اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

علم و پیشرفت  /  علم و فن آوری ایران

طراحی ۴۰ پلت‌فرم دیجیتال در راستای توسعه آموزش مجازی

چند سالی است که مدلی نوین از آموزش در دنیا توسعه یافته است. آموزش مبتنی بر فناوری‌های ارتباطات و اطلاعات که در روزهای شیوع کرونا و دیگر بحران‌های جهانی، اجازه تعطیلی به آموزش را نداد.

طراحی ۴۰ پلت‌فرم دیجیتال در راستای توسعه آموزش مجازی

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، این صنعت نوظهور در ایران نیز با توجه به اهمیت آموزش و با حمایت‌های صورت گرفته از شرکت‌های دانش‌بنیان، با طراحی 40 پلت فرم دیجیتال توسعه یافت. این نیاز در روزهای همه گیری بیماری کرونا خود را بیشتر نشان داد و بومی‌سازی برنامه‌های این‌چنینی به یک ضرورت ملی بدل شد.

بر همین اساس، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری عزم جدی دارد تا از شرکت‌های تولیدکننده چنین پلت‌فرم‌هایی حمایت و آنها را در این مسیر یاری کند. در همین راستا، مدل‌های مختلفی از برنامه‌های دیجیتال برای ارائه آموزش طراحی و تولید شد. از آن جمله می توان به «سیستم جامع دانشجویی دانش»، «پلتفرم آموزش و عرضه مواد اولیه هنر های دستی»، «بستر آموزش ویدیویی موثر آنلاین»، «سامانه آموزش مجازی»، «سامانه هوشمند مدارس»، «وب سایت و اپلیکیشن استاد سلام»، «اپلیکیشن و سامانه معرفی و ثبت نام کلاس های آموزشی» و غیره اشاره کرد.

نرم‌افزارهایی که توسط فناوران کشور تولید شدند و در اختیار نظام آموزش کشور قرار گرفتند. این برنامه‌ها به دانش‌آموزان و دانشجویان کمک کرده است تا بتوانند در روزهای بحرانی، به شکلی مجازی سرکلاس‌های خود حاضر شوند و از کسب علم، دور نمانند.

سال 1999 برای نخستین بار در سمیناری بین‌المللی مفهوم آموزش آنلاین مطرح شد. روزی که شاید فکر آن را نمی کردند این مفهوم نوین به مدارس و آموزش‌های درسی نیز تسری یابد. مدلی از آموزش که در حوزه‌های مختلفی چون ادارات، مشتریان یک بنگاه اقتصادی، مدارس، آموزشگاه‌ها و غیره کاربردی است و باعث کاهش اثرات زیست‌محیطی، بهبود کارایی و تولید، ذخیره زمان، صرفه‌جویی اقتصادی و غیره می شود.

 آموزش مجازی یا آموزش الکترونیکی بر بستر اینترنت و از راه دور امکان‌پذیر است و می‌تواند پاسخی فناورانه باشد برای آموزش‌هایی که امکان برگزاری آنها به شکل حضوری ممکن نیست و شاید این مدل آموزشی در آینده به واسطه توسعه فناوری و نوآوری‌های بشر، جایگزینی برای مدارس و دانشگاه‌های فعلی شود.

 

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول