اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  قم

تشکیل 15 گروه جهادی برای رفع مشکلات روستاهای قم

مسئول بسیج جامعه کشاورزی استان قم از تشکیل 15 گروه جهادی برای ارائه خدمات به اهالی روستاهای استان خبرداد و گفت: این افراد رفع مشکلات دام‌ها، باغ‌ها و اهالی روستاها را دنبال می‌کنند.

تشکیل 15 گروه جهادی برای رفع مشکلات روستاهای قم

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، احمد آقا بابایی امروز در میزگرد خبری رده‌های سپاه استان قم که در دفتر خبرگزاری فارس در قم برگزار شد، ضمن تبریک به مناسبت هفته بسیج و با اشاره به سخن امام علی(ع) که می‌فرمایند؛ هر کسی آب و خاک داشته باشد و با این حال نیازمند باشد، خدا او را از رحمت خودش دور می‌کند‌، گفت: هر فردی که در بسیج کشاورزی می‌آید؛ دنبال رستگاری و خدمت است زیرا تنها کاری که می‌تواند در این قشر انجام بدهد خدمت است خدمتی که منتهی به رستگاری خواهد شد.

وی در ادامه افزود: در این راستا پس از استقرار در این سازمان در سال ۹۹؛ جلساتی با مسئولین استانی داشتیم و طی این جلسات در استان، نیاز سنجی و شناسایی صورت گرفت و از نخبگانی که دارای رزومه بودند و در کار کشاورزی تخصصی داشتند ؛ در شورای راهبردی و هیئت های اندیشه‌ورز بکارگیری کردیم.

آقابابایی تصریح کرد: ۱۵ کارگروه تخصصی فعال شد که ذیل این کارگروه‌ها میزهای تخصصی تشکیل و به سبب نیاز تشکیل ۱۵ گروه جهادی را برنامه‌ریزی کردیم که ۱۰ گروه جهادی تشکیل شد، ۹ گروه به ثبت رسید و یک گروه نیز در حال ثبت است.

وی در ادامه گفت: چهار کانون تشکیل دادیم که  هشت واحد ذیل این کانون ها تشکیل شد و تا پایان امسال به ۱۵ واحد می‌رسد.

مسئول بسیج جامعه کشاورزی استان بیان کرد: گروه های جهادی در سال ۹۹ حداقل یک بار در ایام مناسبتی به روستاهای محروم اعزام شدند و محور کارشان نیز، دام سنگین و باغات بود که در کنار این در کنار کارشناسان، گیاه پزشک نیز اعزام شد.

وی گفت: در مجموعه بسیج جامعه کشاورزی استان قم پایداری ، امنیت غذایی و اقتصاد مقاومتی بر اساس راهبرد مورد نظر رهبری، برنامه‌ریزی شده است.

رئیس سازمان بسیج جامعه کشاورزی استان قم کمک و کارآمد سازی جهادگری را از اهداف این سازمان برشمرد و بیان کرد: از اهداف راهبردی ما آموزش ، مشاوره ، کمک وکارآمد سازی، جهادگری و فعالیت های جهادی در سازمان بسیج کشاورزی است.

آقابابایی برنامه های تدوین شده در این سازمان را بیان کرد و گفت: آموزش و بسترسازی در کسب مهارتی که منجر به پایداری در اشتغال روستایی می‌شود، کاهش مهاجرت که از حاشیه نشینی جلوگیری می‌کند، حفظ جمعیت روستایی که ترغیب به مهاجرت معکوس می‌کند و سرمایه گذاری در روستا و ایجاد اشتغال برای کارشناسان از جمله این برنامه های تدوین شده است.

وی ادامه داد: به روستاهای قم نگاهی داریم و آن این است که هر روستا یک واحد کشت و صنعت است و اگر از استان نگاهی به روستا بشود، یک نگاه مجموعه کشت صنعتی است و باعث توسعه و پایداری روستا می‌شود.

مسئول بسیج جامعه کشاورزی استان تصریح کرد: مشکلات وقتی احساس می شوند که وارد کارگروه مانع زدایی می‌شوند؛ همچنین میزهای تخصصی زراعت، خوراک دام ،گوشت قرمز، محصولات مزیت دار و تولیدات دامی از میز های کارگروه مانع زدایی است.

آقابابایی افزود: مشکلاتی که در بسیج کشاورزی و ادارات داریم، برمی‌گردد به نقطه اتصال بخش نیمه دولتی به دولتی در استان که نیازمند برنامه‌ریزی کشوری در سطح مجلس و دولت است.

وی گفت: ارزیابی اراضی و آمایش سرزمینی برای کشت به صورت مطلوب نداریم و اگر هم داشته باشیم خیلی ضعیف است، همچنین نوشتن طرح ها خوب است ولی مسیر اجرایی مشخصی ندارد.

آقابابایی بیان کرد: قم یکی از قطب های گوشت قرمز است که ۱۲ درصد گوشت کشور را تامین می‌کرد اما اکنون این رتبه به ۷ درصد رسیده است درحالی‌که اگر تمرکز در این حوزه انجام شود اتفاقات خوبی رقم زده می‌شود.

انتهای پیام/۷۸۰۲۳

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول