اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

بین الملل  /  آمریکا، اروپا

پیشنهاد آلمان برای حمایت از اوکراین سوژه خنده شد

پیشنهاد آلمان برای ارسال 5000 کلاه نظامی به اوکراین برای حمایت از این کشور با واکنش طنز روبرو شده است.

پیشنهاد آلمان برای حمایت از اوکراین سوژه خنده شد

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، آلمان که پیش از این بر خلاف سایر کشورهای غربی گفته قصد ارسال سلاح به کی‌یف ندارد امروز چهارشنبه (۲۶ ژانویه/ ۶ بهمن‌ماه) با پیشنهاد ارسال ۵۰۰۰ کلاه‌ نظامی برای حمایت از اوکراین سوژه طنز کاربران فضای مجازی و یک مقام در کی‌یف شده است.

«کریستین لامبرشت»، وزیر دادگستری آلمان ساعاتی قبل‌تر گفته بود که قصد آن کشور برای ارسال این کلا‌ه‌های نظامی، در بردارنده «پیامی بسیار روشن» خواهد بود که برلین در بحبوحه تنش‌های فزاینده اوکراین با روسیه در کنار متحدش ایستاده است.

«ویتالی کلیشکو»، شهردار کی‌یف گفته که پیشنهاد آلمان برای ارسال کلاه نظامی «جای هیچ حرفی باقی نمی‌گذارد». او همچنین گفت که آلمان درک نمی‌کند «ما با ارتش کاملاً مجهز روسیه طرف هستیم که می‌تواند هر لحظه به اوکراین حمله کند.»

پیشنهاد آلمان برای ارسال کلاه نظامی به اوکراین با واکنش طنز شهردار کی‌یف روبرو شده که گمانه‌زنی کرده برلین ممکن است در آینده پیشنهاد ارسال «بالش» به اوکراین بدهد

کلیشو که با روزنامه «بیلد» گفت‌وگو می‌کرد گفت: «پنج هزار کلاه ایمنی، مثل جوک است. آلمان قرار است در مرحله بعد چه بفرستد؟ بالش؟»

اقدام آلمان در خود این کشور هم با واکنش طنز کاربران فضای مجازی روبرو شد. خبرگزاری فرانسه نوشته کاربران فضای مجازی پیشنهاد آلمان را با کمپینی که سال ۲۰۱۹ در این کشور به راه افتاده و با استفاده از یک کلمه بی‌ادبانه از شهروندان می‌خواست هنگام موتورسواری از کلاه ایمنی استفاده کنند مقایسه کرده‌اند.

در میان کشورهای غربی که طی یک ماه گذشته جوسازی علیه روسیه و ادعای حمله این کشور به اوکراین را مطرح کرده‌اند، آلمان تلاش کرده مواضع متعادل‌تری اتخاد کند.

در همین راستا «کریستین لامبرخت» وزیر دفاع آلمان روز شنبه اعلام کرد یک بیمارستان صحرایی به اوکراین ارسال می‌کند.در همین راستا «کریستین لامبرخت» وزیر دفاع آلمان روز شنبه اعلام کرد یک بیمارستان صحرایی به اوکراین ارسال می‌کند.

«کِی آخیم شونباخ» فرمانده نیروی دریایی آلمان نیز چند روز پیش ضمن «بیهوده» خواندن ادعاها مبنی بر طرح روسیه برای حمله به اوکراین، گفته بود شبه‌جزیره کریمه به روسیه پیوسته است و دیگر نباید دنبال بازگشت آن به اوکراین بود. وی همچنین با بیان اینکه آلمان و اروپا برای مقابله با چین به کمک روسیه نیاز دارند، گفت «ولادیمیر پوتین» فقط از غرب می‌خواهد که به روسیه احترام گذاشته شود.

مواضع مقام‌های آلمان در روزهای گذشته درباره تحولات اوکراین نشان‌دهنده شکاف در اردوگاه غرب علیه روسیه است

پس از اعلام این اظهارات از سوی شونباخ، بامداد یکشنبه خبر کناره‌گیری او از فرماندهی نیروی دریایی آلمان در رسانه‌ها منتشر شد. شونباخ در بیانیه‌ای که در درگاه رسانه‌ای وزارت دفاع آلمان موجود است، گفت: «من به تازگی از وزیر دفاع [دولت] فدرال [آلمان] خواسته‌ام که اجازه کناره‌گیری من از وظایفم به عنوان فرمانده نیروی دریایی را صادر کنند».

رسانه‌‌ها و مقام‌های کشورهای غربی در روزهای گذشته روسیه را به اعزام نزدیک به ۱۰۰ هزار نیرو به مرز با اوکراین متهم کرده‌ و مدعی شده‌اند ممکن است روسیه در آینده نزدیک قصد حمله به اوکراین داشته باشد. مسکو تمامی این اتهامات را رد کرده است.

علی‌رغم آنکه روسیه بارها اطمینان خاطر داده که قصد حمله به اوکراین را ندارد، آمریکا و کشورهای اروپایی آمادگی‌های نظامی خودشان را برای آنچه به گفته آنها مقابله با تحرکات نظامی احتمالی مسکو است افزایش داده‌اند. برخی از این کشورها به همین بهانه به اوکراین نیرو و تجهیزات نظامی ارسال کرده‌اند.

ساعاتی قبل‌تر، «سرگئی لاوروف»، وزیر امور خارجه روسیه درباره اقدامات ستیزه‌جویانه کشورهای غربی هشدار داد و از کشورها خواست برای دادن ضمانت امنیتی به مسکو اقدام کنند.

علی‌رغم تلاش‌های روسیه برای تنش‌زدایی در خصوص ادعاهای مربوط به درگیری با اوکراین کشورهای غربی آمادگی نظامی خودشان را افزایش داده‌اند

وزیر خارجه روسیه که در مجلس دومای این کشور صحبت می‌کرد تصریح کرد: «اگر پاسخ سازنده‌ای دریافت نشود و غرب به مسیر تهاجمی خود ادامه دهد، همانطور که رئیس جمهور پوتین گفت، مسکو در پاسخ اقدامات لازم را انجام خواهد داد».

مقام‌های مسکو در سال‌های اخیر به واشنگتن، لندن و دیگر اعضای ناتو درباره افزایش حضور نظامی در نزدیکی مرزهای روسیه هشدار داده‌ و بارها طی هفته‌های اخیر عضویت اوکراین در این ائتلاف نظامی غربی را خط قرمز خوانده‌اند.

تنش‌های میان اوکراین و کشورهای غربی در سال‌های گذشته به خصوص بعد از الحاق شبه جزیره کریمه به روسیه در سال ۲۰۱۴ به شدت افزایش پیدا کرده است. این شبه جزیره پس از سقوط دولت مرکزی اوکراین توسط گروه‌های مورد حمایت غرب و قدرت گرفتن گروه‌های متمایل به روسیه در شرق اوکراین پس از یک همه پرسی از اوکراین جدا شد و به روسیه پیوست.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول