اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  یزد

اختیارات سازمان اموال تملیکی استان یزد بیشتر شود

نماینده عالی قوه قضاییه در استان یزد گفت: با هدف تسریع در تعیین تکلیف و جلوگیری از حیف و میل اموال مردم و بیت المال، ضرورت دارد تا اختیارات سازمان اموال تملیکی استان یزد بیشتر گردد.

اختیارات سازمان اموال تملیکی استان یزد بیشتر شود

به گزارش خبرگزاری فارس در یزد، غلامعلی دهشیری صبح امروز در جلسه بررسی مسائل و مشکلات سازمان اموال تملیکی استان که با حضور نمایندگان رئیس قوه قضاییه و رئیس و اعضای هیئت بازرسی عملکرد برگزار شد، با اشاره به حساسیت کار و ضرورت توجه ویژه به اموال مردم و بیت المال اظهار کرد: بسیاری از امور در استان مستلزم فرایند اخذ استعلام از مرکز است که این روند کار را کند و انجام امور را سخت می‌کند و چنانچه بتوان از مجمع هیات مدیره سازمان برای برخی از مسائل که ضرورت دارد در فرصت کم و زمان اندک اتخاذ تصمیم شود، تفویض اختیار بیشتری برای استان کسب کرد، در تسهیل و بهبود شرایط کمک شایانی خواهد کرد.

وی عدم وجود یک انبار مناسب ملکی برای نگهداری صحیح کالای قاچاق و متروکه سازمان را بسیار مهم دانست و افزود: استفاده از انبار استیجاری و ایجاد یک هزینه جاری گزاف برای این سازمان می‌تواند با تأمین یک اعتبار مناسب از مرکز و اخذ حمایت مالی از استان، حل و فصل گردد و این سازمان بر این مشکل بزرگ خود فائق آید.

نماینده عالی قوه قضائیه در استان یزد بر تعیین و استفاده از یک نیروی کار آزموده حراستی به عنوان اشراف بر امور و بازوی مدیریت سازمان تأکید کرد و گفت: با توجه به شرایطی و بسترهایی که در این سازمان حاکم است و حجم کار آن می‌تواند یک نیروی حراستی با دقت، صحت، تسریع امور و افزایش بازده کار کمک نماید.

دهشیری تسریع در پاسخ به استعلامات سازمان اموال تملیکی را خواستار شد و تصریح کرد: با توجه به اینکه بحث اموال مردم و بیت المال مطرح است و فرایند تعیین تکلیف در این سازمان نیز به خودی خود با معطلی همراه است انتظار است ادارات مورد استعلام از سوی این سازمان در ارائه پاسخ استعلامات نهایت سرعت و دقت را به کار گیرند.

رئیس کل دادگستری استان یزد بر ارائه آموزش و ارتقاء دانش لازم برای ضابطان خاص و نیروهای کاشف تأکید کرد و گفت: برخی کالاها بعنوان ظن قاچاق از مردم توقیف و نگهداری می‌شوند که بعد از فرایند اتلاف وقت و هزینه آور برای دولت و مردم سپس مسترد می شوند لذا نیروی کاشف و مراجع ضابط باید اشراف دقیق به قوانین و دستورالعمل‌ها و بالاخص رویه واحد در معیار و ملاک ظن قاچاق داشته باشند و چراکه هرگونه عدم اطلاع در این زمینه موجب خسران به افراد و حتی بیت‌المال خواهد شد.

وی استفاده از ظرفیت ماده ۵۵ را در مورد کالاهای کشف شده ضروری دانست و بیان کرد: نباید اجازه داد کالاهای تاریخ مصرف دار و فاسد شدنی، گرفتار فرایند طولانی رسیدگی شده و حیف و میل شود لذا باید سازمان زمینه بهره‌گیری لازم از ظرفیت قانونی این ماده را داشته باشد تا کالایی دچار این‌گونه مشکلات نگردد.

دهشیری اقدامات اخیر مدیر جدید سازمان اموال تملیکی استان یزد را به فال نیک گرفت و گفت: اگرچه وضعیت انبار نگهداری کالاهای متروکه و قاچاق اموال تملیکی استان یزد با همدلی، همراهی و هم‌افزایی بین مسئولان و پیگیری مستمر مسوولان دادگستری استان یزد نسبت به سایر نقاط کشور بهتر بود، اما به هر حال هنوز تا شرایط مطلوب مدنظر رییس قوه قضاییه جا برای کار وجود دارد و می‌توان با بهره‌گیری از دانش جدید و هوشمندسازی فرایندهای کار را تسهیل و بهتر انجام داد.

انتهای پیام/الف

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول