اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

علم و پیشرفت  /  علم و فن آوری ایران

تشریح جزئیات همکاری صندوق نوآوری با شتابدهنده‌های دانش بنیان

در نشست صندوق نوآوری و شکوفایی با جمعی از مدیران‌عامل شتابدهنده‌های دانش بنیان، جزئیات همکاری این صندوق با شتابدهنده‌ها در سال جاری تشریح شد.

تشریح جزئیات همکاری صندوق نوآوری با شتابدهنده‌های دانش بنیان

به گزارش سرویس علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی،  مصطفی بغدادی، مدیر توسعه اکوسیستم صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: در قانون دانش بنیان به منظور کمک به تجاری‌سازی نوآوری‌ها و اختراعات و شکوفاسازی و کاربردی کردن دانش فنی از طریق ارائه کمک و تسهیلات، صندوقی تحت عنوان «صندوق نوآوری و شکوفایی» تاسیس شد که ماموریت این صندوق، تامین مالی اکوسیستم فناوری و نوآوری است.

وی به حمایت صندوق نوآوری از شرکت‌های غیردانش بنیان اشاره کرد و افزود: این حمایت‌ها از طریق توسعه و تقویت خدمات صندوق‌های پژوهش و فناوری، استقرار تیم‌ها در شتابدهنده‌های دانش بنیان، هم‌سرمایه‌گذاری با صندوق نوآوری و شکوفایی و حضور در رویدادها (دوشنبه‌های استارت‌آپی، پیوند و تبادل فناوری) به شرکت‌های غیر دانش‌بنیان ارایه می‌شود.

مدیر توسعه اکوسیستم صندوق نوآوری و شکوفایی ادامه داد: صندوق نوآوری به منظور کمک به شتابدهنده‌های دانش بنیان برای تامین سرمایه بذری مورد نیاز آن دسته از هسته‌های فناور که به «توسعه فناوری» می‌پردازند، تا سقف 90 درصد سرمایه بذری مورد نیاز را برای 5 بار در سال و هر بار تا سقف 300 میلیون تومان را به طور بلاعوض تامین می‌کند.

وی خدمات صندوق نوآوری به شتابدهنده‌های دانش بنیان را نیز شامل تسهیلات، سرمایه‌گذاری و توانمندسازی اعلام کرد و افزود: تسهیلات شامل ودیعه رهن جهت تامین فضای استقرار، تسهیلات قرض‌الحسنه 4 درصدی سرمایه در گردش، تسهیلات تامین و خرید تجهیزات پیشرفته 11 درصدی، تسهیلات سرمایه بذری 2 درصدی، و اشتغالزایی است. خدمات توانمندسازی نیز شامل خدمات آموزشی و مشاوره است که صندوق نوآوری 70 تا 90 درصد هزینه‌های آن‌ها را پرداخت می‌کند.

مدیر توسعه اکوسیستم صندوق نوآوری و شکوفایی خدمات حفاظت از مالکیت فکری (ثبت نشان تجاری، ثبت اختراع و حضور در نمایشگاه‌های داخلی و خارجی) را از دیگر خدمات توانمندسازی به شتابدهنده‌های دانش‌بنیان اعلام کرد که صندوق نوآوری تا سقف 80 تا 90 درصد هزینه آن را پرداخت می‌کند.

بغدادی به برگزاری رویدادهای «پیوند» و «دوشنبه‌های استارت‌آپی» در سال 1400 اشاره کرد و گفت: در سال گذشته 13 رویداد «پیوند» به منظور کمک به شتابدهنده‌ها برای داشتن ورودی‌های مناسب در صندوق نوآوری برگزار شد. همچنین 38 رویداد «دوشنبه‌های استارت آپی» را با حضور 327 استارت‌آپ به همراه 450 جلسه B2B برای 110 تیم برگزار کردیم و مبلغ 52 میلیارد تومان جذب سرمایه نیز برای تیم‌های استارت‌آپی صورت گرفت.

مدیر توسعه اکوسیستم صندوق نوآوری و شکوفایی در مورد هم‌سرمایه‌گذاری این صندوق با شتابدهنده‌ها بر اساس مصوبه عدالت در دسترسی به خدمات سرمایه‌گذاری نیز اظهار کرد: در این طرح ضریب هم‌سرمایه‌گذاری به صورت ثابت از 2 به 4 افزایش می‌یابد و معادل مبلغ سرمایه‌گذاری هر شتابدهنده در طرح‌های مستقر در حوزه جغرافیایی خدمت نیز تا سقف 50 درصد قرارداد اولیه سقف مازاد تعلق خواهد گرفت.

بغدادی ادامه داد: در صورت عقد قرارداد یک شتابدهنده با صنایع، شرکت‌ها و ارگان‌های حوزه جغرافیایی خدمت برای شتابدهی تا مبلغ 20 میلیارد ریال (مشروط به رعایت سقف مشارکت 80 میلیارد ریالی با هر شتابدهنده) به سقف هم‌سرمایه‌گذاری افزوده خواهد شد.
وی سهم آورده نقدی شتابدهنده در هر مرحله را شامل سه قسط مساوی و طی مدت 6 ماه اعلام کرد و افزود: در صورت واگذاری تمام یا بخشی از فرایند شتابدهی به پارک‌های علم و فناوری مستقر در حوزه جغرافیایی خدمت و پذیرش آن به عنوان هسته یا واحد فناور در پارک مذکور، کل مبلغ پرداختی به پارک جزو خدمات نقدی شتابدهنده محسوب خواهد شد.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول