اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

علم و پیشرفت  /  علم و فن آوری ایران

بومی‌سازی دستگاهی مهم و پرکاربرد در فیزیوتراپی توسط شرکتی دانش‌بنیان

دستگاه محرک اولتراسوند که در دانش و فناوری‌های پزشکی کاربرد دارد، توسط محققان کشورمان به مرحله تولید رسید.

بومی‌سازی دستگاهی مهم و پرکاربرد در فیزیوتراپی توسط شرکتی دانش‌بنیان

به گزارش سرویس علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دستگاه اصلی و مهمی که در فیزیوتراپی استفاده می‌شود، دستگاه اولتراسوند است که تا پیش از این، تماما وارداتی بود و تنها یک شرکت داخلی اقدام به مونتاژ این دستگاه می‌کرد.

نمونه‌سازی داخلی

کاری که اکنون در داخل کشور انجام شده، این است که شرکت قلب صنعت جهان، در جهت بومی‌سازی تولید این دستگاه، آن را نمونه‌سازی کرده است. به‌طوری‌که اکنون نمونه اولیه آن تولید شده و صاحبان، درصدد تجاری‌سازی آن هستند.

رفع و کاهش اختلال‌های عضله‌ای

این دستگاه کارکردهای بسیاری برای بدن دارد. به گفته احسان باقری مدیرعامل شرکت صنعت قلب جهان، برای اختلال‌هایی چون کشیدگی تاندون، مشکلات عضله، تحریک‌های عصبی و نخاعی، آسیب‎های ورزشی، رماتیسم، آرتروز، خار پاشنه، قولنج و . . . این دستگاه با بالا بردن گردش خون و گرمادهی عمقی، با ویبره و لرزشی که به سلول‌ها وارد می‌‍کند، سبب برطرف شدن کامل یا کاهش این اختلال‌ها می‌شود.

این دستگاه مناسب مراکز فیزیوتراپی، مطب‌ها و حتی باشگاه‌های ورزشی است. افراد کهنسال، ورزشکاران و تمام کسانی که بدنشان به یک‌باره تحت انرژی زیاد قرار گرفته و عضله‌هایشان کشیده شده، می‌توانند از خدمات این دستگاه بهره ببرند.

کاهش طول درمان به 1 تا 2 هفته

طول درمان رایج برای رفع یا کاهش این اختلال‌ها در شرایط کنونی، بین 3 هفته تا 2 ماه است اما این دستگاه با خون‌رسانی و امواج فراصوتی که وارد می‌کند، این زمان را  به 1 تا 2 هفته تقلیل داده است.

کاهش اثرات سرطان

خدمت جدیدی که قرار است در آینده به این دستگاه افزوده شود، کارآیی آن در درمان و بهبودی سرطان است. بدین‌ترتیب که در شرایط کنونی، فرد مبتلا به انواع سرطان، تحت شیمی‌درمانی قرار گرفته و داروهایی که آنها استفاده می‌کنند، با پخش در تمامی نقاط بدن، آسیب‌هایی را به برخی اعضا وارد می‌کند که یکی از این عوارض، ریزش مو است.

این دستگاه در فرآیند مطالعاتی و پژوهشی خود مترصد است تا با خون‌رسانی و امواج صوتی، داروها را تنها به همان نقطه موردنظر بدن رسانده تا از آسیب‌رسانی به دیگر اندام‌ها خودداری شود.

جذب سریع‌تر دارو

با استفاده از این دستگاه می‌توان در بافت‌های هدف، عمل جذب دارو را سریع‌تر، بیشتر و یا حتی مختص همان قسمت از بدن کرد. در کنار این مزایا، کاملا بدون‌خطر و عارضه شناخته شدن این دستگاه، چه برای بیمار و چه برای درمانگر، آن را به جایگاه خاصی در پزشکی ارتقاء داده است.

اشتغال مستقیم برای 5 نفر

تولید نمونه اولیه این دستگاه برای 5 نفر به شکل مستقیم اشتغال‌آفرینی داشته است.

باقری با بیان حمایت مالی معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری در مسیر تولید بومی این دستگاه عنوان کرد: تاکنون یک نمونه از این دستگاه با موفقیت تولید شده است و ما در ادامه راه، نیازمند تجاری‌سازی این محصول هستیم تا بتوانیم تولید خود را توسعه ببخشیم که در این راه، بیشتر از همیشه به کمک‌های مادی و معنوی معاونت علمی چشم دوخته‌ایم.

طرح تولید دستگاه پزشکی الکتروتراپی اولتراسونیک، با دریافت تسهیلات از معاونت نوآوری و تجاری‌سازی فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، به مرحله تولید رسیده است.

 

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول