اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  قزوین

الزام اساتید به ارائه طرحهای کاربردی در حوزه صنعت/ پایان نامه های دانشجویان بر مبنای نیاز صنعت باشد

یک استاد دانشگاه ارائه پایان نامه های دانشجویان بر پایه رفع نیاز صنعت استان قزوین را در شکل گیری ارتباط بین صنعت و دانشگاه موثر و ایجاد اشتغال دانشجویان در شرکتها و صنایع را موثر دانست.

الزام اساتید به ارائه طرحهای کاربردی در حوزه صنعت/ پایان نامه های دانشجویان بر مبنای نیاز صنعت باشد

یک استاد دانشگاه در گفت و گو با خبرنگار فارس در قزوین، قزوین را از قطبهای صنعتی کشور دانست و با اشاره به وجود شهرکهای صنعتی متعدد در استان قزوین و شرکتهای برند کشور در استان و همچنین وجود دانشگاه های بین المللی امام(ره)، آزاد باراجین قزوین و آزاد تاکستان اظهار کرد: هیچ ارتباطی بین دانشگاههای استان و صنعت وجود ندارد و اگر هم موضوعی در این زمینه مطرح است،  در حد حرف است و در عمل هیچ ارتباطی بین این دو مقوله وجود ندارد و جزیره ای عمل می شود.

سیدجلال حسینی افزود: دانشگاهها بدون توجه به نیازهای صنعت،  نیروی انسانی که پرورش می دهند به کار صنعت نمی خورد؛  نیروهای فنی شرکتها بیشتر مدرک دیپلم دارند و مدرک فارغ التحصیلان دانشگاهی بازدهی لازم را برای بکارگیری آنها ندارد. 

این فعال اقتصادی ادامه داد: از چند زاویه باید به ارتباط بین دانشگاه و صنعت نگریست و به تدریج باید این ارتباط شکل بگیرد. 

حسینی با اشاره به ارائه دو طرح پژوهشی توسط اساتید در سال و ارتقاء به مرحله دانش یاری و استاد تمام و بعضا رفتن از کشور  و نداشتن بازدهی برای کشور اضافه کرد: با الزام اساتید به ارائه طرحهای کاربردی در حوزه صنعت با توجه به بررسی نیاز صنعت، فروش سیستم کارخانه و بازاریابی دیجیتال میتوان به ارتباط بین دانشگاه و صنعت کمک کرد. 

وی ارائه پایان نامه های دانشجویان بر پایه رفع نیاز صنعت استان قزوین را در شکل گیری ارتباط بین صنعت و دانشگاه موثر و ایجاد اشتغال دانشجویان در شرکتها و صنایع را موثر ذکر و خاطرنشان کرد: اگر شرکتهاو کارخانجات بپذیرند که کارآموزی دانشجویان به شکل واقعی باشد و دانشگاهها ترغیب و نظارت لازم در این زمینه وجود داشته باشد دانشجویان می توانند بعد از فارغ التحصیلی مشغول به کار شوند. 

 این استاد دانشگاه اذعان کرد: در قالب اخذ طرح سربازی توسط شرکتها می توان طرحهای پژوهشی برای کسری خدمت ارائه داد و پروژه هایی را که با مشکل مواجه هستند را رفع کرد.  

حسینی هماهنگی و همدلی صاحبان صنعت و متولیان دانشگاه با صاحب نظران این حوزه ها را در قالب برگزاری جلسات به صورت ماهانه و یا فصلی را برای تبادل اطلاعات و بیان نیازهای یکدیگر ضروری دانست و افزود: تغییر شیوه سیاست گذاری و پیگیری مستمر از سوی مسئولین اجرایی برای ارتباط بین صنعت و دانشگاه ضروری است. 

وی ادامه داد: بسیاری از نمایشگاههای پژوهشی که در استان قزوین برپا میشود هر سال 80 درصد از همان محصولات سالهای گذشته به نمایش گذاشته می شود که نظارت بر این مهم لازم است و باید با ثبت محصولات نمایشگاه ها از تکرار عرضه محصولات در هر سال جلوگیری شود. 

این عضو هیات علمی دانشگاه ادامه داد:  برای آشتی و ارتباط بین دانشگاه و صنعت باید کارگروهی تشکیل شود و افرادی عضو این کارگروه باشند که اهل فن بوده و به معنای واقعی بتوانند امورات ارتباط این دو حوزه را پیگیری کنند تا به ثمر برسد و نباید افرادی عضو این کارگروه باشند که چندین مسئولیت دارند و باید فرصت پیگیری مصوبات حوزه ارتباط دانشگاه و صنعت را داشته باشند. 

حسینی اذعان کرد: با ارتباط واقعی بین دانشگاه و صنعت و تبادل نظرها و راهکارهای لازم برای رفع نیازها و مشکلات این حوزه ها،  تحریمها خود به خود بی اثر شده،  از خروج ارز و وابستگی جلوگیری می شود،  اشتغال ایجاد و از تعطیلی کارخانجات جلوگیری می شود و امیدآفرینی شکل می گیرد.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول