اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  اصفهان

درد اصفهان| از چشم انتظاری کودکان «پشت‌کوه» تا بیمارستانی که تبدیل به دانشگاه شد

غرب استان اصفهان از جمله نقط کم‌برخوردار استان اصفهان است که با وجود منابع سرشار طبیعی و ظرفیت بالای نیروی انسانی آماده به کار اما از نبود برخی زیرساخت‌ها و امکانات رنج می‌برد.در این گزارش به برخی از مهمترین مشکلات این مناطق پرداخته شده است.

درد اصفهان| از چشم انتظاری کودکان «پشت‌کوه» تا بیمارستانی که تبدیل به دانشگاه شد

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، شاید در بخش‌های مختلف کشور با بیان نام «استان اصفهان» اولین جمله‌ای که به یاد بیاید برخورداری این استان است اما اگر کمی واکاوی کنیم شاهدیم نه تنها در شهرستان‌های مختلف استان که حتی در شهر اصفهان نیز نقاط کم‌برخورداری وجود دارد که مردم سال‌های سال در حال دست و پنجه نرم کردن با آن‌ هستند.

غرب استان اصفهان از جمله نقط کم‌برخوردار استان اصفهان است که با وجود منابع سرشار طبیعی و ظرفیت بالای نیروی انسانی آماده به کار اما از نبود برخی زیرساخت‌ها و امکانات رنج می‌برد.

صنایع تبدیلی از راه‌حل‌های توسعه کشاورزی

امروزه صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی یکی از راه‌حل‌های توسعه کشاورزی و به تبع آن توسعه روستایی و منطقه‌ای در نظر گرفته می‌شوند؛ شهرستان «فریدن» نیز با داشتن اقلیمی مناسب دارای تولیدات مناسبی از نظر کشاورزی است اما شاهدیم که بر خلاف این ظرفیت، صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی در این شهرستان رشد چندانی نداشته است.

 

 

مردم پشت‌کوه؛ محروم اما پای کار

روستاهای محروم منطقه پشت‌کوه شهرستان «فریدونشهر» در مسیر جاده‌ای صعب‌العبور با محرومیتی عمیق دست و پنجه نرم می‌کنند؛ سرزمینی که مردمانش در سخت‌ترین شرایط خود را به جبهه‌ها رساندند و در مقابل دشمنان ایستادند در این روزها با کم‌ترین امکانات در کنار یکدیگر زندگی می‌کنند.

 

 

۴ خطه شده جاده چادگان-اصفهان در انتظار عزم جدی مسؤولان

شهرستان «چادگان» یکی از نقاط توریستی استان اصفهان به حساب می‌آید و در همین راستا با اینکه محور اصفهان-چادگان یکی از پرترددترین محورهای استان است اما جاده آن هنوز تکمیل نشده و این مورد باعث ایجاد تصادفات زیاد در این منطقه شده است.

 

 

حل مشکل فاضلاب گلپایگان در توان شهرداری نیست

۱۰ آذر ماه ۱۴۰۰ بود که رئیس شورای اسلامی «گلپایگان» در نشست خبری که با خبرنگاران داشت، نبود فاضلاب را معضلی بزرگ دانست و علت این مشکل را اینگونه بیان کرده بود: اجرای این پروژه بالغ بر ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که در توان شهرداری نیست و نیاز به جذب پیمانکار دارد.

 

 

انتظار ۹ ساله برای پایان پروژه تونل خوانسار-بوئین‌میان‌دشت

از سال ۱۳۹۲ بود که پروژه تونل «خوانسار» به بوئین‌میاندشت آغاز شد و به دلایلی حدود ۲سال متوقف شد و در آخرین روزهای سال ۱۳۹۸ با قراردادی جدید از سر گرفته شد و مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان در تاریخ ۱۲ دی ۱۴۰۰ در مصاحبه‌ای اعلام کرد که تا این لحظه این تونل پیشرفت ۸۳ درصدی داشته است ولی پس از گذشت ۹ سال از شروع این پروژه هنوز به مرحله اتمام نرسیده است.

 

 

بیمارستانی که تبدیل به دانشگاه شد

علی‌رغم اجرای طرح نظام سلامت در چند سال اخیر و هزینه‌‌هایی که توسط دولت در این بخش صرف شد، هنوز شهرستان‌هایی وجود دارند که فاقد بیمارستان بوده و از دریافت خدمات درمانی محروم مانده است؛ یکی از این شهرستان‌ها «بوئین‌میاندشت» در غرب استان اصفهان است که با گذشت سال‌ها از شهرستان شدنش تنها بیمارستانش هم تبدیل دانشگاه پیام نور شد و خبری از ساخت بیمارستان نیز در آن  نیست.

 

انتهای پیام/۶۳۱۲۵/آ/م

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول