اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

بین الملل  /  شرق آسیا و اقیانوسیه

پیونگ‌‌یانگ: ارتش آمریکا به بهانه تایوان، قصد حمله به کره شمالی و چین را دارد

معاون وزارت خارجه کره شمالی گفت که نیروهای آمریکا با استقرار در شبه جزیره کره ، قصد نابودی کره شمالی و چین را دارند.

پیونگ‌‌یانگ: ارتش آمریکا به بهانه تایوان، قصد حمله به کره شمالی و چین را دارد

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، کره شمالی روز شنبه دولت آمریکا را متهم به افزایش تنش‌های نظامی با چین از طریق حمایت از تایوان کرد و گفت که افزایش حضور نظامی ایالات متحده در منطقه تهدیدی بالقوه علیه پیونگ‌یانگ است.

به گزارش خبرگزاری‌ «آسوشیتدپرس» «پاک میونگ هو»، معاون وزارت خارجه کره شمالی از ایالات متحده به دلیل اعزام کشتی‌های جنگی به تنگه تایوان و حمایت از این جزیره انتقاد کرد.

معاون وزارت خارجه کره شمالی گفت: «دخالت بی رویه ایالات متحده در مسائل مربوط به تایوان که کره شمالی آن را کاملا یک موضوع داخلی چین می‌داند، وضعیت حساس در شبه جزیره را تحریک می‌کند.»

اظهارات پاک یک روز پس از آن صورت گرفت که «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا به شبکه خبری  «سی‌ان‌ان» گفت که ایالات متحده متعهد است در صورت حمله چین از تایوان دفاع کند. «جن ساکی» سخنگوی کاخ سفید البته در توضیحانی گفته است که بایدن قصد ایجاد تغییر در سیاست آمریکا در قابل تایوان و چین را ندارد.

این مقام ارشد کره شمالی ادامه داد:«این یک واقعیت است که نیروهای آمریکایی و پایگاه‌های آن در کره جنوبی برای فشار بر چین مورد استفاده قرار می‌گیرند و نیروهای ایالات متحده که  نزدیک تایوان متمرکز شده‌اند، می‌توانند در هر زمان علیه کره شمالی عملیات نظامی انجام دهند.»

پاک گفت: «این واقعیت ثابت می‌کند که ایالات متحده در تلاش است تا کشور ما و چین، دو کشور سوسیالیست را از بین ببرد تا برتری خود را حفظ کند.»

چندی قبل یک اندیشکده آمریکایی در تحلیلی به دولت آمریکا توصیه کرد با توجه به ماجرای افغانستان، با استقرار بمب‌های اتمی در تایوان به این جزیره برابر چین کمک کند.

اندیشکده «گیت استون» در بخش‌هایی از تحلیل خود نوشت، «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا می‌‌تواند با ارائه یک پیمان دفاعی متقابل به تایوان، بازدارندگی را دوباره برقرار کند. اگر او نمی خواهد این کار را انجام دهد، یا باید پایگاه‌های ویژه سلاح‌های اتمی آمریکا در تایوان تاسیس کند یا چنین سلاح‌هایی را به جزیره منتقل کند تا بتواند از خود دفاع کند. در دهه 1980، ایالات متحده با استقرار موشکهای اتمی «پرشینگ» در اروپا، بازدارندگی مقابل اتحاد جماهیر شوروی سابق را تقویت کرد.

انتهای پیام/.

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول