اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  یزد

معاون دادستان کشور: خوش خلقی مردم را بیشتر با مسئولان همراه می‌کند

معاون قضائی دادستان کل کشور با اشاره به ضرورت استفاده از ابزار هنر برای توسعه فرهنگ عمومی جامعه، گفت: خوش خلقی مسئولان می‌تواند مردم انقلابی کشورمان را بیش از پیش با مسئولان همراه کند.

معاون دادستان کشور: خوش خلقی مردم را بیشتر با مسئولان همراه می‌کند

به گزارش خبرگزاری فارس در یزد، سعید عمرانی در آیین رونمایی از پوستر و فراخوان نخستین جشنواره شعر طنز قوه قضائیه با عنوان «دادخند» که در محل کانون اصلاح و تربیت یزد برگزار شد، اظهار کرد: استفاده از ظرفیت هنر برای توسعه فرهنگی و کاهش آسیب‌های اجتماعی ضروری است.

وی با اشاره به اهمیت صورت فزاینده ارتباطات در عصر کنونی، افزود: این روزها با رونق فضای مجازی، شاهد کاهش مطالعه کتاب در جامعه هستیم و کتابهای امروز در واقع همان انسانهایی هستند که با ما ارتباط دارند.

معاون قضایی دادستان کل کشور در ادامه رفتار خوش و خوب با شهروندان را یکی از اولویت‌های اجرایی پرسنل دستگاه قضا و قوه قضائیه دانست و گفت: کتاب‌های زنده‌ای که ما هر روز با رفتار خوب انسانها با یکدیگر نوشته می شوند بسیار تأثیرگذار و پایدار است.

عمرانی برگزاری جشنواره های فرهنگی و هنری را گامی موثر در راستای توسعه فرهنگی و کاهش آسیب‌های اجتماعی عنوان و تصریح کرد: بهترین عبادت برای ما باز کردن گره‌ای از کار مردم است لذا باید مردم را در گرفتاریهایشان دریابیم و این که وجود حاج قاسم برای مردم ارزشمند بود، به دلیل همین دستگیری‌ها از جامعه بود و این سیره را در جامعه بسط دهیم.

وی با اشاره به اهمیت دغدغه‌های اقتصادی امروز، مردم را بیش از مشکلات مالی تشنه محبت مسئولان دانست و بیان کرد: خوش خلقی مسئولان می‌تواند مردم انقلابی کشورمان را بیش از پیش با مسئولان همراه کند.

معاون دادستان کل کشور، گفت: قضات و پرسنل دستگاه قضا می‌توانند با برخورد هنرمندانه و محبت آمیز هر روز کتاب آموزنده برای اقشار مختلف جامعه بنویسند.

غلامعلی دهشیری، رئیس کل دادگستری استان یزد هم با بیان این‌که در سیره اهل بیت بحث شوخی رواج داشته است، اظهار کرد: مزاح و شوخی ضابطه مند و به دور از دروغگویی و تحقیر دیگران است.

وی با بیان این‌که طنز که یکی از نمونه‌های مزاح است به ویژه در قالب شعر باید یک سری اصول و معیارها را به همراه داشته باشد، اظهار کرد: یکی از این قواعد گفتمان حقیقت گویی و گفتمان عدالت و عدم افراط و تفریط است.

دهشیری همچنین پرهیز از بی‌حرمتی به دیگران را از اصول طنزپردازی ذکر کرد و گفت: طنز با قاعده، کارکردهای متفاوتی از جمله اصلاح جامعه را به دنبال خواهد داشت.

 وی با بیان روایاتی از طنزپردازی در سیره ائمه اطهار، از کارکردهای طنز را ایجاد شادی و خلق مثبت در جامعه، ایجاد تعامل همسو در جامعه و نیز صفا و صمیمیت در جامعه می‌شود.

این مقام قضایی برگزاری این جشنواره را در راستای مردمی سازی دستگاه قضایی خواند و گفت: شعرای طنزپرداز باید ابتدا با حقیقت دستگاه قضایی و مشکلات این حوزه آشنا شوند که در این رابطه بازدیدهایی را برای شعرا از جمله باردید از زندان مرکزی یزد و کانون اصلاح و تربیت در نظر گرفته‌ایم.

وی یکی از قالبهای گفتمان سازی در جامعه را شعر طنز خواند و ابراز امیدواری کرد با برگزاری این جشنواره و کمک جامعه هنری در سایر بخشها، در جهت پیشگیری از بسیاری از آسیبهای اجتماعی در جامعه گام برداریم.

انتهای پیام/الف/ی

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول