اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

جامعه  /  مسئولیت های اجتماعی

روایتی از یک نیکوکار اصفهانی

نیکوکار اصفهانی گفت:‌در پایان مراسم ختم مادرم، تمام مبلغ فروش 3 هزار متر زمین را صرف بازسازی مدرسه‌ای کردم و اکنون بیش از ۳۵۰ دانش‌آموز و کادر آموزشی در آن فعالیت دارند.

روایتی از یک  نیکوکار اصفهانی

به گزارش خبرنگار جامعه خبرگزاری فارس، شب گذشته محمد اعتباری، نیکوکار سازنده مدرسه برای کودکان نیازمند مهمان برنامه جشن رمضان بود.

محمد اعتباری که در حوزه‌ تجارت فولاد و آهن فعالیت دارد در برنامه شب گذشته از ماجرای شروع نیکوکاری خود صحبت کرد.

وی در ادامه مهمترین اقدامات نیکوکارانه خود را با بینندگان به اشتراک گذاشت.

نیکوکار گفت: من در هفت سالگی پدر خود را از دست دادم؛ ایشان سرمایه بسیاری نداشت اما به دلیل اعتباری که در میان مردم داشت هر زمان در هر مکان اداری، بانکی و خصوصی می‌رفت مورد احترام قرار می‌گرفت.

اعتباری بیان داشت: این مسئله باعث شد که فامیلی اعتباری برای ما انتخاب شود. پس از فوت پدرم، مادرم همواره از من و دیگر فرزندان خود حمایت کرد و هیچ زمان به دنبال تجملات نبود. وی یک معلم ساده بود که تلاش داشت زندگی خوبی برای دو دختر و چهار پسر خود رقم بزند.

وی ادامه داد: من به غیر از فعالیت در حوزه تولید گز در بخش تجارت بخش فولاد و آهن کشور نیز فعالیت دارم. من این مشاغل را به مرور برای کسب استقلال پس از فوت پدرم پیدا کردم.

این نیکوکار ابراز کرد:‌تمامی پله‌های ترقی برای من به صورت آهسته و پیوسته نمایان شدند. زمانی که مادر من از دنیا رفتند هیچ مالی از خود به جای نگذاشتند اما زمانی که مراسم خاکسپاری ایشان برگزار می‌شد شاهد آمدن خانواده‌های بسیاری بودم که مادرم به آنها کمک می‌کرده است.

وی افزود: تصمیم من برای انجام کار خیر با دیدن آن افراد در مراسم ختم مادرم شکل گرفت و از همان روز هدف من برای ساخت مدارس آغاز شد. زمانی که در آن مراسم می‌خواستم خودروی خود را پارک کنم با مدرسه‌ای مواجه شدم که از لحاظ ظاهری بسیار فرسوده بود.

اعتباری تصریح کرد:‌زمان بازگشت به همراهانم گفتم که تصمیم دارم برای بازسازی آن مدرسه زمین خود را بفروشم. این مسئله باعث شد در پایان مراسم ختم چک خرید ۳ هزار متر زمین را به من بدهند. تمام مبلغ دریافت شده جهت بازسازی آن مدرسه خرج شد. اکنون این محل بیش از ۳۵۰ دانش‌آموز و کادر آموزشی بسیار حرفه‌ای دارد.

وی ادامه داد: در سال ۹۶ نیز پایگاه سلامت در کنار آن مدرسه تاسیس شد تا کودکان معلول بتوانند با سرعت بیشتر به آنجا بروند. سومین اقدام من تاسیس سالن نیایش برای دانش‌آموزانی بود که از شهرستان می‌آمدند و نیاز به استراحت داشتند. چهارمین اقدام تاسیس مدرسه یک کلاسه در روستای دره بادام با جمعیت ۱۸ خانواده بود تا کودکان برای تحصیل مسیر سخت و خطرناکی را طی نکنند.

این نیکوکار اظهار کرد: در آیه ۹۲ سوره آل‌عمران آمده که شما نیکوکار نیستید مگر آنکه از آن چه دوست دارید انفاق کنید. این امر در زندگی همسر و فرزندان من نیز پیدا است؛ به طوری که گاهی دختران من به همکلاسی‌ها و هم مدرسه‌ای‌های خود اینگونه کمک می‌کنند.

 اعتباری افزود: جا دارد از آموزش و پرورش استان اصفهان به دلیل مجوزهایی که به ما دادند تشکر کنم. کودکان بازمانده از تحصیل در کشور بسیار وجود دارند که تعداد بالایی از آن‌ها کودکان اهل افغانستان هستند. اکنون ما در استان اصفهان خیریه‌هایی داریم که به آموزش دانش‌آموزان بازمانده کمک می‌کنند تا به تحصیل خود ادامه دهند.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول