محمد ارغوان امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در همدان با بیان اینکه آخرین افزایش قیمت شیرینی در روزهای پایانی سال ۱۴۰۰ به تصویب مراجع ذیصلاح رسید اما به خاطر عید و ماه رمضان آن را اعمال نکردیم اظهار کرد: پس از تعطیلات نوروزی، اتحادیه قنادان تلاش کردند محصولات ویژه ماه رمضان همچون زولبیا، بامیه، انگشت پیچ، حلوازرده و... را با کیفیت عالی و کمترین قیمت عرضه کنند.
وی افزود: با پایان یافتن ماه مبارک رمضان، قیمتهای جدید انواع شیرینی نیز پس از تصویب در مراجع ذی صلاح به واحدهای صنفی مربوطه ابلاغ شد.
رئیس اتحادیه قنادان و آجیلفروشان همدان با اشاره به افزایش ۴۰ درصدی قیمت شیرینی تصریح کرد: تمام واحدهای صنفی موظف هستند نرخ نامه مصوب را در معرض دید مراجعهکنندگان قرار دهند.
وی ادامه داد: مردم در صورت مشاهده هر گونه مغایرت در قیمت میتوانند، گزارش خود را به اتحادیه قنادان و آجیلفروشان همدان ارائه کنند.
ارغوان تأکید کرد: صنف قناد و آجیلفروش یکی از منصفترین کسبه بازار هستند و جلب رضایت مردم از اهداف اصلی آنهاست و در تلاشند بهترین کیفیت را با کمترین قیمت ممکن عرضه کنند.
وی خاطرنشان کرد: یکی از مخالفان سرسخت افزایش قیمت؛ واحدهای صنفی هستند چراکه معتقدند افزایش قیمت به معنای کاهش قدرت خرید مردم و در نتیجه کاهش فروش است بنابراین تنها در صورت ضرورت به افزایش قیمت تن میدهند.
انتهای پیام/۸۹۰۴۰/