اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  اصفهان

جشنواره کودکان و نوجوانان با نام قهرمان علی لندی افتتاح شد/ پروانه‌ها ترسی از آتش ندارند

آیین افتتاحیه سی و چهارمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان اصفهان در سالن اجلاس و همایش‌های بین‌المللی اصفهان برگزار شد.

جشنواره کودکان و نوجوانان با نام قهرمان علی لندی افتتاح شد/ پروانه‌ها ترسی از آتش ندارند

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، علیرضا تابش امشب در آیین افتتاحیه سی و چهارمین جشنواره کودکان و نوجوانان در اصفهان ضمن تبریک حلول ماه ربیع‌‌الاول و روز جهانی کودک، اظهار کرد: این دوره از جشنواره، نخستین جشنواره قرنی جدید محسوب می‌شود که سرشار از فرصت‌ها، تهدیدها و واقعه‌‌ها است که مخاطبان آن سرنوشت کشور را رقم خواهند زد. 

دبیر سی و چهارمین جشنواره بین المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان که  جشنواره را عرصه محصولات سینمایی برای نسل آینده دانست که از قدرت، فرهنگ، غرور و هویت ایران اسلامی پاسداری می‌کنند، بیان کرد: کشور ما این قرن را با کرونا آغاز کرده و مصیبت‌ها اندوهناک است ولی نسل آینده از همان کودکی کلنجار رفتن با سختی‌ها و کار گروهی در مواجه با بحران های بزرگ را تجربه کرده است و این نسل بنا به همین تفاوت به هنر و آثاری متفاوت نیاز خواهد داشت.

وی ابراز امیدواری کرد: هنرمندان منطبق با شرایط جدید و الزامات نسل نو آثارشان را طراحی کنند،
آنچه بر عهده ما بود طراحی و اجرای جشنواره‌ای هم‌تراز با قرن جدید بود؛  تلاش کردیم جشنواره را با برقراری امکاناتی چون به رسمیت شناختن ظرفیت‌های فضای مجازی و دسترسی جشنواره برای همه گروه‌ها برگزار کنیم.

افتتاح جشنواره کودکان و نوجوانان با نام نوجوان قهرمان علی لندی

تابش ضمن بیان اینکه در تمامی سال‌ها جز امید، پویایی و توان دریافت دیگری از این نسل نداشتم، گفت: آینده‌ای که این نسل در قرن پیش رو خلق خواهند کرد جذاب خواهد بود، امیدوارم زحمات همکارانم به مذاق کودکان خوش آید.  

دبیر سی و چهارمین جشنواره بین المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان ضمن اشاره به اینکه این جشنواره در شرایطی برگزار می‌شود که ۵۱ هزار کودک ایرانی در غم از دست دادن پدر و مادر خود به خاطر کرونا سوگوارند و بی‌سرپرست شده‌اند، عنوان کرد: به این کودکان ادای احترام می‌کنم و جشنواره را با نام نوجوان قهرمان علی لندی افتتاح می‌کنیم.

قبل از سخنرانی دبیر جشنواره، کودکان و نوجوانان در قالب نمایش بدون کلام همراه با موسیقی و  کوتاه جشنواره فیلم کودک و نوجوان را به تصویر کشیدند، سپس مردانی با پوشش‌های رنگارنگ کاری شبیه عموهای فیتیله‌ای را به اجرا درآوردند و همراه با آن آهنگی مرتبط با فیلم خواندند؛ محتوای این نمایش موسیقیایی شامل معرفی فیلم‌های جشنواره، احترام به فرهنگ‌ها و قوم‌های مختلف ایران بود و اینکه نمایش فیلم‌ها تأثیر بسیاری بر فرزندان ما می‌گذارد. 

پس از سخنرانی دبیر جشنواره، مجری برنامه که برای دومین بار لباس خود را عوض کرده بود، به قصه‌گویی مشغول شد. 

اصفهان همیشه شهر زندگی بوده است

علی قاسم‌زاده، شهردار اصفهان در حالی‌ که دست خردسالی را در دست داشت وارد سالن کنفرانس شد و ضمن ابراز خرسندی از نخستین مواجهه با مردم در چنین رویدادی گفت: اصفهان همیشه شهر زندگی بوده و امید داریم شرایط زندگی بهتر را در اصفهان فراهم کنیم، باید اصفهان را که به صورت امانت به ما رسیده به نسل آینده تحویل دهیم.

وی افزود: جشنواره باید از یک رخداد هفتگی به فعالیت مستمر تبدیل شود، جشنواره‌ای که سال‌ها جریان داشته استعداد اینکه به جریانی مستمر در طول سال تبدیل شود را دارد، باید دبیرخانه دائمی جشنواره در شهر مستقر شود که بچه‌ها در طول سال شاهد اتفاقات خوب در هنر سینمای آینده باشند.

قاسم‌زاده کودکان و نوجوانان را شهرداران آینده شهر دانست و خواست گفت و گویی با کودکان همراهش داشته باشد.

هریک از کودکان و نوجوانان صحبتی کوتاه کردند و در خصوص اینکه اگر سال‌های آینده شهردار شوند، گفتند. 

یکی از بچه‌ها خود را شهردار ۲۰ سال آینده دانست و گفت: راه را برای نوجوان‌ها و جوان‌ها باز می‌کند، هانیه رفیعی از دیگر نوجوان‌ها بود که از آرزوی اصفهانی‌ها برای زاینده‌رودی پرآب گفت که اگر در آینده شهردار اصفهان شود، این آرزو را برآورده می‌کند.

محمدرضا ایزددوست دیگر نوجوانی بود که صحبت کرد و ضمن آنکه از مردم خواست چشمانشان را ببندند، گفت می‌خواهیم خیال کنیم و به دو شهر سفر کنیم. 

او در سخنانش به مقایسه دو شهر پرداخت که اولی آثار تاریخی آن نابود شده ولی دومی از آثار تاریخی سالمی برخوردار است و گفت: من طبیعت سالم، هوای پاکیزه و محافظت از آثار تاریخی را سرلوحه خود قرار می‌دهم و از مسؤولان می‌خواهم فصل را برای من که ۲۵ سال آینده شهردار خواهم شد اختصاص دهند. 

جناب‌خان مهمان ویژه افتتاحیه جشنواره

در ادامه جشنواره جناب‌خان مهمان ویژه برنامه بود. 

برگزاری افتتاحیه به گونه‌ای بود که پس از عبور از چهره‌های کارتونی وارد سالن اصلی شدیم، نورپردازی ضعیف آن از همان ابتدای ورود در ذوق بعضی خبرنگاران زد. 

حضور مجری برنامه با پوشش آدم فضایی در سالن افتتاحیه

پس از قرائت قرآن و اجرای سرود جمهوری اسلامی در اقدامی غیرقابل پیش‌بینی از سقف سالن اجلاس، محمد سلوکی مجری برنامه با پوشش آدم فضایی وارد سالن شد و بچه‌های حاضر در کنفرانس را «بچه‌های سرزمین خیال» نامید و گفت بیایید خیال‌انگیز رویاهایمان را تقسیم کنیم. 

پیام وزیر فرهنگ به جشنواره ۳۴

محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در آستانه آغاز سی و چهارمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان در پیامی به این رویداد هنری نوشت: ارتقای فیلم‌های کودکان از اولویت‌های سینمای ایران است.

در متن پیام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی آمده است: جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان، به واسطه‌ حضور زلال فرزندان این سرزمین، همواره میعادگاه همدلی‌های مهربانانه بوده است؛ رویاپردازی‌های کودکانه و نوجوانانه مولد نشاط و سرزندگی بوده و رنگ امید و آرزو به نقش واقعیت‌های جهان امروز می‌زند.

آثار راه‌یافته به جشنواره سی و چهارم

اژدها لازم می‌شود، برنده، بللگر، پاور، خط‌های سفید، درختان خیابان ولیعصر، عملیات طبقه دوم، عمو نوروز و فیلم هشتم، گنجیدو، منم سمیرا و وادیار از جمله فیلم‌های کوتاه راه یافته به جشنواره هستند. 

آی دی، بادهی، پرنده باز، پیش از بهشت، خو ش آمدید، درخت ترش، رویای ابری، ستارگان زیر باران، شبح ترسو، فوبی، کیمیاگر، گنج واقعی و موزی که می‌خندید از جمله آثار پویانمایی کوتاه است.

آدامس، با کرونا چه کنیم، تبلت، آنها انسان بودند، خانه، دست مرگبار، دنیای زیبای من، ده بالا، صدای زندگی، فضای زندگی، قصه من و بابام، کرونا، ماسک سیاه، منتخب، من و کرونا، من ویروس کرونا، ویروسی دیگر و یک ویروس تاج‌دار از جمله آثار کروناروایت است.

بلیط، بام بالا، برزنگی، پسران دریا، شهر گربه‌ها، لیپار، میان صخره‌ها، یدو از جمله آثارفیلم سینمایی و اینجا خانواده زندگی می‌کند، آنی و مانی، پش مش، توپولو، دوراهی، عقاب یا خرکس، قزل‌آلا و مزرعه آبادیس از جمله آثار وب‌سری است.

بلیط، بام بالا، برزنگی، پسران دریا، شهر گربه‌ها، لیپار، میان صخره‌ها و یدو از جمله آثار فیلم سینمایی و اینجا خانواده زندگی می‌کند، آنی و مانی، پش مش، توپولو، دوراهی، عقاب یا خرکس، قزل‌آلا و مزرعه آبادیس از جمله آثار وب‌سری است.

پسرم رسول، خبرنگار، اشکنه، راز قلعه، سوییپر و یکی بود یکی نبود از جمله فیلم‌های بلند داستانی است. 

همچنین غزل شاکری، علیرضا شجاع نوری، فریال بهزاد از جمله داوران بخش بین‌الملل، حامد جعفری، مهین جواهریان، بهروز شعیبی، گلاره عباسی و سهیل موفق از جمله داوران بخش ملی و 
بهاره یگانه فر، گلفام سیف، مهتاب کرامتی و نازنین عباسی نیز از دیگر داوران این جشنواره هستند.

انتهای پیام/۶۳۱۲۴/ح/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول