اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

علم و پیشرفت  /  علم و فن آوری ایران

تولید کودهای محلول توسط دانش‌بنیان‌ها/ کاهش 20میلیونی هزینه کشاورزان در هر هکتار

یک شرکت دانش بنیان کود گوگردی محلول در آب تولید کرده است که کشاورزان می توانند آن را با قیمت بسیار مناسب تر از نمونه‌های گران‌قیمت خارجی تهیه کنند.

تولید کودهای محلول توسط دانش‌بنیان‌ها/ کاهش 20میلیونی هزینه کشاورزان در هر هکتار

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس، کودهای گوگرددار یکی از اصلی ترین کودهای مورد استفاده کشاورزان برای جلوگیری از ایجاد قارچ و آفت روی محصولات است که به‌صورت پودر در بازار وجود دارند و کشاورزان برای خرید آن،هزینه‌های زیادی متحمل می‌شوند.

حالا یک شرکت دانش بنیان توانسته است با تولید گوگرد محلول در آب، علاوه بر ارائه کیفیت و خواص بهتر نسبت به نمونه پودری، کمک به‌سزایی به کاهش هزینه‌های اقتصادی کشاورزان کند.ویژگی های منحصر به فرد این کود،  توانایی اصلاح خاک ، تاثیر بسیار خوب و سالم آن در قارچ‌کشی و آفت‌کشی است. با علیرضا توسلی راد مدیر عامل شرکت دانش بنیان دانش آوران رادین ورنا در خصوص این محصوصل گفتگو کردیم.

 این محصول در نوع خود منحصر به فرد است

توسلی در خصوص مشخصات این کودشیمیایی گفت: از ویژگی های دیگر این محصول، اصلاح خاک‌های کشاورزی است؛ به این معنا که این کود، شوری خاک در دراز مدت اصلاح می کند و گیاه را  به شوک های محیطی مقاوم میکند.

 تولید کودهای ارگانیک، کارآفرینی و اشتغال، کمک به تولید ملی و البته کاهش آسیب سلامت فیزیکی و زیستی افراد جامعه ، از دیگر ویژگی های مهم آن به شمار می رود. این محصول، کپی هیچ محصول دیگری نیست و ویژگی های منحصر به فرد خود را دارد.

صرفه‌جویی 20 تا 30 میلیونی

توسلی افزود: یکی دیگر از ویژگی‌های کود گوگردی، مقرون به صرفه بودن آن برای کشاورز است؛  بدین صورت که کشاورز برای زمینی به مساحت یک هکتار، 200 تا کیلو 500 کیلوگرم گوگرد پودری احتیاج دارد که نزدیک به 20 تا 30 میلیون تومان هزینه دارد درصورتی که  با این محصول برای هرهکتار 10 لیتر به قیمت 40 تا 70 هزارتومان لازم است که این مبلغ بسیار ناچیزی در مقابل گوگرد پودری است.

این محصول به صورت  آزمایشی در اختیار باغات پسته قرار گرفت و خوشبختانه روی پسیل پسته هم نتیجه خوبی داده است.

وی در پایان گفت: در حال حاضرتوانایی تولید انبوه و در دسترس قرار دادن این محصول برای استفاده کشاورزان برای شرکت ما مقدور است، اما به دلیل عدم کسب مجوز سازمان آب و خاک این امر تا به امروز اتفاق نیفتاده و امیدواریم با همکاری این سازمان هرچه سریع‌تر بتوانیم جواز را دریافت کرده و روند تولید را آغاز کنیم.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول