اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

جامعه  /  سلامت

آیا خوب است «خوب» باشیم؟

روانشناس گفت: خوب یا بد بودن موضوع علم نیست، بلکه موضوع ارزش‌هاست؛ ممکن است شما در یک جا چیزی را خوب می‌بینید و یک جا آن را بد می‌بینید؛ عده‌ای به چیزی می‌گویند خوب است و عده‌ای می‌گویند بد است.

آیا خوب است «خوب» باشیم؟

مصطفی تبریزی، روانشناس در گفت‌ وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس در پاسخ به این پرسش که «انسان خوب و کامل چطور انسانی است؟»، اظهار داشت: خوب بودن یک مفهوم ارزشی بوده و علمی نیست؛ مثلاً در نزد شما که مذهبی هستید آدم مذهبی خوب است اما در نزد دیگر افراد مذهبی بودن را خوب نمی‌دانند.

وی افزود: این خوب یا بد بودن موضوع علم نیست، بلکه موضوع ارزش‌هاست؛ ممکن است شما در یک جا چیزی را خوب می‌بینید و یک جا آن را بد می‌بینید؛ عده‌ای به چیزی می‌گویند خوب است و عده‌ای می‌گویند بد است.

این روانشناس متذکر شد: در نتیجه خوب بودن یک مفهوم ارزشی است و ارزش‌ها خوب بودن یا بد بودن را تفسیر می‌کنند، اما علم به ارزش‌ها کاری ندارد.

تبریزی در توضیح بیشتر این موضوع، ابراز کرد: صفات خوب را فضیلت می‌گوییم؛ مانند شجاعت، مهربانی و جوانمردی اما در مصادیق تعریف علمی وجود ندارد.

انتهای پیام/ ت 86

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول