اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  زنجان

نوابغ سند هویت ملی و فرهنگی ما هستند/73 درصد جمعیت کشور اینترنت مصرف می‌کنند

نماینده ولی فقیه در استان زنجان گفت: نوابغ سند هویت ملی و هویت فرهنگی زنجان هستند.

نوابغ سند هویت ملی و فرهنگی ما هستند/73 درصد جمعیت کشور اینترنت مصرف می‌کنند

به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، آیت‌الله شیخ علی خاتمی در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان زنجان درباره نامگذاری روز مرکز استان و اینکه نوابغ زنجان سند هویت ملی و هویت فرهنگی ما هستند، اظهار کرد: روز شیخ اشراق مصادف با هشتم مردادماه به عنوان روز استان زنجان به ثبت رسیده است، ولی متاسفانه از تقویم حذف شده و برای نامگذاری روز شهر زنجان نیز گزینه‌ای مناسبت‌تر از شهید مجید شهریاری که افتخاری برای شهر زنجان است، مناسب نمی‌بینم.

امام جمعه زنجان با انتقاد از اینکه مشاهیر و شخصیت‌های برجسته استان زنجان ناشناخته مانده است، افزود: دستاوردها و خدمات شهید مجید شهریاری طی ۳۰ سال آینده بیشتر از امروز مشخص می‌شود؛ چرا که او نه تنها در تولید علم، بلکه در نمود ظاهری و بُعد معنوی هم برجسته بود و در واقع این دانشمند بزرگوار شهید راه علم و معرفت بود.

وی افزود: شخصیت‌های علمی و نخبه‌های فراوانی در شهر زنجان برای نامگذاری روز استان وجود دارد، ولی به دلیل دیدگاه‌های فلسفی و آثار ماندگار شناخته شده شیخ شهاب‌الدین سهروردی، این نام برازنده استان است.

در ادامه این جلسه سعید احمدی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان با بیان اینکه ۲۰ نقطه فرهنگی شناسایی کرده‌ایم، اظهار کرد: در این پیمایش ملی در حدود ۱۴ مبحث فرهنگی با هزینه تبلیغات اسلامی، آمار و اطلاعاتی در سطح کشور با درصد خطای کم جمع‌آوری شده است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان گفت: اطلاعهات جمع‌آوری شده را به همه ارگان‌های ذی‌ربط مسائل فرهنگی برای بهبود و نتیجه‌گیری درست در بخش استانی ارائه خواهیم داد.

وی تاکید کرد: متاسفانه در مسائل فرهنگی استان زنجان اقدامات خوبی صورت نگرفته و با داده و آمار می‌توانیم به شناسایی زیست‌بوم‌های فرهنگی و علایق و سلایق مردم دست یابیم.

احمدی افزود: در استان زنجان باید اتاق وضعیت فرهنگی تشکیل شود چرا که به لحاظ داده و آمار در مسائل فرهنگی ضعیف عمل کرده‌ایم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان تصریح کرد: ما در عرصه‌های اطلاعاتی آمار دقیقی نداریم، از این رو تصمیم‌گیری و عملیات درست در برنامه‌های فرهنگی حادث نمی‌شود.

وی یاد آور شد: باید اتاق وضعیت با همکاری ارگان‌های ذی‌ربط برای بررسی داده‌های استان تشکیل شود؛ چرا که داشتن اطلاعات کافی از لحاظ فرهنگی، فکری و سیاسی بسیار مهم است.

در ادامه مدیر موسسه بینا نیز در سخنانی با اشاره به بررسی‌های انجام شده در خصوص میزان مصرف اینترنت در کشور گفت: 73 درصد جمعیت کشور از اینترنت استفاده می‌کنند و 27 درصد از آن استفاده نمی‌کنند.

نیرهدی، با اشاره به اینکه این رژیم مصرف به میزان تحصیلات مرتبط است، گفت: میزان مصرف اینترنت در جامعه دانشگاهی به 97 درصد و در افراد کم سواد و بی‌سواد به 30 درصد می‌رسد.

وی گفت: امروز در ارتباط با میزان مصرف اینترنت و سایر کالاهای فرهنگی در دسترس تفاوتی در جامعه شهری و روستایی وجود ندارد.

این محقق با اشاره به اینکه آمارها نشان می‌دهد هر خانواده ماهانه بیش از 100 هزار تومان برای اینترنت هزینه می‌کند، گفت: این تحقیقات نشان می‌دهد میزان مصرف اینترنت به میزان درآمد بستگی ندارد، بلکه به میزان تحصیلات و نیاز افراد بستگی دارد.

انتهای پیام/73005/م

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول