اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  کرمانشاه

قاتلانی از جنس جاده!/ 22 نقطه حادثه‌خیز در کرمانشاه داریم

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کرمانشاه گفت: ۸۰ نقطه پرحادثه از ۱۰۲ نقطه حادثه‌خیز در سطح محورهای مواصلاتی استان رفع و اصلاح شده است.

قاتلانی از جنس جاده!/ 22 نقطه حادثه‌خیز در کرمانشاه داریم

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، فریبرز کرمی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه امروز در جمع اصحاب رسانه، اظهار کرد: رفع نقاط پرحادثه در سطح محورهای مواصلاتی استان کرمانشاه و ایمن سازی تردد در سطح جاده یکی از مهمترین برنامه‌ها این اداره کل است که توانسته‌ایم ۸۰ نقطه پرحادثه از ۱۰۲ نقطه حادثه‌خیز در سطح محورهای مواصلاتی استان کرمانشاه را رفع و اصلاح کنیم.

وی گفت: وقتی در یک نقطه تصادفات تکراری می‌شوند، کارشناسان راهداری آن نقطه را بررسی و برای کاهش تصادفات در آن نقطه برنامه‌هایی طراحی می‌کنند؛ اگر نقاط حادثه‌خیز جدیدتر با اولویت بالاتر شناسایی شود، کارشناسان این اداره کل، رسیدگی به آن را در دستور کار خود قرار می‌دهند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه تصریح کرد: دستورالعمل جدید برای شناسایی و اولویت‌بندی نقاط پرحادثه‌ تصویب شده است و با توجه به رفع ۸۰ نقطه پر در استان طی سال‌های گذشته و الویت‌بندی نقاط پرحادثه باقی‌مانده شاهد روند تکمیل و رفع تمام نقاط باشیم.

کرمی افزود: ۳ نقطه پرحادثه پیچ اول نمازگاه در شهرستان صحنه، نقطه پرحادثه دم بادام به طرف فش و تقاطع روستای علی‌آباد کمربندی شهرستان اسلام آبادغرب مازاد بر مصوبات ابلاغی در سال ۱۴۰۰ اصلاح و ایمن‌سازی انجام شده است.

وی عنوان کرد: اصلاح نقطه حادثه‌خیز گردنه چنار در محور خسروآباد به گهواره، تعریض و ایمن‌سازی سه راهی بیاشوش به روانسر، احداث دور برگردان هریل‌آباد در محور صحنه به بیستون، گردنه بیدسرخ در محور صحنه به کنگاور و سه راهی تویسرکان در محور کرمانشاه به همدان از جمله اقدامات انجام شده در سال گذشته است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه در خصوص عوامل مختلف در وقوع یک سانحه جاده‌ای به سه عامل خطای انسانی، خودرو و جاده (محیط) به عنوان نقش اصلی اشاره و بیان کرد: شناسایی نقاط پرحادثه برون شهری اهمیت بالایی دارد لذا نقاط خطرساز محورهای تحت نظارت را همواره مورد پایش و برنامه ریزی برای رفع، اصلاح آن‌ها در اولویت قرار داد؛ زیرا این مهم علاوه بر افزایش ضریب ایمنی راه‌ها، آمار تصادفات جاده‌ای را تا حد قابل توجهی کاهش می‌دهد.

*صدور بارنامه در کرمانشاه فقط به شکل الکترونیکی انجام می‌شود

کرمی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به روند صدور بارنامه الکترونیکی در استان عنوان کرد: بر حسب دستور معاون اول رئیس جمهور به منظور جلوگیری از قاچاق کالا و ارز همچنین جلوگیری از هزینه‌های مالی برای صدور بارنامه کاغذی،  حذف برنامه کاغذی در دستور کار قرار گرفت.

وی ادامه داد: از چهاردم اسفندماه سال گذشته حذف بارنامه کاغذی با همکاری دستگاه‌های متولی (مالیاتی، صاحبان کالا، صمت و دستگاه‌های نظارتی) در استان استارت خورد و در حال حاضر در استان ۱۰۰درصد اجرایی شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه با بیان اینکه سال گذشته ۶۲۶ هزار بارنامه به صورت کاغذی و الکترونیکی در استان کرمانشاه صادر شده است،گفت: الان در استان تنها سند مورد تایید برای جابه‌جایی کالا بارنامه الکترونیک است.

کرمی تصریح کرد: سیمان، سنگ سنگبری، چغندرقند، کنجاله، گازوئیل، مازوت، اوره و پلی‌اتیلن بیشترین کالا‌هایی بوده‌اند که در استان کرمانشاه حمل شده‌اند.

انتهای پیام/پ/س

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول