اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

علم و پیشرفت  /  علم و فن آوری ایران

تلاش محققان در بومی‌سازی پیشرفته‌ترین ساعت‌فرمان‌های روشنایی به ثمر نشست / کاهش مصرف برق با یک سوم نمونه‌های خارجی

یک شرکت دانش بنیان ساعت فرمان‌های روشنایی تولید کرده است که علاوه بر کاهش مصرف برق، یک سوم نمونه خارجی قیمت دارد.

تلاش محققان در بومی‌سازی پیشرفته‌ترین ساعت‌فرمان‌های روشنایی به ثمر نشست / کاهش مصرف برق با یک سوم نمونه‌های خارجی

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، این دستگاه می تواند روشنایی معابر را با استفاده از فناوری نوین، در زمانی دقیق کنترل کند و در کاهش مصرف برق نقشی مهم ایفا کند.

عباس یزدان مدیرعامل شرکت ایده پردازان نوآور بوتیا که این محصول را تولید کرده است، توضیح داد: محصولات متعددی در این روزها در مجموعه دانش بنیان ایده پردازان کرمان تولید شده که یکی از آن ها ساعت فرمان روشنایی معابر است. آن چه که در گذشته در داخل کشور ساخته شده است، یک نمونه ابتدایی فرمان روشنایی است و یک سیستم سنتی بدون تنظیمات و نمایشگر است اما آن چه که امروز ما تولید کرده ایم، یک محصول کاملا مشابه نمونه خارجی است اما یک سوم آن قیمت دارد. محصول تولید شده در مجموعه ما قابلیت تنظیم لحظه ای دارد و مجهز به نمایشگر است.

تولید این محصول در مرحله ابتدایی منجر به اشتغال مستقیم برای 3 نفر شد و به صورت غیرمستقیم نیز می تواند منجر به ایجاد ده ها شغل شود. این دستگاه به علت این که قیمت تمام شده ارزان تری نسبت به نمونه های خارجی دارد، قابلیت صادرات نیز دارد.

در گذشته از دستگاه های فوتوسل در روشنایی معابر استفاده می شد که بر اساس روشنایی محیط عمل می کرد اما دستگاهی که امروز این شرکت دانش بنیان تولید کرده است، طول و عرض جغرافیایی را دریافت می کند و زمان طلوع و غروب خورشید را محاسبه و بر اساس این محاسبات، روشنایی معابر را به صورت خودکار تنظیم می کند.

مصرف بهینه برق و صرفه جویی در هزینه ها از جمله مزیت های دستگاه تولید شده در این شرکت دانش بنیان است.

تمامی ادارات و شرکت ها می توانند از این دستگاه استفاده کنند تا مصرف برق خود را کاهش دهند. اما شرکت توزیع نیروی برق مشتری اصلی این محصول است.

یزدان با اشاره به مشکلات تولید در شرکت های دانش بنیان گفت: شرکت های دانش بنیان امروز نیاز به حمایت دارند و مقوله سرمایه در گردش یکی از معضلات جدی ماست. زمانی که این دستگاه در مجموعه ما تولید می شود، شاید 6 ماه زمان نیاز باشد تا مطالبات ما پرداخت شود و در این مدت شرکت نیاز به سرمایه ای دارد تا بتواند چرخه تولید خود را حفظ کند اما متاسفانه در این زمینه خلل وجود دارد و منابع مالی به اندازه کافی وجود ندارد. ما نیاز داریم تا در خصوص بیمه و دارایی، ارگان های مرتبط با شرکت های دانش بنیان همکاری داشته باشند و تسهیلاتی برای ما در نظر گیرند. امروز مشکل اساسی ما نبود سرمایه برای تولید انبوه فرمان روشنایی است و همین امر سبب می شود تا کار برای شرکت دانش بنیانی نظیر ما سخت شود.

 

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول