اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  مازندران

۳۱۱ دانش‌آموز استثنایی مازندران فاقد تبلت و گوشی هوشمند هستند

رئیس آموزش و پرورش استثنایی مازندران گفت: ۹۵ درصد دانش‌آموزان استثنایی به شبکه‌های مجازی دسترسی دارند و در عین حال تعداد ۳۱۱ دانش‌آموز با نیازهای ویژه استان فاقد تبلت و گوشی هوشمند هستند.

۳۱۱ دانش‌آموز استثنایی مازندران فاقد تبلت و گوشی هوشمند هستند

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش مازندران محمد جعفری کتریمی با بیان اینکه آموزش و پرورش استثنایی استان دارای ۵۱ مدرسه استثنایی خاص دولتی و ۲ مدرسه استثنایی غیردولتی است، اظهار کرد: از این تعداد ساختمان ۳۸ مدرسه دولتی بالای ۴۰ سال قدمت دارند و ۱۳ مدرسه نیز زیر ۴۰ سال که نشان دهنده فرسودگی زیاد مدارس استثنایی استان است و  از این رو نیازمند توجه جدی‌تر به نوسازی و مقاوم سازی این مدارس هستیم.

وی افزود: ۲۴ مرکز آموزشی مشکلات ویژه یادگیری دولتی و ۲۶ مرکز آموزشی مشکلات ویژه یادگیری غیر دولتی و یک مرکز راهنمایی و مشاوره استثنایی در سطح استان مازندران فعال هستند.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی مازندران از تحصیل ۲ هزار و ۶۷۰ دانش‌آموز با نیازهای ویژه در مدارس خاص استثنایی خبر داد، تصریح کرد: یک هزار و ۹۸۲ مدرسه عادی در سطح استان پذیرای ۹هزار و ۲۶۶ دانش‌آموز تلفیقی و فراگیر هستند.

این مسؤول بیان کرد: ۵ مدرسه استثنایی خاص در استان در حال ساخت است یک مرکز مشکلات ویژه یادگیری، یک سالن ورزشی مستقل و ۳ سالن ورزشی درون مدرسه ای نیز در حوزه استثنایی در دست احداث می‌باشد.

جعفری گفت: ۸۰ درصد دانش‌آموزان با نیازهای ویژه استان عضو شبکه شاد هستند و ۲۰ درصد باقیمانده دانش‌آموزان استثنایی پیش دبستانی هستند که هنوز در سامانه ثبت نام احراز هویت نشده اند.

این مسؤول در ادامه اضافه کرد: ۹۵ درصد دانش‌آموزان استثنایی به شبکه‌های مجازی دسترسی دارند و در عین حال تعداد ۳۱۱ دانش‌آموز با نیازهای ویژه استان فاقد تبلت و گوشی هوشمند هستند.

این مسؤول با اشاره به فعالیت ۳۱ پایگاه سنجش درسطح استان در سال جاری گفت: بیش از ۴۷ هزار دانش‌آموز بدو ورود به دبستان در استان مورد سنجش قرار گرفتند.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی مازندران در بخش دیگری از سخنان خود به موفقیت‌های کسب شده این اداره اشاره کرد، افزود: ۱۷ فرهنگی شاغل در مدارس استثنایی استان حائز مقام های برتر کشوری در جشنواره الگوهای برتر تدریس شدند و یک همکار و ۱۴ دانش‌آموز در حوزه مسابقات قرآن و عترت افتخارآفرینی کردند.

وی ادامه داد: ۳۲ دانش‌آموز با نیازهای ویژه در مسابقات فرهنگی و هنری موفق به کسب رتبه‌های برتر کشور  و یکی از همکاران فرهنگی نیز رتبه اول کشور در جشنواره معلمان هنرمند شده است.

جعفری خاطرنشان کرد: جشنواره عاشورائیان، جشنواره حافظ خوانی، پویش کتابخوانی، جشنواره لاله های جاوید، جشنواره ایده های نو و اثربخش، جشنواره مجازندران و جشنواره نوجوان سالم از دیگر جشنواره هایی بودند که دانش‌آموزان و همکاران فرهنگی حوزه استثنایی در آنها خوش درخشیدند.

انتهای پیام/۸۶۰۵۱/ج

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول