اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

اقتصادی  /  بازار

آشنایی با انواع پارتیشن اداری

پارتیشن های اداری بر اساس نوع متریالی که در آن استفاده می شود و تکجداره یا دوجداره بودن و با توجه به جنس فریم به انواع مختلف دسته بندی می شوند که در این مطلب به توضیح مختصر هر یک از آنها می پردازیم.

آشنایی با انواع پارتیشن اداری

پارتیشن های ام دی اف و شیشه

ترکیب شیشه و ام دی اف در پارتیشن های اداری بسیار مرسوم است و از این دو متریال در انواع مختلف پارتیشن استفاده می شود. هر چند در سال های اخیر پارتیشن های شیشه ای با فریم آلومینیوم بخشی از بازار پارتیشن های ام دی اف را گرفته اما همچنان از ترکیب ام دی اف و شیشه در ساخت پارتیشن استفاده می شود.

پارتیشن اداری تک جداره ام دی اف

این نوع پارتیشن ارزان ترین نوع پارتیشن اداری می باشد که از ترکیب پارتیشن و شیشه معمولی (غیر سکوریت) ساخته می شود. تنها مزیت پارتیشن ام دی اف تک جداره ارزان بودن آن است. به هیچ عنوان عایق صوتی مناسبی نبوده و ظاهر زیبایی ندارد. برای این نوع پارتیشن نمی توان از پرده کرکره ای نصب کرد. اگر بخواهید پارتیشن از قسمت شیشه دید نداشته باشد می بایست از شیشه مات استفاده نمایید و امکان نصب پرده برای این نوع پارتیشن وجود ندارد. همچین می توان تمامی بخش های آن را از ام دی اف ساخت و از شیشه استفاده نکرد که در این صورت نیاز به پرده نیز نخواهد بود.

پارتیشن اداری دو جداره ام دی اف

زمانیکه صحبت از پارتیشن ام دی اف می شود در اصل منظور اکثر افراد پارتیشن اداری ام دی اف و شیشه دوجداره می باشد. نوع تکجداره پارتیشن های ام دی اف به ندرت استفاده می شود. پارتیشن دوجداره ام دی اف علاوه بر داشتن قیمت پایین (نسبت به پارتیشن های آلومینیومی) کارایی مناسبی نیز دارند. استحکام بالا ، عایق صوتی (قابل قبول) ، امکان استفاده از پرده کرکره ای در بین دوجداره شیشه و در نهایت قیمت مناسب از مزایای این نوع پارتیشن اداری می باشد. برای ساخت این پارتیشن از ورق ام دی اف در کناره ها و از دوجداره شیشه 4 میلیمتری معمولی (غیر سکوریت) استفاده می شود. اینکه چه بخشی از کار از ام دی اف و چه بخشی از شیشه ساخته شده باشد کاملا سلیقه ای است. برای طراحی های مدرن ، توصیه می شود سهم شیشه بیشتر باشد. چنانچه بخواهید یک نوار باریک از ام دی اف داشته باشید و الباقی پارتیشن از شیشه باشد ممکن است لازم باشد از شیشه سکوریت 6 میلیمتری بجای شیشه معمولی 4 میلیمتری استفاده شود. برای اندازه های بزرگ شیشه می بایست استحکام و ایمن بودن شیشه رعایت شود. 

پارتیشن های شیشه و آلومینیوم

محبوب ترین نوع پارتیشن در سال های اخیر پارتیشن های ساخته شده از ترکیب شیشه سکوریت و آلومینیوم می باشد. در این نوع پارتیشن اداری شیشه سکوریت در وسط و فریم آلومینیومی در کناره ها قرار میگیرد. در نوع تکجداره آن نمی توان از پرده کرکره ای استفاده کرد. اما در نوع دوجداره بین دو شیشه می توان پرده نصب کرد.

پارتیشن اداری شیشه ای تکجداره یا فریم لس

پرفروش ترین پارتیشن اداری پارتیشن فریم لس می باشد. البته ذکر این نکته ضروریست که پارتیشن فریم لس به این معنا نیست که هیچ فریمی نداشته باشد. بلکه یک فریم بسیار باریک حدود 3 سانتیمتر در دورتا دور پارتیشن نصب می شود که شیشه را محکم به دیوار متصل می کند. درواقع برای اتصال شیشه به دیواره ها و سقف از یک فریم آلومینیومی 20 در 30 سانتیمتری استفاده می شود. در جاهایی که شیشه ها بهم میرسند از فریم استفاده نمی شود و یک ماده ای شبیه چسب شیشه های را در کنار هم نگه می دارد.

پارتیشن اداری دوجداره شیشه ای یا آلومینیومی

یکی از بهترین نوع پارتیشن ها از نظر کارکرد و ویژگی ها پارتیشن دوجداره آلومینیومی یا شیشه ای می باشد. عایق صوتی بسیار خوب ، استحکام بسیار بالا ، طراحی مدرن و امکان نصب پرده کرکره ای از ویژگی های این نوع می باشد. تنها عیب این پارتیشن قیمت بالای آن می باشد. بدلیل استفاده دو جداره شیشه سکوریت و استفاده زیاد از آلومینیوم در ساخت آن قیمت بالاتری نسبت به سایرانواع پارتیشن اداری دارد.

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
این مطلب تبلیغاتی است و محتوای آن توسط سفارش دهنده تهیه شده است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول