اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

جامعه  /  محیط زیست و گردشگری

برنامه مشترک آشپزی ایران و مالزی برگزار شد

مراسم آشپزی مشترک ایران و مالزی با حضور دو تن از سرآشپزهای معروف به منظور شناساندن ظرفیت‌های گردشگری خوراک کشور اجرا شد.

برنامه مشترک آشپزی ایران و مالزی برگزار شد

به گزارش خبرگزاری فارس، تجربه مشترک اجرای مراسم آشپزی ایران و مالزی با هدف نشان دادن غنای فرهنگ غذایی ایرانی در حوزه خوراک، با حضور دوتن از چهره‌های مشهور این حوزه شف وان سرآشپز معروف مالزیایی و سرآشپز یکی از هتل های تهران برگزار شد. 

این تعامل فرهنگی مشترک در حاشیه تور آشناسازی گروه مستندساز مالزیایی به منظور شناساندن ظرفیت‌های گردشگری خوراک کشورمان به عنوان یکی از اهداف اصلی سفر گروه به ایران انجام گرفته است. 

شف وان سرآشپز مالزیایی امروز در این مراسم تهیه و طبخ چند نوع غذای ایرانی را در کنار کادر آشپزی هتل ایرانی تجربه کرد. 

این نوع تجربه مشترک در قالب هنر آشپزی ایران و مالزی در ادامه سفر گروه مستندساز به استان‌های اصفهان و شیراز نیز ادامه خواهد داشت. 

تور آشناسازی ویژه گروه پنج نفره مستندساز مالزیایی که از سوی دفتر بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی معاونت گردشگری تدارک دیده شده از روز پنجشنبه ۴ اسفند آغاز شده و تا ۱۹ اسفندماه ماه ادامه خواهد داشت. 

گروه مذکور تاکنون از ظرفیت‌های گردشگری ورزشی، تجاری، تاریخی و فرهنگی استان‌های تهران و البرز بازدید کرده و این روند در استان‌های اصفهان و فارس نیز تداوم می‌یابد.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول