اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

اقتصادی  /  بازار

درگاه پرداخت واسط چیست؟ و چه تفاوتی با درگاه پرداخت مستقیم دارد؟

امروزه دریافت درگاه پرداخت اینترنتی برای هر فروشگاه آنلاینی امری ضروری به نظر می‌رسد.

درگاه پرداخت واسط چیست؟ و چه تفاوتی با درگاه پرداخت مستقیم دارد؟

احتمالا شما هم نام درگاه پرداخت واسط و یا مستقیم را شنیده‌اید. اما این دو با هم چه تفاوتی دارند و کدام برای کسب و کار شما مناسب است؟ در گذشته به درگاه پرداخت ارائه شده به واسطه داشتن نماد اعتماد الکترونیک (اینماد) درگاه مستقیم و به درگاه پرداخت ارائه شده توسط شرکت هایی مانند زرین‌پال، درگاه واسط می‌گفتند، تقسیم بندی که با به وجود آمدن شرکت های پرداخت‌یاری مفهوم خود را از دست داده است!

 در واقع علت این نامگذاری این بوده است که در گذشته مشتریان بعد از کلیک بر روی دکمه پرداخت، ابتدا وارد یک صفحه جداگانه به عنوان صفحه واسط شده و در مرحله بعد وارد صفحه پرداخت اصلی می‌شدند. به همین دلیل به این درگاه‌ها درگاه های واسط می‌گفتند. اما اکنون در درگاه‌های پرداخت شرکت‌های پرداخت‌یاری مشتریان بعد از کلیک بر روی دکمه پرداخت، مستقیما وارد صفحه پرداخت اصلی (صفحه پرداخت بانکی) می‌شوند و هیچ صفحه واسطی به آنها نشان داده نمی‌شود.

بنابراین می‌توان گفت، زرین‌پال به تمامی کاربران خود درگاه پرداخت مستقیم ارائه می‌دهد و پرداخت‌کنندگان بلافاصله بعد از کلیک بر روی دکمه پرداخت به صفحه پرداخت بانکی (به پرداخت ملت، پرداخت الکترونیک پاسارگاد و ..) هدایت شده و هیچ صفحه واسطی به آنها نشان داده نمی‌شود. از این نظر هیچ تفاوتی میان استفاده از درگاه پرداخت زرین‌پال و سایر روش‌های دریافت مستقیم درگاه وجود ندارد و تنها تفاوت در سریع‌ تر بودن و راحت تر بودن فرایند دریافت درگاه پرداخت و همینطور کیفیت و تعدد خدمات ارائه شده در زرین‌ پال است.

تفاوت درگاه پرداخت مستقیم و واسط چیست؟

دریافت درگاه پرداخت به صورت مستقیم از شرکتهای های PSP  مانند به پرداخت ملت، آسان پرداخت پرشین و .. که به عنوان شرکت‌های مجاز در پروسه پرداخت کارتی (الکترونیکی POS  ) شناخته می‌شوند به معنی دریافت مستقیم درگاه پرداخت و استفاده از خدمات زرین پال به معنی دریافت با واسطه‌ی درگاه پرداخت است و در هر دو صورت کاربران درگاه پرداخت مستقیم خواهند داشت.

درگاه پرداخت اینترنتی زرین پال، به عنوان واسط، مورد تایید نظام بانکی کشور برای ارائه‌ی درگاه پرداخت اینترنتی به میان صاحبین مشاغل و کسب و کارهاست. به زبان ساده‌تر شرکت های پرداخت‌یاری مانند زرین پال، به عنوان واسطه بین بانک‌ها و افراد عمل می‌کنند، بنابراین به عنوان یک رابط معتبر بانکی، امکان استفاده از درگاه پرداخت اینترنتی را برای شرکت های کوچک‌تری که برخی مجوزهای مورد نیاز اخذ درگاه پرداخت مستقیم را ندارند فراهم می‌سازنند و فرآیند دریافت درگاه پرداخت اینترنتی را برای این دسته از کسب و کارها و افراد تسهیل می‌کند.

اصلی ترین تمایز استفاده از خدمات زرین پال در مقایسه با روش‌های دریافت مستقیم ، در موارد زیر است:

عدم نیاز به دریافت اینماد:

مهم‌ترین مزیت استفاده از خدمات درگاه پرداخت زرین‌پال، عدم نیاز به دریافت مجوز اینماد است. دریافت اینماد نیازمند به طی کردن مراحل طولانی و همین طور ارائه مدارک کسب و کار به سامانه اینماد است ولی در مقابل خدمات زرین‌پال به گونه‌ای طراحی شده است که متقاضیان بتوانند در کمتر از ۲۴ ساعت درگاه پرداخت خود را دریافت کنند.

عملکرد صحیح در پشتیبانی امور مشتریان:

پیگیری تراکنش‌های ناموفق، امور مربوط به تسویه حساب، راهنمای اتصال درگاه پرداخت و … از جمله مواردی است که به عنوان پشتیبانی یک درگاه پرداخت به حساب می‌آیند.  در حالیکه دریافت پشتیبانی یکی از اصلی ترین نیازمندی‌های یک کسب و کار آنلاین است با دریافت درگاه پرداخت به صورت مستقیم، کاربران تنها در ساعات اداری و به صورت محدود از این ویژگی بهره مند خواهید.

در حالیکه پشتیبانی ۲۴ ساعته و ۷ روز هفته زرین‌پال، به دو روش تماس تلفنی و تیکت پاسخگوی ارتباط با مشتریان بوده و هرگونه تیکتی در کمتر از ۵ ساعت رسیدگی خواهد شد.

عدم محدودیت در انواع کسب و کار:

نکته‌ای که در مورد دریافت مستقیم درگاه پرداخت وجود دارد محدودیت استفاده برای کسب و کارهای مختلف است، به صورتی که برای ارسال درخواست درگاه پرداخت نیاز به دریافت نماد اعتماد الکترونیک (اینماد) است که برای این کار شما باید حتما دارای وب‌سایت معتبر باشید. بنابراین کسب و کارهای خانگی و یا کسب و کارهایی که در بستر شبکه های اجتماعی فعالیت می‌کنند نمی‌توانند از خدمات آن استفاده کنند.

 

این در حالی است که یکی از سرویس های زرین‌پال به نام زرین‌ لینک مختص این گروه کسب و کارها طراحی و توسعه یافته است تا به سادگی و بدون داشتن وب‌سایت، تمامی کسب و کارها بتوانند درگاه پرداخت مخصوص خود را دریافت کنند.

دارا بودن پنل مدیریتی پیشرفته:

مدیریت تراکنش ها و تسویه حساب از جمله مواردی است که برای مدیریت حرفه‌ای هر کسب و کاری نیاز است. امکان گزارش گیری در فایل اکسل، جستجوی تراکنش و یا تسویه حساب خاص، تنها چند مورد از امکانات و ویژگی‌های پنل مدیریتی پیشرفته زرین‌ پال است. برای مثال ممکن است برخی از کسب و کارها تمایل داشته باشند به حسابدار خود برای فقط بررسی تراکنش‌ها دسترسی ویژه بدهند که این امکان در پنل زرین پال به راحتی فراهم است. 

کاهش زمان دریافت درگاه پرداخت اینترنتی :

همانطور که اشاره شد، برای دریافت درگاه پرداخت ابتدا باید مدارک مربوط به کسب و کار و اطلاعات هویتی خود را برای دریافت اینماد به این سامانه ارسال نموده و منتظر تایید اطلاعات باشید. این روند ممکن است هفته ها و حتی ماه ها طول بکشد. همین طور لازم به ذکر است دریافت مجوز اینماد دارای زمان انقضا بوده و بعد از اتمام آن درگاه پرداخت شما غیرفعال می‌شود.

اما در مقابل، دریافت درگاه پرداخت از زرین پال در کمتر از ۲۴ ساعت صورت می گیرد. برای دریافت درگاه پرداخت، کابران باید بعد از ثبت نام و تکمیل اطلاعات هویتی و بانکی خود، نسبت به دریافت درگاه پرداخت و یا زرین لینک در پنل کاربری اقدام کنند.

ارائه سرویس های متنوع:

درحالیکه که دریافت درگاه پرداخت به صورت مستقیم، تنها محدود به ارائه درگاه پرداخت است، زرین پال فراتر از آن عمل می کند. زرین پال همواره تلاش می‌کند تا با توجه مشکلات و نیازمندی های کسب و کارها خدمات و سرویس های مختلف و متنوعی ارائه دهد.

خدمات و سرویس های زرین پال

از جمله سرویس‌ و خدماتی که zarinpal ارائه می دهد می‌توان به موارد زیر اشاره کرد؛

زرین لینک: همانطور که پیشتر به آن اشاره شد، یکی از شاخص ترین سرویس‌های زرین پال، سرویس لینک پرداخت (زرین لینک) است که برای کسب و کارهای خانگی و کسب و کاری مبتنی بر شبکه‌های اجتماعی طراحی شده است. زرین لینک به صاحبین این کسب و کارها اجازه می‌دهد تا بتوانند بدون داشتن وب‌سایت برای داشتن یک درگاه پرداخت اختصاصی اقدام کنند. 

لینک پرداخت محصول جایگزین مناسبی برای انتقال وجه به روش کارت به کارت است که با هدایت مستقیم مشتریان به صفحه پرداخت، پرداخت را سریع‌تر می‌کند همین‌طور پنل مدیریتی تراکنش‌ها در زرین پال، با تسهیل مدیریت امور مالی کسب و کارها، امکان دریافت فیش‌های جعلی را به صفر می‌رساند.

درگاه پرداخت اشتراکی: با استفاده از درگاه پرداخت زرین‌ پال، شرکای تجاری بدون نیاز به روش‌های حسابداری پیچیده به راحتی می‌توانند درآمدهای خود را با یکدیگر تقسیم کنند. برای آشنایی با انواع سیستم تسهیم ثابت و شناور در درگاه پرداخت اشتراکی زرین پال می‌توانید به وب‌سایت زرین پال مراجعه کنید. 

بسته شروع زرین:بسته شروع زرین با کاهش ۹۷٪ هزینه‌های درگاه پرداخت، مناسب کسب و کاری کوچکی است که در ابتدای مسیر فعالیت خود هستند. کاربران زرین پال می توانند با پرداخت ۲۹۹ هزار تومان، به مدت یکسال از ۳۰۰۰ تراکنش بدون کارمزد بهره مند شوند.

دریافت شماره شبا با شماره کارت: یکی دیگر از سرویس‌های زرین پال امکان دریافت شماره شبا با شماره کارت است. گاها برای نقل و انتقال وجه در سیستم‌های بانکی کشور نیاز به شماره شناسه حساب بانکی ایران (شبا)  است اما شیوه متداول انتقال وجه به روش کارت به کارت باعث شده است تا بسیاری از کاربران بانکی به اطلاعات شماره کارت خود بیشتر از شماره شبا دسترسی داشته باشند. در چنین مواردی می‌توان به سادگی با استفاده از سرویس دریافت شماره شبا زرین‌پال، در عرض چند ثانیه با استفاده از شماره کارت، شماره شبا حساب بانکی را دریافت کرد. برای این کار باید کاربران ابتدا وارد صفحه دریافت شماره شبا زرین پال شده و بعد از انتخاب بانک مورد نظر، با طی کردن مراحل خواسته شده شماره شبا حساب بانکی خود را مشاهده کنند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص درگاه پرداخت می توانید نظرات خود را در زیر همین مقاله وارد نمایید تا پاسخ سوالات شما داده شود و یا می توانید به آدرس سایت زرین پال (zarinpal.com) مراجعه نمایید تا اطلاعات کاملی را بدست آورید.

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
این مطلب تبلیغاتی است و محتوای آن توسط سفارش دهنده تهیه شده است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول