» مشخص می‌شود که امامت و ولایت از نبوت جدا نمی‌شود.

وی اظهار کرد: هرچند برخی افراد در مقابل واقعه غدیر سکوت می‌کنند اما غدیر خم روزی است که هم شیعه و هم سنی آن را قبول دارند و هیچ مسلمانی منکر آن نیست بلکه عامل وحدت شیعه و سنی نیز هست و فقط تفاوت را در معنای غدیر می‌دانند که آن نیز بسیار آشکار است.

احمدی با اشاره به جمله «من کنت مولا فهذا علی مولا» که متواترترین سخن و کذب آن محال است، خاطرنشان کرد: ولی به معنای سرپرست است همانگونه که اگر مدیری به دانش‌آموز خود بگوید با ولی خود به مدرسه بیا دانش‌آموز هیچگاه با دوست خود نمی‌رود و ولی را فقط سرپرست خود می‌داند.

وی با بیان اینکه شیعه امیرالمومنین(ع) بی‌تفاوت نیست، افزود: امروزه وظیفه ما این است که به پیام غدیر توجه کنیم و هرکس مطابق شرایط خود کاری برای غدیر انجام دهد ولو آن کار دادن لیوانی آب به فردی باشد و پدر و مادرها نیز غدیر را برجسته کنند و همانند عید نوروز به فرزندان خود عیدی دهند.

احمدی در پایان گفت: اگر می‌خواهیم اهل ولایت امیرالمومنین(ع) باشیم باید غدیر را در قلب خود نهادینه کنیم و فاصله خود را با مولا علی(ع) کم کنیم، باید سعی کنیم رذایلی که بین ما حائل است را برداریم، عیب خود در گفتار و رفتار را شناسایی کنیم چرا که درجه ما در روز قیامت بسته به میزان ولایت‌پذیری ماست.

انتهای پیام/۶۸۰۳۵

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول