اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

علم و پیشرفت  /  علم و فن آوری ایران

غنی‌سازی گوجه‌فرنگی با فناوری نانو

محققان نشان دادند استفاده از یک نوع نانومواد جدید حاوی فسفات آهن می‌تواند موجب افزایش تجمع فلانوئیدها در گوجه‌فرنگی شده و ارزش غذایی آن را ارتقاء دهد.

غنی‌سازی گوجه‌فرنگی با فناوری نانو

به گزارش سرویس علم و پیشرفت خبرگزاری فارس، فلاونوئیدها کیفیت عملکردی و تغذیه‌ای میوه‌ها را افزایش می‌دهند؛ محققان نشان دادند استفاده از یک نوع نانومواد جدید حاوی فسفات آهن می‌تواند موجب افزایش تجمع فلانوئیدها در گوجه‌فرنگی شده و ارزش غذایی آن را ارتقاء دهد. 

اجزای زیست فعال مانند فلانوئیدها دارای خواص ضد التهابی عالی هستند و به محافظت از سلول‌ها در برابر رادیکال‌های آزاد که می‌توانند باعث بیماری‌های جدی شوند، کمک می‌کنند. 

هنگامی که این آنتی‌اکسیدان‌ها در غذا گنجانده شوند، می‌توانند در پیشگیری از بیماری قلبی، دیابت، لنفوم، و بیماری‌های عصبی مانند آلزایمر و از دست دادن حافظه کمک کنند. 

انتهای پیام/ 

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول