اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  کرمان

رعایت قانون «عفاف و حجاب» از ادارات و دانشگاه‌ها به جامعه تعمیم داده شود

نماینده مردم رفسنجان و انار و عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: با توجه به جمعیت دانشجویی و دانش‌آموزی که در کشور داریم اگر همین تعداد و نیز کارمندان دولت و سازمان‌ها نسبت به عفاف و حجاب مراعات داشتند، جامعه اصلاح می‌شد.

رعایت قانون «عفاف و حجاب» از ادارات و دانشگاه‌ها به جامعه تعمیم داده شود

حجت‌الاسلام حسین جلالی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در رفسنجان پیرامون موضوع عفاف و حجاب اظهار کرد: متأسفانه ما از لباس ملی محروم هستیم. اکثر کشورها لباس ملی دارند که به آن شناخته می‌شوند و لباس ملی یک نوع هویت و یک نوع پرچم آن کشور است.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس ادامه داد: در گذشته تقریبا تنها کشوری که زنان آن لباسی به‌عنوان لباس ملی داشتند، ایران بود، چادر لباس ملی اختصاصی کشور ما بود و فقط اختصاص به زن ایرانی داشت، که متأسفانه این نماد را به‌تدریج از ملت ما گرفتند و امروز تقریبا می‌توان گفت چادر به‌عنوان یک پوشش ملی و هویت ایرانی شناخته نمی‌شود.

 وی با اشاره به اینکه قانون برای هر کشوری محترم است و احترام به قانون حتی در بلاد کفر هم ضروری است، افزود: اگر قانون زیر پا گذاشته شود به منزله آن است که هویت و پرچم کشور را زیر پا گذاشتیم.

حجت‌الاسلام جلالی با ذکر این سؤال که آیا پوشش اسلامی جزو قانون هست یاخیر، تصریح کرد: پوشش اسلامی هم از جهت قوانین مصوب مجلس، هم از جهت قانون شورای انقلاب فرهنگی و دستورالعمل‌های وزارت کشور لازم و ضروری است. کشور ما کشور مسلمانی‌ست و از لحاظ عرفی و اخلاقی پوشش اسلامی تأکید شده است حتی اگر یک خارجی وارد کشور ما می‌شود به احترام مردم ما و کشور ما باید به قانون ما احترام بگذارد، بنابراین اگر پوشش اسلامی قانون است اول مردم خود ما باید به این قانون عمل کنند.

وی خاطرنشان کرد: قانون حجاب ابتدا باید توسط  قانونگذاران و مجریان قانون و کسانی که در سیستم و سازمان‌ها، نهادها، ادارات، دانشگاه‌ها و آموزش و پرورش هستند، نهادینه شود.

حجت‌الاسلام جلالی با ذکر این مطلب که قانون پوشش در دانشگاه‌های ما و در سازمان‌ها، ارگان‌ها و نهادها رعایت نمی‌شود، تصریح کرد: وقتی جایی که مجری قانون است قانون رعایت نشود، نباید از سایر اقشار جامعه هم توقع داشته باشیم که پوشش را رعایت کنند.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: متأسفانه قانون‌شکنی در حوزه عفاف و حجاب، در فرودگاه‌ها، هتل‌ها، مراکز خدماتی، رفاهی، گردشگری و اجتماعی هم به چشم می‌خورد، در حالی که افراد در جمهوری اسلامی از بیت‌المال حقوق می‌گیرند اما قانون جمهوری اسلامی را رعایت نمی‌کنند که این تعارض است و برای یک کشور خوشایند نیست.

وی با اشاره به اینکه بعضی جاها رعایت نکردن قوانین پوشش در یک اداره ممکن است اثر فردی یا اثر اجتماعی داشته باشد، ابراز کرد: اگر استاد دانشگاه یا معلم مدرسه پوشش اسلامی و حجاب و عفاف را رعایت نکنند دانش‌آموزان و دانشجویان نیز الگو می‌گیرند.

حجت‌الاسلام جلالی در همین رابطه افزود: با توجه به جمعیت دانشجویی و دانش‌آموزی که در کشور داریم اگر همین تعداد و نیز کارمندان دولت و سازمان‌ها نسبت به حجاب و عفاف مراعات داشتند، جامعه اصلاح می‌شد، بنابراین ضرورت دارد قانون حجاب و عفاف را از اداره و سازمان خودمان شروع کنیم تا به جامعه تعمیم داده شود.

انتهای پیام/۸۰۰۱۶/ب/م

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول