اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  خراسان شمالی

ضریب نفوذ ۲.۹ درصدی بیمه در خراسان‌شمالی

رئیس شورای هماهنگی بیمه‌های خراسان شمالی، گفت: خراسان شمالی بعد از استان تهران با ۴.۶ درصد، خراسان جنوبی به صورت مشترک با گلستان و گیلان رتبه سوم را دارد.

ضریب نفوذ ۲.۹ درصدی بیمه در خراسان‌شمالی

به گزارش خبرگزاری فارس از بجنورد، عصرامروز، مهران ساری، رئیس شورای هماهنگی بیمه‌های خراسان شمالی، در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به اینکه ضریب نفوذ بیمه در استان را ۲.۹ درصد است، اظهار کرد: خراسان شمالی بعد از استان تهران با ۴.۶ درصد، خراسان جنوبی به صورت مشترک با گلستان و گیلان رتبه سوم را دارد.

وی گفت: میانگین کشور در این ضریب ۲.۵۲ درصد است که این ضریب در کشورهای پیشرفته تا ۷ درصد نیز می رسد.

رئیس شورای هماهنگی بیمه های خراسان شمالی، افزود: از جمله دلایل بالا بودن ضریب نفوذ بیمه‌ای را  فعالیت مناسب بیمه ها، گسترش فرهنگ بیمه ای در این خطه و افزایش نیازهای بیمه ای مردم و صاحبان مشاغل، صنایع و کسب و کارها و همچنین فعالیت خوب  شبکه فروش بیمه ها در استان دانست.

ساری تصریح کرد: براساس آمارهای موجود، پرداخت خسارت بیمه‌ها در استان به علل مختلف از جمله حادثه خیز بودن جاده‌های این خطه، بیش از میانگین کشور است.

وی با بیان اینکه خراسان شمالی جزو استان های پر خطر است افزود: علاوه بر جاده های این استان که حادثه خیز هستند در این استان سالانه حوادث زیادی از جمله سیل، زلزله، توفان، تگرگ رخ می دهد که این عوامل باعث بالارفتن میزان پرداخت خسارت ها شده اند اما با این وجود فعالیت صنعت بیمه در این استان سود دهی خود را نیز دارد چرا که پوشش مناسب بیمه ای نیز وجود دارد.

وی بر حمایت از صنعت بیمه ای استان تاکید کرد و بیان داشت: صنعت بیمه می تواند اشتغال و درآمد خوبی برای استان ایجاد کند اما در این استان تا حدودی از سمت دستگاه ها و کارخانجات دولتی مورد بی مهری قرار گرفته است.

رئیس شورای هماهنگی بیمه های خراسان شمالی، به ایجاد شورا های حل اختلاف ویژه بیمه در استان اشاره کرد و گفت: این شورا در شهرستان های این استان با هدف تسهیل امور مربوط به تصادفات ایجاد شده است و با همکاری تنگاتنگ دادگستری سعی شده امور مربوط به  زیان دیدگان تصادفات رانندگی خارج از سایر روندهای اداری انجام و پرداختی ها نیز زودتر انجام  شود.

ساری اظهار داشت: روند رسیدگی به پرونده های قضایی مربوط به تصادفات با توجه به ماهیت پرونده ها و حجم ورودی پرونده ها در مراجع قضایی  بعضا نیازمند صرف زمان طولانی است اما با ایجاد شوراهای حل اختلاف بیمه ای این روند بسیارکوتاه تر شده است.

وی افزود: در خصوص تصادفات مالی نیز موضوع به شرکت های ارزیابی بیمه مرکزی ارجاع داده خواهد شد که اگر حل و فصل نشود به شورای حل اختلاف مراجعه می شود، این اقدام نیز جلوی شلوغی در شوراهای حل اختلاف را خواهد گرفت.

انتهای پیام/ش

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول