اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  گیلان

۲ وعده معاون وزیر جهاد درباره توسعه پرورش کرم ابریشم

نماینده مردم لنگرود با بیان اینکه در مجلس یکی از خواسته‌های ما علمی کردن صنعت پرورش پیله ابریشم از وزارت جهاد بود، گفت: معاون وزیر جهاد کشاورزی وعده دادند که مرکز آموزش برای تربیت کاردان نوغانداری در شهرستان لنگرود ایجاد شود و دومین موضوعی که به دنبال آن بودیم دانش بنیان کردن این صنعت است و قرار است ساختمانی که در شلمان وجود دارد به عنوان مجتمع فن آوری تبدیل شود.

۲ وعده معاون وزیر جهاد درباره توسعه پرورش کرم ابریشم

به گزارش خبرگزاری فارس از لنگرود، پرویز محمدنژاد در نخستین رویداد «کار، آیین کج چینی و همایش راهکارهای احیا و توسعه نوغانداری» در مجتمع پاسارگاد چمخاله با بیان اینکه پیله ابریشم دارای صنایع تبدیلی زیادی است که می‌تواند موجب اشتغال و کارآفرینی شود، اظهار کرد: متاسفانه مسئله مهم پرورش ابریشم سال‌ها بی‌توجه و منسوخ شده بود ولی امروزه اهمیت این شغل بسیار روشن و مبرهن است و در یکی از اهداف برگزاری این رویداد، نشان دادن قابلیت‌های اقتصادی پیله ابریشم بود. 

وی با بیان اینکه به این باور رسیده‌ایم که صنعت پرورش پیله ابریشم می‌تواند نقش موثری در زندگی مردم بگذارد، گفت: در این راستا یک تعاونی نوغانداران به مرکزیت شهرستان لنگرود ایجاد شده و از کل کشور می‌توانند در این تعاونی عضو شوند و از مزیت‌های آن که در حوزه تولید پیله ابریشم و صنایع تبدیلی آن است بهره‌مند شوند. 

نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی یکی از خواسته‌های ما علمی کردن صنعت پرورش پیله ابریشم از وزارت جهاد بود، تصریح کرد: معاون وزیر جهاد کشاورزی در این مراسم وعده دادند که مرکز آموزش برای تربیت کاردان نوغانداری در شهرستان لنگرود ایجاد شود و دومین موضوعی که به دنبال آن بودیم دانش بنیان کردن این صنعت است و قرار است ساختمانی که در شلمان وجود دارد به عنوان مجتمع فن آوری تبدیل شود. 

محمدنژاد با بیان اینکه تاکنون ۱۲ نوع محصول از تولیدات پیله ابریشم شناسایی شد، افزود: شرکت‌های دانش بنیان که در صنایع تبدیلی پرورش ابریشم فعالیت می‌کنند در این مجتمع محصولات را به نمایش بگذارند که این موجب تشویق و تقویت جوانان برای انجام و ادامه این صنعت کهن و دیرینه نیاکان ما می‌تواند باشد. 

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بزرگترین ایراد تشکیلاتی کشور و مدیریت که از قبل بوده و تاکنون ادامه دارد این است که مزیت‌ها شناخته نشد، تصریح کرد: به دلیل اینکه مزیت‌های کشور شناخته نشد امروز در زمینه‌های مختلف با چالش مواجه هستیم که این مزیت‌ها برخی خدادادی و برخی نیز از نیاکان مانند پرورش کرم ابریشم به ما ارث رسیده است. 

وی با بیان اینکه در گذشته‌های نه چندان دور در شلمان لنگرود ۸۰ درصد پیله ابریشم کشور در این منطقه تولید می‌شد، گفت: در سال‌های گذشته نسبت به این مزیت کم لطفی‌های زیادی شد و شاهد کاهش تولید ابریشم در شلمان و حتی کشور هستیم و امیدواریم با حمایت‌های قانونی که توسط مجلس و دولت می‌شود شاهد شکوفایی مجدد این صنعت شویم. 

انتهای پیام/۸۴۰۰۸

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول