اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  مازندران

تزریق واکسن کرونا به 79 درصد از مازندرانی‌ها /فعالیت کارگروه سلامت و امنیت غذایی مازندران از سرگرفته می‌شود

معاون بهداشت درمانی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: بیش از ۹۵ درصد مازندرانی‌ها دز اول بیش از ۸۹ درصد دز دوم و ۵۳ درصد دز سوم واکسن را دریافت کردند.

تزریق واکسن کرونا به 79 درصد از مازندرانی‌ها /فعالیت کارگروه سلامت و امنیت غذایی مازندران از سرگرفته می‌شود

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری،یکی از جلسات بسیار مهم در استان مازندران کارگروه سلامت و امنیت غذایی است، براساس اطلاعات موجود جلسات کارگروه سلامت و امنیت غذایی در سه سال اخیر تعطیل شده و یا به کلی برگزاری آن کمرنگ بوده است.

شیوع کرونا مزید بر علت شده بود و به صورت کلی این جلسات که مباحث مهم حوزه تامین امنیت غذایی در آن برگزار می‌شود و با حضور مدیریت ارشد استان مازندران پیگیری می‌شد، تعطیل شده است.

عباس علیپور معاون بهداشتی درمانی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در این زمینه از برنامه‌ریزی برای برگزاری جلسات کارگروه سلامت و تامین امنیت غذایی خبر داد و  با اعلام اینکه این کارگروه نقش اساسی در تامین سلامت امنیت غذایی دارد، گفت: کارگروه‌های برای ارتقاء سلامت امنیت در کشور راه‌اندازی شده و بنا داریم که کارگروه سلامت را فعال کنیم و شهرستان به شهرستان برای معضلات بهداشتی برنامه‌ریزی مناسبی انجام می‌دهیم.

معاون بهداشتی درمانی دانشگاه علوم پزشکی مازندران اظهار کرد: وزارت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تولیت سلامت را برعهده دارد و این تولیت به معنی اینکه تنها مجری سلامت در کشور باشد اجرای ارتقا سلامت ۷۵ درصد جامعه بر عهده سایر دستگاه‌های اجرایی است.

وی خاطر نشان کرد: سعی می‌کنیم در فواصل زمانی منظم پیشرفت کار در حوزه بهداشت و درمان  را به اطلاع مردم برسانیم و فعالان رسانه‌ای کمک کنند که به صورت تیمی حرکت کنیم.

علیپور درباره پزشک خانواده و اقداماتی که انجام شده است، افزود: هدف اصلی پزشک خانواده این است که سلامت مردم متولی مشخصی داشته باشد در حال حاضر جز درصد کمی همه زیرپوشش پزشک خانواده هستند اما در ابتدا کار هستیم و باید از بستر پزشک خانواده به ارتقاء سلامت برسیم.

وی اضافه کرد: زحمات زیادی برای ارتقا پزشک خانواده شهری کشیده شده در پزشک خانواده مشکلات ساختاری و فرایندی داریم،در بحث  ساختاری استانداردهای برای این پزشک مطرح شده که با واقعیت‌های جامعه همخوانی ندارد، منابع و مصارف در این بخش چندان برابر نیست که در این بخش نیاز داریم که حجم خدمات را منطقی کرده و کاهش دهیم.

علیپور با اعلام اینکه مردم باید آگاهی داشته باشند چه خدماتی دریافت می‌کنند، افزود: بنا داریم بستر الکرونیکی را تعریف کنیم که مردم خدماتی را که دریافت می‌کنند مشاهده کرده و همچنین میزان رضایتمندی مردم از خدمات را ارزیابی می‌کنیم.

وی یادآور شد: افراد فعال در پزشک خانواده زحمتکش و کم برخوردار هستند، میزان دریافتی و هزینه‌های همخوانی ندارد و دریافتی پزشکان خانواده چندان زیاد نیست و این مستلزم این است که سازمان‌های بیمه‌گر در این زمینه با ما همراه باشند.

معاون بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی مازندران،درباره تعداد افرادی که واکسن دریافت کردند، افزود: باید برنامه‌ریزی کنیم که پوشش واکسن دوز سوم به بیش از ۷۰ درصد برسد تا در ایام نوروز مشکل خاصی نداشته باشیم،تعداد افرادی که دوز اول و دوم را دریافت نکردند بسیار ناچیز است.

این مسؤول خاطر نشان کرد: بیش از ۹۵ درصد مازندرانی‌ها دز اول بیش از ۸۹ درصد دز دوم و ۵۳ درصد دز سوم واکسن را دریافت کردند.

وی در ارتباط با وضعیت مرگ مادران باردار در زمان شیوع کرونا، گفت: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۱۷ مادر باردار فوت کردند و سال جاری هفت مورد مرگ مادر باردار گزارش اتفاق افتاده است، در سال ۱۳۹۱ تعداد مرگ مادران باردار در استان مازندران عدد صفر بوده است.

انتهای پیام/۸۶۰۰۴/ج

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول