اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

فرهنگ  /  مسجد و هیئت

رفیعی: روحانیت با کرامت قدرت نفوذ پیدا می‌کند/ با چه تربیتی نگران گناه فرزندان نخواهیم بود؟

حجت‌الاسلام رفیعی یکی از موضوعات مهم اخلاقی که روحانی باید به آن آراسته باشد را صفت کرامت دانست و گفت: هرچقدر روحانی خویشتندار باشد، سخنش بیشتر مؤثر واقع می‌شود؛ برخی برخوردهای ما به دور از تقواست و تأثیر سخن ما را از بین می‌برد.

رفیعی: روحانیت با کرامت قدرت نفوذ پیدا می‌کند/ با چه تربیتی نگران گناه فرزندان نخواهیم بود؟

به گزارش خبرنگار حوزه مسجد و هیأت خبرگزاری فارس، مراسم اختتامیه نشست سه روزه قهرمانی ملی شهید علی لندی با هدف هم‌اندیشی و هماهنگی شبکه راهیاری و شبکه شریکة الامام با حضور راهیاران منطقه‌ای و استانی بنیاد هدایت با سخنرانی حجت‌الاسلام ناصر رفیعی پیش از ظهر امروز شنبه ۸ آبان‌ماه در سالن جلسات هتل شاهد قم برگزار شد.

حجت الاسلام ناصر رفیعی با تبریک مناسبت‌های ماه ربیع‌الاول اظهارداشت: یکی از مباحث مهم در اخلاق که روحانی باید به آن آراسته باشد، موضوع کرامت است. محاسن اخلاق همین لبخند زدن و خوشرویی با دیگران است اما آنچه دشوار است، کسب مکارم اخلاق است و وقتی از امام معصوم(ع) در خصوص چیستی مکارم اخلاق سوال می‌شود؟ امام پاسخ می‌دهند یعنی اینکه با کسی که با تو قطع رابطه کرده است ارتباطت را وصل کنی. این دست کارها دشوارتر از لبخند زدن و خوشویی است.

وی ضمن تقسیم کرامت به دو بخش ذاتی و اکتسابی بیان داشت: از کرامت ذاتی همه برخوردارند و در این زمینه بین ابوذر و ابوجهل تفاوتی نیست، اما آنچه اهمیت دارد، کرامت اکتسابی است.

رفیعی در تشریح ویژگی‌های کریمان عنوان کرد: کریم ویژگی کرامت را دینی به گردن خود می‌داند. کرامت لازم نیست با دین آمیخته شود گرچه اینگونه زیباتر می‌شود.کسی که کرامت داشته باشد خود را به گناه آلوده نمی‌کند. بچه‌ها را باید با کرامت بزرگ کنیم در این صورت نگران نماز نخواندن و گناه کردن او نیستیم.

وی ادامه داد: شکوه نکردن از خداوند به مردم، تغافل از اشتباه دیگران، عفو در عین قدرت، زیاد شکر گفتن بخش دیگری از ویژگی‌هایی است که انسان کریم به آن‌ها مزین است. هرچقدر روحانی خویشتندار باشد سخنش بیشتر مؤثر واقع می‌شود؛ برخی برخوردهای ما به دور از تقواست و تأثیر سخن ما را از بین می‌برد.

عضو هیأت امنای بنیاد هدایت به فرازی از زیات جامعه کبیره اشاره و خاطرنشان کرد: ارتباط با اصول کرامتی را که در زندگی اهل بیت(ع) است، بسیار مهم است و باید این اصول مبنای زندگی روحانیت قرار گیرد.گاهی یک نگاه می‌تواند افراد را جذب کند و در مقابل یک نگاه می‌تواند افراد را از دین و روحانیت زده کند بنابراین باید به نگاه و اعمال خود دقت کنیم.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول