اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  همدان

اختصاص 900 میلیارد تومان برای سد تالوار

استاندار همدان از اختصاص 900 میلیارد تومان اعتبار برای سد تالوار در همدان خبر داد.

اختصاص 900 میلیارد تومان برای سد تالوار

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، علیرضا قاسمی‌فرزاد ظهر امروز در آیین اختتامیه جشنواره رسانه‌ای و مردمی همدان به تبیین عملکرد دولت در استان پرداخت و اظهار کرد: فلسفه وجودی و اساس شکل‌گیری جشنواره رسانه‌ای و مردمی فجر استان بر این بود تا طبق بیانات مقام معظم رهبری، خدمات و اقدامات نظام را تبیین کنیم.

وی با بیان اینکه رسانه‌های معاند شبانه‌روز در تلاش برای سیاه‌نمایی هستند و قصد دارند تصویر نادرستی از کشور نشان دهند گفت: وظیفه ما تبیین درست خدمات نظام و بیان واقعیت‌های موجود به مردم و دنیاست.

استاندار همدان با ابراز خرسندی از برگزاری جشنواره رسانه‌ای و مردمی فجر استان، با بیان اینکه به همت روابط عمومی استاندار و با تلاش و مشارکت فعالان رسانه اتفاق مبارک و کم‌نظیری رقم خورد که جای تقدیر دارد افزود: در این راستا آثار ارزشمندی ارائه شد و همه اینها بیانگر این است که دولت اقدامات ارزشمندی در این ۶ ماه از عمر خود انجام داده است.

وی با تاکید به اینکه یک سال زمان می‌طلبد تا عملکرد دولت را تبیین کنیم اما در این ۶ ماه اخیر به ویژه در حوزه سلامت عملکرد کشور قابل توجه است آن هم در حالی که در تحریم بودیم خاطرنشان کرد: خرید واکسن از یک سو و تولید واکسن‌های داخلی از سوی دیگر، کشور را در شرایط ایمنی قرار داده که البته باید همچنان پروتکل‌ها را رعایت کنیم.

قاسمی‌فرزاد بیان کرد: به یمن تلاش دولت بعد از دو سال هموطنان میتوانند با رعایت پروتکل‌ها سفر کنند که همه دستگاه‌ها باید تلاش می‌کنند شرایط لازم برای این امر فراهم شود.

تدوین برنامه توسعه ۱۴۰۱ همدان

وی با بیان اینکه انتظار حضور گردشگران زیادی را در استان داریم و آمادگی برای استقبال از مسافران وجود دارد گفت: یکی از اقدامات اساسی در طول این دولت تدوین برنامه‌ای بود که البته بنای ما این بوده چهار ساله باشد تا تحولاتی ایجاد شود.

استاندار همدان افزود: با توجه به تدوین برنامه هفتم توسعه و پیشرفت کشور و با ملاحظاتی این برنامه به تعویق افتاد و برای اینکه خیلی فاصله ایجاد نشود به سرعت برنامه عملیاتی پیشرفت استان برای ۱۴۰۱ را تدوین کردیم.

وی با بیان اینکه مهمترین ویژگی این برنامه تحول‌آفرینی، عدالت‌محوری، مردمی‌سازی امور، شفافیت و فسادستیزی، اعتمادسازی، نوآوری و خلاقیت، تمرکززدایی، پیشرفت همه‌جانبه و محرومیت‌زدایی است افزود: مبانی پیشرفت استان بر پایه سیاست‌های دولت مردمی و راهبردهای هفت‌گانه رهبری است.

قاسمی‌فرزاد از تشکیل صندوق پیشرفت و عدالت در استان خبر داد و با بیان اینکه منابع مالی آن را تامین خواهیم کرد در ادامه گریزی به انتصابات خود در طول پنج ماه اخیر زد.

۹۰ درصد انتصابات همدان افراد بومی هستند

وی با تاکید به اینکه در حوزه انتصابات سعی کردیم به بومی‌سازی توجه ویژه‌ای شود و تقریبا ۹۰ درصد انتصابات بومی بودند گفت: جزو افتخارات است که از ظرفیت بالای فرزندان استان برای تصدی مدیریت‌های مختلف استفاده شده است.

استاندار همدان با بیان اینکه در حال حاضر انتصاب ۵۰ تا ۶۰ درصد مدیران قطعی شده و ۴۰ درصد باقی مانده، ضمن اینکه احتمالا ۱۰ درصد از مدیران با شرایط و ویژگی‌های دولت ابقا شوند گفت: مشکلاتی در مسیر انتصاب مدیران وجود دارد که بنده نمی‌خواهم در این خصوص واژه «سهم‌خواهی» از سوی برخی را به کار ببرم و به جای آن از واژه اصرار و پافشاری استفاده می‌کنم.

وی در ادامه با گلایه از برخی بداخلاقی‌ها و با بیان اینکه خداوند ناظر بر اعمال ماست گفت: بنده همین جا به صراحت اعلام می‌کنم نماینده ولی فقیه در استان حتی در حد توصیه هم ورودی به انتصابات نداشتند که در روند انتصاب مدیران نیز ما را حمایت نیز کردند.

قاسمی‌فرزاد اضافه کرد: دو نفر از افراد ما در دفتر نماینده ولی فقیه در استان مشغول فعالیت بودند که از آیت‌الله شعبانی تقاضا کردیم به محل کار خود برگردند و ایشان نیز موافقت کردند، اما در این میان از سوی برخی بداخلاقی‌هایی شد در صورتی که تحلیل‌ها باید مبتنی بر واقعیات باشد.

وی با اشاره به اینکه در زمینه نهضت ملی مسکن با مشکل زمین مواجه بودیم که خوشبختانه با پیگیری‌ها رفع شد گفت: یک‌هزار و ۱۰۰ هکتار زمین به بافت‌های زمین استان اضافه شد که در کشور بی‌نظیر بود.

استاندار همدان افزود: طی سال‌‌های گذشته نه تنها الحاقی در حوزه زمین صورت نگرفته بود که کاهش هم داشتیم اما با پیگیری انجام شده ۶۷۰ هکتار زمین برای حوزه مسکن به همدان اضافه شد.

وی با بیان اینکه استان در حوزه الحاق زمین در کشور همدان رتبه ۳۱ را داشت که در حال حاضر به رتبه پنجم دست یافته‌ایم گفت: در خصوص طرح جامع شهری نیز مناقشاتی بود که پیگیری شد و کار در مسیر کارشناسی قرار گرفت.

قاسمی‌فرزاد با اشاره به احداث بیمارستان یک‌هزار تختخوابی و تأمین زمین برای این پروژه اضافه کرد: برای تامین آب شرب نیز تدابیری که اتخاذ شد تا علیرغم برنامه‌ریزی در دولت قبل برای قطعی آب در روز، مانع از قطع آب شویم که همین طور هم شد.

اختصاص ۹۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای سد تالوار

قاسمی فرزاد با بیان اینکه انتقال آب از سد تالوار در سال ۸۳ مصوب و سال ۸۶ طرح مطالعاتی آن آغاز شد که سالها کاری انجام نشده بود گفت: در این مدت ۶ ماه با کمک سازمان‌های مربوط منابعی تامین شد، در یک جلسه وزیر ۴۰۰ میلیارد تومان اختصاص داد و بار دیگر با پیگیری ۵۰۰ میلیارد تومان تامین شده که به حساب مجری واریز و کار در حال انجام است.

وی با بیان اینکه در حوزه تامین لوله برای سد تالوار مشکلاتی داشتیم که با پیگیری تامین ورق از فولاد مبارکه انجام شده است افزود: پروژه ۱۶ سال بلاتکلیف بود اما طی پنج ماه اخیر اقدامات خوبی صورت گرفته و با ۹۰۰ میلیارد تومان و مساعدت وزارت نیرو تامین شده است.

استاندار همدان با اشاره به تامین ۷ هزار و ۷۸۱ تن قیر و تحویل به شهرداری‌های استان گفت: امسال با پیگیری انجام شده پرواز همدان _ مشهد و همدان _ کیش مجدد راه‌اندازی شد.

وی با اشاره به اینکه در حوزه رفع موانع تولید جلساتی برگزار شده که سعی کردیم کارآمد و کاربردی باشد عنوان کرد: شورای فرهنگ عمومی تقریبا تعطیل شده بود که با برگزاری ۱۰ جلسه فوق‌العاده سند قرآنی و سند فرهنگی تدوین شد.

قاسمی‌فرزاد از تشکیل مستمر کمیته تنظیم بازار خبر داد و افزود: قبلا مشکلاتی در تامین کالاهای اساسی به ویژه در حوزه مرغ داشتیم تا جایی که "قرارگاه مرغ" تشکیل شده بود در حالی که امروز بیش از ۳۰۰ تن در روز تولید و عرضه می‌شود.

وی با اشاره به برگزاری جلسات تعاملی و حمایتی با سرمایه‌گذاران از تعیین تکلیف معادن سرب خبر داد و گفت: امروز موظف کردیم ۷۵ درصد منابع بانکی در جهت تولید و رونق استان هزینه شود که خوشبختانه چهارمین رتبه کسب و کار را در کشور به دست آوردیم.

استاندار همدان با اشاره به کاهش سه درصدی رشد تورم در همدان و کسب رتبه سی‌ام استان در این زمینه تاکید کرد: طی حضور در شهرستان‌ها و رفع موانع تولید طی پنج ماهه اخیر مشکلات بسیاری از واحدها حل شده است.

زمان صدور پروانه ساختمانی به یک ماه کاهش می یابد

قاسمی‌فرزاد با اشاره به اینکه کاهش زمان صدور پروانه ساختمانی از دیگر اقدامات مهم است گفت: صدور پروانه در برخی شهرها حتی ۱۸ ماه هم طول می‌کشد که مکلف کردیم کار سریع‌تر انجام شود و در گام اول به حداقل زمان یک ماه برسیم.

استاندار همدان با بیان اینکه در ایام نوروز تمام دستگاه‌های اجرایی و فرمانداران آمادگی لازم را دارند و برای کنترل بازار ماموریت ویژه‌ای را به معاون اقتصادی داده‌ایم بر لزوم خدمات‌دهی مناسب در این ایام تاکید کرد.

وی از ایجاد میدان میوه و تره‌بار خبر داد و گفت: در شهر همدان بالغ بر ۲۰ نقطه تعیین شده تا محصول مستقیم از مزرعه روانه بازار شود و مردم با کمترین هزینه آنها را تامین کنند.

انتهای پیام/۸۹۰۲۶/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول