اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  فارس

مهرورزی متفاوت گروه جهادی امام حسن مجتبی علیه السلام/ خانه به خانه با اهالی سنگ سیاه برای بررسی وضعیت سلامت

گروه جهادی امام حسن مجتبی علیه السلام که در حوزه پزشکی، بهداشت و سلامت فعالیت می کند مدتی است با اجرای طرح خانه به خانه به دنبال بهبود وضعیت سلامت اهالی و ساکنان محله کم برخوردار شهر شیراز می‌باشند.

مهرورزی متفاوت گروه جهادی امام حسن مجتبی علیه السلام/ خانه به خانه با اهالی سنگ سیاه برای بررسی وضعیت سلامت

 محمد هادی ساجدی در گفتگو با خبرنگار فارس در شیراز بیان داشت: گروه جهادی امام حسن مجتبی علیه السلام از سال ۹۷ فعالیت های خود را در حوزه های بهداشت و سلامت در مناطق روستایی و محروم استان فارس آغاز کرد و از همان ابتدا به دنبال افزایش دسترسی بیماران به خدمات بهداشتی و درمانی و افزایش سواد سلامت جمعیت های هدف بوده است.

وی ادامه داد: اما پس از آنکه طبق بررسی های جهادگران عزیزمان که از برخی محله های شهر شیراز داشتند متوجه شدیم که وضعیت بهداشتی برخی از این محله در شرایط مناسبی نیست که یکی از مهمترین آن ها مربوط به محله سنگ سیاه می شد لذا با مشورت و مشاوره هایی که گرفتیم تصمیم به اجرای برنامه در این محله کردیم.

این دکتر دارو ساز افزود: از حدود 5 ماه پیش مرحله دوم طرح خانه به خانه را با هدف پایش وضعیت سلامت ساکنین محله و تلاش برای درمان بیماری ها و بهبود وضعیت بهداشتی منطقه انجام دادیم، متاسفانه باید گفت وجود فقر و محرومیت و همچنین عدم توزیع مناسب و به موقع خدمات بهداشتی در این محله باعث افزایش بار بیماری ها و افزایش هزینه های درمان آن شده است.

ساجدی با اشاره به اینکه در بررسی ها متوجه وجود اتباع خارجی بیشمار در این منطقه به ویژه اتباع افغانی شدیم، اظهار داشت: کودکان خانواده های نیازمند و اتباع خارجی به دلیل عدم تغذیه مناسب دچار مشکلات زیادی هستند، هرچند تلاش کردیم که با حضور متخصصان تغذیه در این منطقه و ارائه مشاوره ها و داروهای تقویتی و ویتامین و همچنین توزیع بسته های معیشتی بخشی از این مشکلات خانواده های نیازمند را رفع کنیم.

در بحث سلامت و بهداشت محیطی نیز، این محله با مشکلاتی روبرو است و بارها شاهد وجود بیماری سالک در بین اهالی بودیم که فرسوده بودن بافت قدیمی منطقه و عدم انجام وظایف ارگان ها متاسفانه باعث این بیماری شده است و به نظر می رسد وجود انبارهای ضایعاتی یکی از این دلایلی است که بهداشت محیط در این محله رعایت نمی شود و متاسفانه بسیاری از افراد دارای شغل زباله گردی هستند که این مساله نیز بی تاثیر نبوده است.

این جهادگر جامعه پزشکی شیراز گفت: وقتی چنین وضعیتی وجود دارد  تنها اعزام تیم های جهادی نمی تواند باعث بهبود وضعیت شود و لازم است تمام ارگان ها که وظایف ذاتی آن هاست به صورت جدی پیگیری های لازم را انجام دهند گروه های جهادی به عنوان افراد در میدان مشکلات را به آن ها انعکاس دهند. در این محله به خصوص دانشگاه علوم پزشکی، شهرداری، میراث فرهنگی، کمیته امداد، نیروهای مسلح و دیگر ارگان ها باید به صورت هماهنگ و با هدف مشخص فعالیت کنند تا وضعیت مردم بهبود یابد.

ساجدی با اشاره به همکاری سازمان ها و خیرین در این برنامه بیان داشت: خوشبختانه با همکاری که نهادها و سازمان های مربوطه داشته اند و  هماهنگی هایی که با درمانگاه ها و بیمارستان ها صورت گرفته و پزشکان متخصص در این برنامه لطف و عنایت داشته اند ما پس از شناسایی این بیماران، آن ها را به این مراکز معرفی و پیگیر ادامه درمان آنها می باشیم.

در مرحله اول طرح خانه به خانه که در سال 98 برنامه ریزی شده بود پس از فروکش کردن بیماری کووید ۱۹ در نیمه دوم سال ۱۴۰۰ انجام شد و تعدادی از بیماران با وضعیت حاد شناسایی و مراحل درمان انجام شد ولی در مرحله دوم که از حدود 5 ماه پیش آغاز شده با کمک خیرین میزان خدمات دهی را افزایش داده ایم و تلاش می کنیم به همه افراد نیازمند در حوزه سلامت خدمات رسانی نمائیم.

انتهای خبر/خ

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول