اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  مازندران

صید ۱۳۸۸ تن ماهی در دریای مازندران

مدیرکل شیلات مازندران گفت: براساس آخرین آمار صید ماهی‌های استخوانی تا ۲۰ اسفندماه سال جاری میزان کل صید ماهی یک‌هزار و ۳۸۸ تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۸ درصد کاهش داشته است.

صید ۱۳۸۸ تن ماهی در دریای مازندران

به گزارش خبرگزاری فارس از مازندران، حسن اسحاقی مدیرکل شیلات مازندران باتجزیه و تحلیل آمار صید ماهی‌های استخوانی با توجه به تصمیم مدیریت صید و بهره‌برداری از دریا در سازمان شیلات هر ۱۰ روز در دستور کار قرار دارد، اظهار کرد: براساس آخرین آمار صید ماهی‌های استخوانی تا ۲۰ اسفند ماه سال جاری میزان کل صید ماهی به یک‌هزار و ۳۸۸ تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۸ درصد کاهش داشته است.

مدیرکل شیلات مازندران گفت: ارزش اقتصادی این میزان ماهی صید شده ۱۱۷ میلیارد تومان بود که نسبت به مدت مشابه با یک درصد افزایش همراه شده است. 

*کاهش ۲۶درصدی سرانه صید تعاونی پره در مازندران

این مسؤول، سرانه صید هر تعاونی پره را ۲۷ تن اعلام کرد و گفت: این میزان صید نسبت به سال گذشته ۲۶ درصد کاهش داشته است. 

اسحاقی در ارتباط با ترکیب گونه‌ای صید و بهره‌برداری از دریا توسط صیادان، یادآور شد: این میزان صید شامل ۵۲ درصد ماهی سفید، ۳۱ درصد ماهی کفال و ۱۷ درصد ماهی کپور بوده است‌.

* افزایش ۱۵ تا ۴۵ درصدی قیمت ماهی در بازار

وی تصریح کرد: با توجه به کاهش زیاد صید، قیمت ماهی‌های صید شده از دریا نیز با افزایش حدود ۱۵ تا ۲۵ درصدی نسبت به سال گذشته رو به‌رو شده، حتی در برخی از بازار ماهی شاخص استان مازندران این افزایش تا ۴۵ درصد در برخی از گونه‌های خاص نیز همراه بوده است.

مدیرکل شیلات مازندران یادآور شد: باتوجه به تجزیه و تحلیل آمار صید ماهی‌های استخوانی در دریای خزر تا ۱۵ فروردین صید و بهره‌برداری ماهی‌های استخوانی از دریای خزر ادامه دارد.

اسحاقی بیان کرد: از آغاز تا پایان فصل صید یعنی مهر، آبان، اسفند و فروردین اوج پیک صیادان در دریا است که امیدواریم به‌مرور زمان آمار کاهش وحشتناک صید از دریا توسط شرکت‌های تعاونی پره با توجه به تغییر دمایی آب و هوا و فصول کمتر شود.

*تاثیر کرونا بر بازار ماهی‌های قرمز در مازندران

وی در بخش دیگری از سخنان خود درباره مراکز پرورش ماهی قرمز در استان، اظهار کرد:  ۲میلیون و ۷۴۷ هزار و ۲۰۰ قطعه ماهی قرمز در مراکزی باعنوان تولید و تکثیر ماهی‌های زینتی در سطح استان پرورش یافت.

مدیرکل شیلات مازندران با بیان اینکه شیوع ویروس کرونا ماهی‌های زینتی را در بازار تحت الشعاع قرار داده است، تصریح کرد: بسیاری از مرکزهای کوچک و خانگی از بین رفتند و فقط چند مرکز فعال توانستند با وجود تمام مشکلات و دغدغه‌ها گونه‌های مولد خود را حفظ و ادامه دهند که امیدواریم تاثیرات کرونا در بازار برود و بتوانیم رونق در این بخش باشیم.

انتهای پیام/۸۶۰۳۴/غ

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول