به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، مسعود فلاحتی امروز در جلسه بررسی مشکلات و بهبود وضعیت نانوایی های اهواز در محل فرمانداری با تاکید بر افزایش کیفیت نان و جلوگیری از کم فروشی، اظهار کرد: اتحادیه نانوایان اهواز نظارتها را افزایش دهد و نانواییهای غیر مجاز را شناسایی و به دبیرخانه کارگروه گندم، آرد و نان اعلام
کند.
وی عنوان کرد: ورود آرد به نانواییها و میزان پخت نان باید کنترل شود تا تخلفی صورت نگیرد.
فرماندار اهواز گفت: نظارت ها باید بر کیفیت فعالیت نانوایی ها تاثیرگذار باشد و نیروهای بازرس افزایش داده شوند و نظارت بر بهداشت، نظافت عمومی مکان و کمیت و کیفیت نان به صورت مستمر انجام شود.
فلاحتی بیان کرد: درج جمله "غیرقابل فروش بر روی کیسه های آرد"، آموزش صحیح پخت نان، جریمه نانوایی های متخلف و تشویق نانوایی های وظیفه شناس، بررسی کارت سلامت و استفاده نیروهای نانوایی از روپوش و رعایت پروتکل های بهداشتی از جمله مواردی است که باید در اولویت قرار گیرد.
انتهای پیام/