اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

علم و پیشرفت  /  علم و فن آوری ایران

اینوتکس2022؛ تجربه‌ای موفق در ارتباط صنایع بزرگ با دانش‌بنیان‌ها

عباسی فشمی دبیر نمایشگاه اینوتکس 2022 گفت: در رویداد ارائه نیازهای فناورانه یا «reverse pitch» اینوتکس 2022 بالغ بر ۲۶ میلیارد تومان قرارداد و توافق نامه همکاری میان صنایع بزرگ کشور و شرکت های دانش بنیان امضا شد.

اینوتکس2022؛ تجربه‌ای موفق در ارتباط صنایع بزرگ با دانش‌بنیان‌ها

سجاد عباسی فشمی دبیر نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۲  در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس، با اشاره به دستاوردهای یازدهمین دوره نمایشگاه اینوتکس و قراردادهای همکاری شکل گرفته در این نمایشگاه گفت: نمایشگاه اینوتکس به دنبال ایجاد ارتباط میان اجزای مختلف اکوسیستم نوآوری و فناوری است. بعد از شکل‌گیری این ارتباط اولیه در نمایشگاه، در مرحله بعدی قراردادهای همکاری میان آن‌ها منعقد می‌شود.

وی درباره برگزاری ۱۴ عنوان رویداد مختلف در اینوتکس ۲۰۲۲ توضیح داد: در کنار بخش‌های نمایشگاهی 14 عنوان رویداد مختلف مانند رویداد ارائه نیازهای فناورانه یا «reverse pitch» برگزار شد. در این رویداد ۶ مجموعه صنعتی بزرگ نیازهای فناورانه خود را که پیش از این با خروج ارز از کشور و توسط کشورهای خارجی تامین می‌شد به شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور ایرانی ارائه شد.شرکت هایی که می توانستند با استفاده از فناوری این نیازها را برطرف کنند اعلام آمادگی کردند و با یکدیگر قرارداد همکاری امضا کردند. به طور مثال وقتی که صنایع معدنی نیازهای خود را اعلام کردند، شرکت‌های مختلفی برای رفع نیاز آن اعلام آمادگی کردند اما دو شرکت دانش بنیان دقیقا محصول مورد نیاز این صنعت را تولید کرده بودند و همانجا وارد عقد قرار داد شدند.

او در ادامه افزود:در طول رویداد ارائه نیازهای فناورانه صنایع امسال که شرکت ها و موسسات مختلف در حوزه های صنایع غذایی، تجهیزات پزشکی و معدن نیازهای فناورانه خود را ارایه دادند بالغ بر ۲۶ میلیارد تومان قرارداد و توافق امضا شد.

عباسی فشمی با اشاره به حضور بیش از ۷۰ مهمان خارجی از کشورهای روسیه، هند، پاکستان، مالزی ازبکستان و قزاقستان در این نمایشگاه افزود: در کنار این رویداد میان شرکت هایی که از ۷ کشور خارجی در این نمایشگاه حضور داشتند و شرکت های ایرانی متناظر آن ها جلسات B۲B برگزار شد که در بعضی از موارد منجر به عقد قرارداد و تفاهم نامه شد. به طور مثال پارک علم و فناوری ازبکستان با یکی از شرکت های دانش بنیان ایرانی وارد عقد قرارداد شد یا یک شرکت هندوستانی با یکی از شتابدهنده ها ایرانی حاضر در نمایشگاه تفاهم نامه همکاری امضا کرد.

دبیر نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۲ با اشاره به برگزاری ۴۵۰ جلسه سرمایه گذاری در کافه سرمایه و برقراری چندین قرارداد سرمایه گذاری از جمله یک قرارداد تامین مالی جمعی توضیح داد: بخش دیگر کافه سرمایه اینوتکس بود که سرمایه گذار و سرمایه پذیر را به یکدیگر وصل می کند. به طور مثال در بخش صنایع خلاق و هویت ساز دو قرارداد ۱۰ میلیارد تومانی و یک قرارداد ۵۰۰ میلیون تومانی برای سرمایه گذاری بسته شد.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول