اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  کهگیلویه و بویراحمد

اجرای طرح‌های عمرانی در بیش از ۴۰ بقعه متبرکه کهگیلویه و بویراحمد

مدیرکل اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه استان میزبان ۲۲۵ بقعه متبرکه است، گفت: در بیش از ۴۰ بقعه متبرکه کارهای عمرانی در حال انجام است.

اجرای طرح‌های عمرانی در بیش از ۴۰ بقعه متبرکه کهگیلویه و بویراحمد

حجت‌الاسلام عباس نصیرالاسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در یاسوج، با اشاره به اینکه استان میزبان ۲۲۵ بقعه متبرکه است، گفت: این تعداد بقاع متبرکه در ۹ شهرستان استان زیارتگاهی برای مریدان اهل بیت عصمت و طهارت هستند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: در سامانه جامع بانک مدیریت اطلاعات موقوفات و بقاع متبرکه استان کهگیلویه و بویراحمد، 64بقعه متبرکه در شهرستان‌های بویراحمد و مارگون ، 41 بقعه در گچساران ، 61 بقعه متبرکه در شهرستان‌های کهگیلویه و لنده ، 29 بقعه متبرکه در شهرستان چرام ، 35بقعه در باشت ، 15بقعه در شهرستان بهمئی و ۸ بقعه متبرکه در شهرستان دنا ثبت شده است.

وی افزود: کار عمرانی و ساخت و ساز بیش از ۴۰ بقعه متبرکه استان در دست اجرا است که در این زمینه می‌توان به بقعه متبرکه امامزاده بی بی زهرا خاتون(س) در روستای کره شهرستان دنا ، بقعه متبرکه امامزاده بی بی حکیمه(س)  در شهرستان گچساران ، بقعه متبرکه امامزاده آقامیر(ع) در شهرستان کهگیلویه ، بقعه متبرکه امامزاده سید محمد(ع) شهر سی سخت و ... اشاره کرد.

 نصیرالاسلامی عنوان کرد: علاوه بر هیأت امنا بقاع متبرکه تعداد ۲۲ نفر به عنوان خادم ثابت(سالیانه) ،  تعداد ۸ نفر به عنوان خادم فصلی(موقت) و  تعداد سه نفر به عنوان خادم افتخاری در بقاع متبرکه استان کهگیلویه و بویراحمد مشغول به فعالیت هستند و سالیانه بیش از ۷۰۰ هزار نفر روز زائر به بقاع متبرکه استان کهگیلویه و بویراحمد برای زیارت سفر می‌کنند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه یادآور شد: در بیش از ۱۵۰ بقعه متبرکه استان کهگیلویه و بویراحمد سه تا پنج نفر عضو هیات امنا هستند و کار‌های عمرانی،فرهنگی،اجتماعی و قرآنی این بقاع را انجام می‌دهند.

وی اضافه کرد: مرقد مطهر امام‌زادگان که بیشتر آن‌ها منصوب به امام موسی بن جعفر (ع) هستند همچون نگینی در شهر‌ها و روستا‌های استان کهگیلویه و بویراحمد می‌درخشند.

این مسئول بیان کرد: معروفترین امامزاده در استان کهگیلویه و بویراحمد حضرت بی بی حکیمه(س) خواهر امام رضا(ع) در شهرستان گچساران است.

وی با بیان اینکه امامزادگان بزرگترین پایگاه تبلور آموزه‌های دینی هستند، بیان کرد: حرم مطهر حضرت بی بی حکیمه(س) سالانه زیارتگاه مریدانی از سراسر کشور و برخی کشور‌های حوزه خلیج فارس است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: ویژه برنامه های دهه کرامت از ولادت حضرت معصومه (س) تا ولادت امام رضا (ع) یعنی اول لغایت یازدهم ذی‌القعده مصادف با ۲۲ خرداد لغایت ۱ تیرماه ۱۴۰۰ در بقاع متبرکه شاخص استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار می‌شود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: «تکریم و بزرگداشت امامزادگان واجب‌التعظیم و ارتقای جایگاه آنان»، «تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی و جذب حداکثری گروه‌ها و اقشار مختلف جامعه»، «زمینه‌سازی و ایجاد بستر مناسب برای مشارکت مردمی در مدیریت، عمران و برنامه‌های بقاع متبرکه»، «ترویج فرهنگ زیارت و پاسخگویی به شبهات مطرح شده پیرامون زیارت بقاع متبرکه در فضای مجازی» و «برگزاری جشن‌های مردمی دهه کرامت با استفاده از ظرفیت بقاع متبرکه» پنج هدف برگزاری این ویژه‌برنامه‌ها در ایام دهه پر برکت کرامت است.

حجت‌الاسلام نصیرالاسلامی خاطرنشان کرد: روز پنجم ذی‌القعده که در تقویم رسمی کشور روز بزرگداشت امامزادگان و بقاع متبرکه نامگذاری شده، فرصت مغتنمی برای اعتلای فرهنگ زیارت و تکریم سلاله پاک رسول خدا (ص) محسوب می‌شود.

انتهای پیام/۸۲۰۲۴

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول