اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  خوزستان

کمبود روغن خوراکی در خوزستان قبل از عید فطر حل می‌شود

معاون بازرگانی جهاد کشاورزی خوزستان گفت: به ما وعده داده شد که به زودی به وفور روغن مایع در سطح استان توزیع و قفسه‌ فروشگاه‌های زنجیری ظرف دو روز آینده باید از روغن پُر شود.

کمبود روغن خوراکی در خوزستان قبل از عید فطر حل می‌شود

علی رحم کریمی معاون بازرگانی جهاد کشاورزی خوزستان صبح امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اهواز، با بیان اینکه کمبود روغن از اوایل امسال در بازار محسوس بود و موجودی روغن ما در استان کاهش پیدا کرده بود، اظهار کرد: بنکداران و  شرکت‌های پخش روغن خوراکی را وارد استان کردند اما میزان عرضه نسبت به ماه‌های قبل کم بود.

وی با تاکید بر اینکه میزان روغنی که عرضه شد جوابگوی نیاز واقعی استان نبود، افزود: عمده روغن خوراکی مور نیاز استان از کارخانه‌جات خارج از استان تامین می‌شود.

معاون بازرگانی جهاد کشاورزی خوزستان با اشاره به عدم تحویل سهمیه فروردین ماه استان در بخش دانه‌های روغنی و روغن خام برای تولید روغن، گفت: پس از پیگیری از طریق وزارت جهاد مقرر شد میزان سهمیه روغن به ما ابلاغ و تحویل کارخانه‌جات استان شود.

کریمی بیان کرد: عمده سهمیه دانه‌های روغنی وارد شده به استان به کارخانه‌جات تولید روغن گلستان در شهرستان دزفول و ارجان در شهرستان بهبهان داده شد، علاوه بر این سهمیه دیگری قرار است از  بندرعباس تهیه و وارد استان شود.

وی عنوان کرد: به منظور جبران کمبود فعلی روغن در استان، با دو کارخانه تولید روغن در داخل  و کارخانه‌های خارج از استان هماهنگ‌های لازم صورت گرفت تا در کمترین زمان روغن مورد نیاز ما را تامین کنند.

کریمی با تاکید بر اینکه مشکل کمبود روغن در استان ظرف دو روز آینده و قبل از عید فطر حل خواهد شد، بیان کرد: به ما وعده داده شد که به زودی به وفور روغن مایع در سطح استان توزیع و قفسه‌ فروشگاه‌های زنجیری ظرف امروز و فردا  از روغن خوراکی پُر شود.

وی  در رابطه با نوسانات قیمت روغن خوراکی در بازار، گفت: قیمت روغن بر اساس قیمت درج شده روی بطری است، و چنانچه  فروشندگان فراتر از قیمت درج شده اقوام به فروش روغن کنند، مشمول گرانفروشی می‌شوند و با آن‌ها برخورد خواهد شد.

کریمی افزود: قیمت روغن نه تغییری داشته ونه  از جانب دولت قیمت جدیدی  به ما اعلام شده است، روغن خوراکی با قیمت‌ها اسفند و فروردین عرضه می‌شود.

وی در رابطه با عملکرد برخی فروشندگان در گرانی کالاها و یا انبار کردن‌ آن‌ها و ایجاد التهاب در بازار، بیان کرد: معمولاً هر گاه عرضه کالایی در بازار کم شود ممکن است افرادی از این شرای سوءاستفاده‌هایی بکنند و بنده این شرایط را رد نمی‌کنم.

کریمی با بیان اینکه گاهی اوقات با توجه به شرایطی که برای بازار کالایی به وجود می‌آید روی آن کالا تمرکز خاصی می‌کنیم، افزود: در کلان شهر اهواز هشت گروه بازرسی داریم که روزانه صبح و بعد از ظهر بازرسی را در سطح شهر انجام‌ می‌دهند.

وی با اشاره به سامانه جامع تجارت در ثبت کالاهای اساسی، عنوان کرد: هر کلایی که توسط توزیع‌کنندگان و یا بنکداران دریافت می‌شود در این سامانه میزان توزیع کالا و مقداری از آن که در انبارها باقی مانده است مشخص شده و توسط بازرسان رصد می‌شود.
 کریمی با بیان اینکه تاکنون موردی از احتکار روغن گزارش نشده است، گفت: در بحث گرانفروشی اگر موردی شناسایی شد پس از تشکیل پرونده به اداره تعزیرات ارسال می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس، بر اساس قانون انتزاع که در  تیرماه سال گذشته مصوب شد، تامین، نظارت اقلام اساسی کشاورزی از وزارت صمت منتزع و به وزارت جهاد کشاورزی منتقل شد.


انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول