اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

فرهنگ  /  حماسه و مقاومت

روایتی از عنایت امام زمان(عج) به رزمندگان اسلام+صوت‌ شهید علی تجلایی

فرمانده طرح و عملیات قرارگاه خاتم الانبیاء خطاب به رزمندگان اسلام گفت: در تمام برنامه‌ریزی‌هایشان به هر بن بستی که برسند، از آنجا به بعدش را می‌گویند که خود امام زمان (عج) و سربازانش آن مسائل را حل می‌کنند.

روایتی از عنایت امام زمان(عج) به رزمندگان اسلام+صوت‌ شهید علی تجلایی

به گزارش خبرگزاری فارس،‌ شهید علی تجلایی چهل سال پیش در روز ۲۶ اسفند ماه سال ۱۳۶۰ و در آستانه شروع عملیات فتح‌المبین سخنرانی کرده که به مناسبت میلاد منجی عالم بشریت امام زمان (عج) صوت این سخنان منتشر می‌شود.

شهید علی تجلایی قائم مقام فرمانده قرارگاه ظفر و فرمانده طرح و عملیات قرارگاه خاتم الانبیاء (ص) ستاد کل نیروهای مسلح معروف به «علی رگبار» در ۲۵ اسفندماه ۱۳۶۳ طی عملیات بدر شهید شد و پیکر مطهرش تاکنون مفقود و گمنام مانده است.

شهید تجلایی در این صوت به تأسی بر کمک آقا امام زمان (عج) برای یاری در امور و موفقیت بر عملیات فتح‌المبین سخن گفته است.

روایتی از عنایت امام زمان(عج)  به رزمندگان اسلام

در این صوت می‌شنویم:

 

اکثر برادرانی که در رده تیپ هستند و یا در گردان چه مسؤولین و چه برادرانی که در این تیپ‌ها مستقر هستند و وظایفی به عهده دارند، از همه بیشتر در تمام برنامه‌ریزی‌هایشان حتی به هر بن بستی که برسند دیگه از آنجا به بعدش را می‌گویند که خود امام زمان (عج) و سربازانش هست که به طور غیبی باید آن مسائل را حل بکند و رهبری بکند که خود ما هم معتقدیم به این مسأله که این نیروی خودمان نیست و ما کسانی نیستیم که بتوانیم این مسئولیت‌های سنگین را به‌ عهده بگیریم، چون ما نه کارشناسان نظامی هستیم، نه دوره‌های نظامی دیدیم، همان بچه‌های سر کوچه و محله بودیم که حالا هر کدام سر یک پستی هستیم و یک مسؤولیتی را به‌ عهده گرفتیم. البته خارج از مسؤولیت ماست، عهده ماست، ولی به این امید هستیم که إن‌شاءالله خود حضرت مهدی با سربازانش إن شاءالله در روز عملیات به کمک ما بیاید.

درباره عملیات

عملیات فتح‌المبین در ساعت ۰۰:۳۰ بامداد دوم فروردین ماه ۱۳۶۱، با رمز مبارک «یازهرا (س)» آغاز شد. قرارگاه مرکزی کربلا با فرماندهی مشترک نیروی زمینی ارتش و سپاه پاسداران، هدایت کلی عملیات را بر عهده داشت که چهار قرارگاه فرعی قدس، نصر، فجر و فتح تحت امر آن بود. آزادسازی ۲۵۰۰ کیلومتر مربع از خاک جمهوری اسلامی؛ شامل ده‌ها بخش و روستا، سایت ۴ و ۵ رادار، جاده مهم دزفول – دهلران، نزدیک شدن نیروهای خودی به مرز در منطقه غرب شوش و دزفول؛ خارج شدن شهرهای دزفول، اندیمشک و شوش و مراکز مهمی همچون پایگاه هوایی دزفول از تیررس توپخانه دشمن؛ انهدام بیش از چهار لشکر، ۳۶۱ دستگاه تانک و نفربر، ۱۸ فروند هواپیما، ۳۰۰ دستگاه خودرو، ۵۰ قبضه توپ و ۳۰ دستگاه مهندسی ارتش عراق؛ به غنیمت درآمدن ۳۲۰ دستگاه تانک و نفربر، ۵۰۰ دستگاه خودرو، ۱۶۵ قبضه توپ، ۵۰ دستگاه مهندسی و مقادیر زیادی سلاح و تجهیزات انفرادی؛ به اسارت درآمدن بیش ۱۵ هزار تن از نیروهای دشمن و کشته و مجروح شدن حدود ۴ هزار تن از نیروهای دشمن از آثار مهم این عملیات بود.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول