اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

بین الملل  /  آمریکا، اروپا

معاون رئیس جمهور آمریکا: ضعف دموکراسی بزرگترین تهدید علیه ایالات متحده است

معاون رئیس جمهورایالات متحده گفت که وضعیت ضعیف دموکراسی آمریکا را بزرگترین تهدید علیه این کشور می‌داند.

معاون رئیس جمهور آمریکا: ضعف دموکراسی بزرگترین تهدید علیه ایالات متحده است

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، معاون رئیس جمهور ایالات متحده در مصاحبه با شبکه  خبری «سی‌بی‌اس» که روز یکشنبه پخش شد، گفت که وضعیت ضعیف دموکراسی آمریکا را بزرگترین تهدید این کشور می‌داند.

به نوشته وبگاه «نشنال» «کامالا هریس» معاون رئیس جمهور ایالات متحده، در پاسخ به سئوالی درباره ارزیابی وی از بزرگترین خطر امنیت ملی که ایالات متحده با آن مواجه است، گفت: «صادقانه بگویم، یکی از آنها دموکراسی ماست. »

هریس گفت که سران جهان اغلب در جلسات خود از او در مورد حق رای در ایالات متحده می‌پرسند. او گفت که این فهرست شامل «آنگلا مرکل» صدراعظم سابق آلمان نیز بود.

هریس به درخواست خودش رهبری مخالفت دولت «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکاعلیه تلاش‌های جمهوریخواهان برای محدود کردن حق رای را برعهده دارد. در اوایل سال جاری، دموکرات‌ها در سنا نتوانستند قانونی را برای حمایت از حقوق رای در سراسر کشور با رای 50-50 حزبی تصویب کنند.

وی در این باره گفت: «ما هر کاری را که برای تحت فشار قرار دادن کنگره برای رسیدگی به این موضوع لازم باشد انجام خواهیم داد و بررسی خواهیم کرد. من معتقدم که حقوق رای یکی از مهم‌ترین مسائلی است که امروز ما به عنوان افراد و سران با آن روبرو هستیم.»

هریس در خاتمه گفت: «من تسلیم نمی‌شوم. رئیس‌جمهور نیز تسلیم نمی‌شود.»

معاون رئیس جمهوری آمریکا پیشتر نیز از کنگره این کشور خواسته بود دسترسی شهروندان به صندوق‌های رای را افزایش دهد. هریس گفت، حوادث ششم ژانویه، دغدغه بزرگی در ناخودآگاه ما شده است و قوانینی که بسیاری از ایالت‌ها علیه رای‌دهندگان تصویب کرده‌اند، در راستای تلاش‌های برای محروم کردن شهروندان آمریکا از دموکراسی بوده است.

رئیس جمهور آمریکا چندی قبل از قانونگذاران این کشور درخواست کرد به‌طور ریشه‌ای حادثه حمله به کنگره را که به گفته او بحرانی وجودی برای دموکراسی در آمریکا ایجاد کرد، مورد بررسی قرار دهند.

بایدن در بیانیه‌ای نوشت: «حتی در زمان جنگ‌های داخلی [آمریکا] نیز شورشی‌ها به کنگره که سنگر دموکراسی ما است، حمله نکردند.این کار اعتراض نبود بلکه بی‌نظمی بود. این کار بحرانی وجودی و آزمونی برای توان بقای دموکراسی ما بود و یک یادآوری ناراحت کننده در این زمینه بود که درخصوص دموکراسی ما هیچ تضمینی وجود ندارد.»

انتهای پیام/.

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول