اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  چهارمحال و بختیاری

شهرکرد تنها مرکز استانی که پیست دوچرخه‌سواری ندارد

سرپرست هیئت دوچرخه سواری چهارمحال و بختیاری گفت: شهرکرد تنها مرکز استان در کشور است که پیست دوچرخه سواری ندارد و اگر کسی بخواهد در این رشته فعالیت کند باید در خیابان‌ها رکاب بزند.

شهرکرد تنها مرکز استانی که پیست دوچرخه‌سواری ندارد

مازیار شیریان امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شهرکرد با بیان اینکه حدود پنج ماه است که رئیس هیئت دوچرخه سواران استان شده‌‌ام، گفت: در طول مدت زمانی که این سمت را برعهده گرفتم تا به امروز فعالیت‌هایی نظیر برگزاری یک دوره استعدادیابی در تمام رده‌های سنی ویژه دختران و پسران، برگزاری کلاس مربیگری درجه ۳، برگزاری مربیگری تئوری‌ها، برگزاری لیگ استانی با هدف ایجاد انگیزه بین قهرمانان و آماده‌سازی برای مسابقات کشوری در سه مرحله و .. انجام شده است.

سرپرست هیئت دوچرخه سواری چهارمحال و بختیاری افزود: هیئت دوچرخه سواری در لردگان، فرخشهر، شهرکرد و سامان فعال هستند و تنها فارسان رئیس هیئت ندارد که در صدد حل این مشکل هستیم.

وی به لیگ استانی اشاره کرد و ادامه داد: لیگ استانی در ۱۵ اردیبهشت ماه با حضور ۴۰ ورزشکار در 2 رده سنی جوانان و بزرگسالان شامل ۲۰ نفر از جوانان، ۱۶ نفر بزرگسال و ۴ نفر از بانوان برگزار شد، مسابقات در سطح بالایی بود و رقابت‌ها تنگاتنگ بدون مصدوم به پایان رسید.

شیریان با بیان اینکه دوچرخه‌سواری 2 قسمت همگانی و قهرمانی دارد، اظهار داشت: عامه مردم در بخش همگانی فعالیت می‌کنند و بانوان باید در محل‌هایی که امنیت بیشتری داشته باشد نظیر پارک و کوهستان و آقایان در خیابان و مکان‌هایی که امکان دوچرخه سواری باشد رکاب می‌زنند.

هر دوچرخه حرفه‌ای ۲۰۰ میلیون تومان

سرپرست هیئت دوچرخه سواری استان بیان کرد: اما بخش قهرمانی این ورزش به خاطر کمبودهایی که در اقتصاد وجود دارد و هزینه بالای دوچرخه حرفه‌ای خیلی از سمت خانواده‌ها تقویت نمی‌شود وقتی که یک دوچرخه ۲۰۰ میلیون تومان باشد هیئت هر چقدر هم درآمد داشته باشد نمی‌تواند برای همه ورزشکاران این رشته دوچرخه تهیه کند.

شهرکرد پیست دوچرخه‌سواری ندارد

این ملی پوش دوچرخه‌سواری کمبود سرانه ورزش همگانی در فضای سبز شهری را یکی از مشکلات عمده دانست و گفت: شهرکرد تنها مرکز استان در کشور است که پیست دوچرخه‌سواری ندارد و اگر کسی بخواهد در این رشته فعالیت کند باید در خیابان‌ها رکاب بزند و این در حالی است که شهرکرد و بروجن  2قطب دوچرخه‌سواری استان به شمار می‌روند.

مربی تیم ملی سه‌گانه استان با بیان اینکه کم‌بود اعتبار، نبود امکانات مالی و عدم زیرساخت‌ها از جمله مشکلات مشترک در همه هیأت‌های ورزشی است، ادامه داد: این استان فقط در لیگ‌های کوهستانی و کورسی فعالیت دارد زیراکه پیستی وجود ندارد که ورزشکاران تمرین کنند و برای مسابقات آماده شوند.

وی ادامه داد: برنامه‌ریزی برای تیم‌های پایه و استعدادیابی داریم تا جایگاه بهتری در مسابقات ورزشی کشور کسب کنیم از آنجایی که ورزشکاران از ۹ سال تا بزرگسال در بخش‌های کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان و پیشکسوتان دسته‌بندی می‌شوند لذا ورزش دوچرخه‌سواری رشته‌ای است که محدودیت سنی در آن وجود ندارد.

شیریان با بیان اینکه هیچ حمایتی از ارگان‌های خاص و دخیل دریافت نکرده‌ایم، گفت: استعدادهای بالایی در ورزش‌های انفرادی مخصوصاً دوچرخه‌سواری در سطح استان وجود دارد اما به دلیل نبود سرمایه و  فضای مناسب آموزشی انتظاری که از این استعدادها داریم محقق نشده است.

وی اظهار داشت: وضعیت جغرافیایی ما اجازه می‌دهد که در جایگاه بالا قرار بگیریم اما زیرساخت‌های خوبی نداریم لذا از شهرداری‌ها، شوراهای شهر و افرادی که در ادارات مشغول هستند و می‌توانند از نظر مالی هیأت‌های ورزشی را حمایت کنند با این کار به کمک جوانان بیایند و زیرساخت‌های مناسب برای ورزش همگانی را در استان مهیا کنند. 

 سرپرست هیئت دوچرخه‌سواری استان ادامه داد: تأمین زیرساخت‌های لازم برای ورزش دوچرخه‌سواری هزینه زیادی لازم ندارد کافیست بخشی از خیابان را خط کشی کنیم تا یک محیط امنی برای دوچرخه‌سواری مهیا شود که در این صورت شور و نشاط به شهر باز می‌گردد.

انتهای پیام/۶۸۰۳۶

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول