محمدباقر حاج کاظمی، مدیرکل دامپزشکی استان زنجان امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در زنجان اظهار کرد: حفظ سلامت فرآوردههای خام دامی یکی از مهمترین اولویتهای کاری دامپزشکی است و عرضه فرآوردههای ناسالم خط قرمز دامپزشکی است و متخلفان به مراجع قضایی معرفی میشوند.
مدیرکل دامپزشکی استان زنجان افزود: در راستای ارتقای کیفیت و ایمنی مواد خام دامی، جلوگیری از عرضه این مواد به صورت غیر بهداشتی به مصرف کننده و حفظ سلامت عمومی مردم اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی از ۱۴ اسفند سالجاری در استان زنجان آغاز شده و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت.
وی با اشاره به اینکه به منظور بازرسی واحدهای عرضه موادخام دامی کشیکهای سیار و ثابت در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: اکیپهای مشترک این ادارهکل با همکاری نیروی انتظامی، دانشگاه علوم پزشکی و تعزیرات حکومتی از محلهای عرضه مواد خام دامی و گوشتی بازرسی میکنند.
حاج کاظمی ادامه داد: در مدت بیان شده به طور میانگین روزانه هشت اکیپ نظارتی ثابت و سیار متشکل از ۲۴ نفر بازرس بهداشتی در سطح استان از مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی، رستورانها، هتلها، چلوکبابیها، جگرکیها، خودروهای ویژه حمل فرآوردههای خام دامی، کشتارگاههای دام و طیور، سردخانههای نگهداری، کارگاههای فرآوری و بستهبندی فرآوردههای خام دامی بازدید میکنند.
مدیرکل دامپزشکی استان زنجان خاطرنشان کرد: در ایام نوروز کارشناسان فعال در قالب کشیک در بخشهای غیردولتی مربوط به امور دامپزشکی شامل درمانگاه، آزمایشگاه و داروخانهها آماده ارائه خدمات به بهرهبرداران هستند.
وی گفت: کشتارگاههای دام و طیور باید آمادگی لازم برای تأمین نیاز گوشت قرمز و مرغ استان را داشته باشند.
حاج کاظمی، از مصرفکنندگان فرآوردههای خام دامی در سطح استان زنجان خواست، در صورت مشاهده هر گونه موارد مشکوک در عرضه مواد خام دامی، پروتئینی و مراکز نگهداری و بسته بندی با شماره ۱۵۱۲ تماس حاصل و مورد را به منظور رسیدگی گزارش کنند.
انتهای پیام/۷۳۰۰۹