اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  چهارمحال و بختیاری

شهرداری برای هدایت آب‌های سطحی به سمت دشت شهرکرد اقدام می‌کند

شهردار شهرکرد گفت: باتوجه به خشکسالی‌های اخیر و کمبود آب در استان می‌طلبد آب‌های سطحی به دشت شهرکرد هدایت و آبخوان‌های این دشت تقویت شود.

شهرداری برای هدایت آب‌های سطحی به سمت دشت شهرکرد اقدام می‌کند

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، محمدتقی جاپلقی صبح امروز در جلسه تقویت آبخوان‌های دشت شهرکرد گفت: افزایش کیفیت زندگی شهروندان و تامین آب شرب، کشاورزی و فضای سبز یکی از شاخص‌های رضایت از عملکرد مسئولان بوده و هدایت آب‌های سطحی علاوه‌بر سهولت در عبور و مرور، ارتقای سطح ایمنی معابر و مدیریت به هنگام بحران در شرایط جوی نامناسب می‌تواند در تقویت آبخوان‌های دشت شهرکرد نیز موثر باشد.

وی با اشاره به پیش‌بینی سامانه هواشناسی مبنی بر ادامه بارندگی‌ها، افزود: جمع‌آوری و هدایت آب‌های سطحی یکی از دغدغه‌های مدیریت شهری است بنابراین دفع آب‌های سطحی با هدف ایمن‌سازی مناطق مسکونی از خطر وقوع سیلاب و در نهایت رفع خسارت‌های احتمالی از مناطق شهری و هدایت آب‌ها به سمت دشت شهرکرد باید انجام شود.

شهردار شهرکرد با اشاره به برگزاری جلسات پیرامون دفع آب‌های سطحی در نقاط آب‌گیر سطح شهر و هدایت آب‌ها به سمت دشت شهرکرد جهت تقویت سفر‌ه‌های زیرزمینی بیان کرد: شهرداری در جهت بهسازی معابر و رفع مشکلات احتمالی آب‌گرفتگی‌های موجود و با توجه به بارندگی‌های فصلی باید اقدامات لازم را انجام دهد.

رفع نواقص سیستم هدایت آب‌های سطحی در دستور کار

وی افزود: شهرداری همچنین رفع نواقص موجود در سیستم هدایت آب‌های سطحی در مکان‌های مورد نیاز را به منظور سهولت در دفع این آب‌ها در دستور کار دارد و به منظور تقویت آبخوان‌های دشت شهرکرد این مهم هر چه سریع‌تر با همکاری دستگاه‌های متولی انجام شود. 

علی حیدری معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری چهارمحال و بختیاری در ادامه جلسه خاطرنشان کرد: در حوزه آبخیزداری و تقویت آبخوان‌های دشت شهرکرد باید کارهای مطالعاتی و علمی دقیق طی ۱۰ روز آینده انجام و از ظرفیت کارشناسان متخصص در این حوزه استفاده شود. 

وی گفت: در راستای توسعه پایدار شهری باید تمامی موارد زیست محیطی، علمی و فرهنگی و... مورد توجه قرار گیرد و با حفظ ضوابط حداقلی اقدامات لازم صورت پذیرد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری چهارمحال و بختیاری با اشاره به مزایای احداث بند خاکی در استان تصریح کرد: ایجاد بندهای خاکی با هدف جلوگیری از فرسایش خاک و رسوب‌گذاری سدها انجام می‌شود هرچند معایبی هم دارد اما مزایای آن بیشتر است. 

حیدری با بیان اینکه استعلامات لازم از دستگاه‌های مورد نیاز جهت انجام اقدامات آبخیزداری اخذ شود، گفت: هماهنگی بین دستگاهی باید باشد تا بتوان یک کار با خروجی مطلوب انجام شود. 

انتهای پیام/۶۸۰۳۶

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول