اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

اقتصادی  /  اقتصاد بین الملل

تحریم سوئیفت روسیه، مبادلات غیردلاری را افزایش می‌دهد

مجمع صادرکنندگان ترکیه اعلام کرد: قطع دسترسی بانک‌های روسی به سامانه پرداخت سوئیفت، مبادلات تجاری میان روسیه و ترکیه با ارزهای دو کشور را تقویت خواهد کرد.

تحریم سوئیفت روسیه، مبادلات غیردلاری را افزایش می‌دهد

به گزارش گروه اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس به نقل خبرگزاری تاس، مجمع صادرکنندگان ترکیه اعلام کرد: قطع دسترسی بانک های روسی به سامانه پرداخت سوئیفت، مبادلات تجاری میان روسیه و ترکیه با ارزهای دو کشور را تقویت خواهد کرد.

اتحادیه ملی صادرکنندگان ترکیه امروز اعلام کرد: «باوجود تحریم‌ها و محدودیت‌ها (علیه روسیه)، صادرات با لیر ترکیه در ماه فوریه تقریبا 100 درصد افزایش یافته است.»

بنا بر اعلام این سازمان، ممنوعیت سوئیفت، هیچ تاثیری بر ارسال محصولات کشاورزی ترکیه به روسیه نخواهد داشت، هرچند که ممکن است تاخیرهایی در پرداخت ها صورت پذیرد.

روسیه و ترکیه در اکتبر 2019، توافقی برای تسویه و پرداخت با ارزهای ملی امضا کردند.

انتظار می‌رود، ترکیه زیرساخت‌های خود برای پذیرش نقل و انتقال الکترونیکی از طریق سامانه «میر» که جایگزین روسی سوئیفت است، توسعه دهد و بانک ها و کسب و کارهایش را به سیستم پیام رسانی مالی مشابه بانک مرکزی روسیه متصل کنند تا کارت‌های جایگزینی برای «ویزا» و «مسترکارت» ارائه شود.

استفاده از ویزا و مسترکارت در روسیه در حال حاضر محدود شده است.

به دنبال عملیات نظامی روسیه در اوکراین، این کشور تحریم های شدیدی از سوی غرب قرار گرفت  و بانک مرکزی روسیه و 7 بانک دیگر این کشور از سامانه سوئیفت جدا شدند. این هفته نیز، مسکو تحت تحریم‌های نفتی آمریکا و انگلیس قرار گرفت.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول